Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
STAVO-BEST s.r.o.
Firma z kraje Most

Stavební společnost provádějící: dodávky staveb, novostaveb a rekonstrukcí, zateplování budov a objektů, zemní práce, pronájem lešení, obchodní interiery na klíč, výstavba inženýrských sítí a komunikací.

Zobrazeno: 571x Zobrazit firmu
(0%)
Sádrokarton-interier
Firma z kraje Ústecký kraj

Provádíme montáže veškerých sádrokartonových konstrukcí jako jsou půdní vestavby,podhledy,příčky,izolační a instalační stěny a předstěny,obloukové konstrukce,,rekonstrukce bytových jader,opláštění sloupů atd.,realizace dřevostaveb,zajistíme všechny navazující řemesla.

Zobrazeno: 502x Zobrazit firmu
(0%)
Střechy Pavel Luňáček - Roof
Firma z kraje Česká Lípa

Provádíme kompletní rekonstrukce a opravy veškerých druhů střech. Dále práce tesařské, pokrývačské, klempířské a zednické. Prováníme montáž střešních oken, střešních krytin a zateplení.

Zobrazeno: 543x Zobrazit firmu
(0%)
Segment
Firma z kraje Česká republika

Naše firma apeluje na perfektní servis, příznivou cenu a především maximální kvalitu prováděných prací.

Zobrazeno: 572x Zobrazit firmu
(0%)
Nova-plast teplice s.r.o.
Firma z kraje Česká Lípa

Prodej a montáž plastových oken a dveří, včetně veškerých doplňků (žaluzie,parapety,rolety,garážové vrata).Zajišťujeme záruční i pozáruční servis s technickou podporou.

Zobrazeno: 534x Zobrazit firmu
(0%)
HMM stavební s.r.o.
Firma z kraje Nový Jičín

Nabízíme Vám novostavby, rodinné domy a střechy na klíč, rekonstrukce, zateplování střech a fasád, projektování, inženýrskou činnost, pokrývačské, klempířské a tesařské práce.

Zobrazeno: 447x Zobrazit firmu
(0%)
STŘECHY-UL, Jiří Centner
Firma z kraje Jeseník

Prodej a montáž střešních krytin včetně příslušenství, poradenství zdrama, cenové kalkulace, specializace na lehké krytiny, střechy na klíč, izolace střech.

Zobrazeno: 420x Zobrazit firmu
(0%)
Tesařství Václav Tichý
Firma z kraje Plzeň

Text: Nabízíme kvalitní CNC zpracování krovů, pergol, altánů, dřevostaveb a dalších tesařských vázaných konstrukcí. Své služby v podobě CNC výroby dřevěných konstrukcí nabízíme také jiným tesařským firmám.

Zobrazeno: 582x Zobrazit firmu
(0%)
Zámečnictví LPsteel
Firma z kraje Brno

Provádíme zámečnické práce z oceli a nerezu. Vyrábíme a montujeme ocelové a nerezové schody, zábradlí, balkonová zábradlí, madla, ploty, brány, branky a vrata. Oplocujeme pozemky.

Zobrazeno: 599x Zobrazit firmu
(0%)
Stavitelství Janeček s.r.o
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Naše firma se zabývá výstavbou bytových domu, komerční objekty, rodinné domy na klíč, a to nízkoenergetické i pasivní, dále se naše společnost zabývá instalatérské práce, odpady napojení na veškeré inženýrské sítě, topenářské práce měd,plast,alpex dle přání zákazníka, podlahové topení, montáž kotlů na plyn, dřevoplyn, kondenzační , tuhá paliva, ...

Zobrazeno: 521x Zobrazit firmu
(0%)
EB - stav s.r.o.
Firma z kraje Benešov

Rodinné domy na klíč,Zateplováni rodinných domů,Zateplení panelových domů,vyřídíme dotate z programu zelená úsporám,rekonstrukce domů a bytů,výkopové práce,přípojky vodovodní,

Zobrazeno: 487x Zobrazit firmu
(0%)
Okna Elán | Montáž a prodej plastových oken a dveří
Firma z kraje Jeseník

Plastová a dřevěná eurookna a vchodové dveře,žaluzie,rolety,sítě proti hmyzu,vnitřní a venkovní parapety.Zateplení domů,fasády,veškeré zednické a dokončovací práce.

Zobrazeno: 451x Zobrazit firmu
(0%)
Pokrývačství, klempířství
Firma z kraje Česká republika

Pokrývačství, klempířství a tesařství Jiří Štrouf – specializujeme se na střechy. Pokládku střešních krytin, rekonstrukce a opravy střech. Provádíme také údržbu střech, čištění, nátěry, zjišťování stavu a drobné opravy.

Zobrazeno: 319x Zobrazit firmu
(0%)
Instalateri topenari
Firma z kraje Příbram

Naše firma se zabývá montéžemi a rekonstrukcemi topení, vody, kanalizace, plynu, elektroinstace, bytů a tepelných čerpadel.

Zobrazeno: 518x Zobrazit firmu
(0%)
Energy Domy – rodinné domy
Firma z kraje Svitavy

Výstavba rodinných domů po celé ČR - nabízíme typové rodinné domy a projekty dle našeho katalogu. Možnost provedení jakýchkoli změn v typových projektech. Specializujeme se na výstavbu hrubé stavby, od základů po střechu.

Zobrazeno: 473x Zobrazit firmu
(0%)
EDEX s.r.o.
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Firma EDEX s.r.o se specializuje na prodej a montáž plastových oken a dveří firem Veka, Rehau a Deuceninck. Provádíme zameření, demontáž starých oken a jejich ekologickou likvidaci, montáž nových oken a zednické začištění.

Zobrazeno: 689x Zobrazit firmu
(0%)
Příprava stavby
Firma z kraje Česká republika

Realizace staveb (Morava, Praha, Západní Slovensko), Projektové dokumentace staveb, Pasivní rodinné domy, Zateplování, Podpora developerských projektů, Výstavy a konference, Stavební portál

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)
SJV Kovodesign
Firma z kraje Beroun

Zámečnická a kovářská výroba, montáž bránových pohonů a sekčních vrat Olympsdoor.

Zobrazeno: 663x Zobrazit firmu
(0%)