Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Pv Mont s.r.o.
Firma z kraje Přerov

Pv Mont s.r.o. - dřevostavby ze systému k kontrol, dřevostavby na klíč, výstavba a rekonstrukce rodinných domů, přístavby, zahradní domky a pergoly. Pvmont s.r.o. nízko-energetické stavby a dřevostavby. Dřevěné domy k kontrol.

Zobrazeno: 629x Zobrazit firmu
(0%)
Rekonstrukce domů a bytů - Strachota
Firma z kraje Olomoucký kraj

Firma Strachota nabízí revitalizaci a zateplování rodinný i panelových domů a budov, zednické práce, malby, nátěry, rekonstrukce bytového jádra, dekorativní nástřiky, omítky a nátěry fasád. Provádíme jak exteriérové, tak interiérové úpravy dle přání zákazníků.

Zobrazeno: 510x Zobrazit firmu
(0%)
PS STAV - zateplovanie
Firma z kraje Česká republika

Zateplovanie budov-bytoviek, rodinnych domov. Rekonstrukcie rodinnych a bytovych domov. Vystavba rodinnych domov

Zobrazeno: 398x Zobrazit firmu
(0%)
Montservice
Firma z kraje Písek

Společnost se specializuje na stavbu dřevěných rodinných domů.

Zobrazeno: 548x Zobrazit firmu
(0%)
Rekonstrukce, zateplení a revitalizace staveb
Firma z kraje Olomoucký kraj

Naše podnikatelská činnost spočívá v zajišťování služeb ve stavebnictví, zateplení domu, celková revitalizace domu, rekonstrukce objektů, izolace staveb proti vodě, sanace a komplexní rekonstrukce lodžií a balkónů.

Zobrazeno: 509x Zobrazit firmu
(0%)
Vetra-Jiří Tetour
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Topné systémy DEVI a RAYCHEM - podlahové topení, topné kabely a rohože, ochrana venkovních ploch proti zamrzání, vytápění okapů, potrubí. Tepelná čerpadla Danfoss.

Zobrazeno: 732x Zobrazit firmu
(0%)
Nízkoenergetické rodinné domy na klíč PEJA-BAU
Firma z kraje Žatec

Nízkoenergetické domy PEJA-BAU nabízí kompletní řešení a realizaci stavby a výstavby nízkoenergetických domů, komplexní informace o kvalitách a výhodách domů s nízkou spotřebou energie, o pasivních domech. Firma PEJA-BAU nabízí výstavbu nízkoenergetických rodinných domů typu Daniela 67, Martina 80, Pavla 86, Sára 87, Simona 92, Maruška 99, Kare...

Zobrazeno: 566x Zobrazit firmu
(0%)
Dřevostavby na klíč Atrium
Firma z kraje Plzeň

Dřevostavby na klíč, montované domy, nízkoenergetické domy, bungalovy. Výstavba, rozsáhlé služby a vybavení all inclusive v základní ceně.

Zobrazeno: 666x Zobrazit firmu
(0%)
Sklenářství Praha ALFAGLASS - sklenářské práce a sklenářské
Firma z kraje Žatec

Sklenářství ALFAGLASS nabízí veškeré sklenářské práce a služby, opracování skla, broušení skla, vrtání skla, fazetování, pískování skla, lepení skla, úhlové broušení skel, potisk skel, chemické zpracování skel, zasklívání výloh, oken, dveří, skleněné vitráže, sklenářské montáže, pojízdné dílny, montáže skleněných ochozů, schodišť, stěn, zábradlí...

Zobrazeno: 498x Zobrazit firmu
(0%)
Zemní práce Filip Šinko
Firma z kraje Jindříchův Hradec

Provádíme strojní zemní výkopové práce jako jsou výkopy základů, terenní úpravy, zahrnování,přípravné práce pro stavby,výkopy inženýrských sítí,čištění potočních a silničních žlabů,technické služby(úklid sněhu, stavební suti,uhlí,drtí a pod.) práce provádíme strojem JCB 3CX

Zobrazeno: 586x Zobrazit firmu
(0%)
OK PYRUS, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Sruby stavíme již deset let. Získané zkušenosti nám dnes dovolují Vám nabídnout profesionalitu v kompletním balíčku služeb sruby: návrh moderního srubového domu - projektová dokumentace- realizace - údržba a poradenství.

Zobrazeno: 497x Zobrazit firmu
(0%)
BAHAL ČR a.s.
Firma z kraje Žatec

Stavíme vysoce kvalitní, cenově dosažitelné nízkoenergetické rodinné domy s výjmečnými vlastnostmí a nízkými provozními náklady.

Zobrazeno: 578x Zobrazit firmu
(0%)
Sítě proti hmyzu – dveřní sítě, okenní sítě
Firma z kraje Česká republika

Fantom sítě proti hmyzu jsou vyráběny a nabízeny na českém a slovenském trhu již více než 8 let. Firma Zdeněk CHARVÁT – sítě proti hmyzu nabízí svoje zkušenosti s Fantom sítěmi již od roku 2000 a převzala i zakázkovou výrobu od BOLDczech Export-Import.

Zobrazeno: 476x Zobrazit firmu
(0%)
Futur s.r.o. - rodinné domy
Firma z kraje Svitavy

Společnost se zabývá výstavbou rodinných domů a občanskou a bytovou vybaveností ze stavebního systému Durisol. Zajišťuje komplexní služby v oblasti projektové přípravy. Zároveň poskytuje kompletní servis při vlastní realizaci stavby.

Zobrazeno: 554x Zobrazit firmu
(0%)
Palladium Development
Firma z kraje Česká republika

Plníme Vaše sny o bydlení. Vaše spokojenost je naším krédem. Od roku 2002 pro Vás stavíme pasivní domy, zelené domy, byty a kanceláře ve městech Kladno a Rakovník.

Zobrazeno: 558x Zobrazit firmu
(0%)
Stavební firma DELFIN-HK, spol. s r.o.
Firma z kraje Jičín

Generální dodavatel staveb, stavební firma DELFIN-HK, spol. s r.o. provede opravy a rekonstrukce všech objektů. Zaměřujeme se na zateplení střech a obvodových plášťů objektů (včetně panelových domů).

Zobrazeno: 489x Zobrazit firmu
(0%)
Izolační práce
Firma z kraje Teplice

Firma Izolační práce Vám pomůže vyřešit problém v oblasti izolací plochých střech všech typů včetně klempířských,zateplovacích,světlíkářských a hromosvodářských prací. Zaměřujeme se především na aplikaci systémů na bázi měkčeného PVC,který se dnes nejčastěji používá při rekonstrukci střech.Životnost krytin převyšuje poskytovanou desetiletou záru...

Zobrazeno: 604x Zobrazit firmu
(0%)
Sruby pro bydlení i rekreaci
Firma z kraje Teplice

Stavíme sruby pro bydlení i rekreaci. Vše při použití přírodních materiálů. Sruby jsou stále více využívanou alternativou zdravého bydlení. Postavíme vám srub od hrubé stavby, po stavby na klíč. Zhotovíme i projekt ke stavebnímu povolení.

Zobrazeno: 577x Zobrazit firmu
(0%)