Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Pletivo, sloupky, sítě Betafence
Firma z kraje Česká republika

Společnost Betafence je vedoucí firma ve výrobě, službách a zavádění inovací, která určuje standardy kvality všem ostatním výrobcům a dodavatelům oplocení.

Zobrazeno: 399x Zobrazit firmu
(0%)
Dřevostavby na klíč JETAS s.r.o. montované levné dřevostavby
Firma z kraje Beroun

Firma Dřevostavby JETAS s.r.o. nabízí levné montované nízkoenergetické dřevostavby na klíč či na zakázku. Firma má k dispozici pilu u Benešova u Prahy, kde lze koupit polotovary ze dřeva nebo v základu opracované dřevo k dalšímu zpracování a využití. Firma JETAS s.r.o. dělá základy k dané dřevostavbě, obvodové stěny tzv. plášť domu i střechy, ko...

Zobrazeno: 645x Zobrazit firmu
(0%)
BLESKIN spol. s.r.o.
Firma z kraje Česká Lípa

Zabyvame se zpracovanim projektů rodinnych domů. Dělame individualni a typove projekty domů. Mame projekty originalnich bungalovů.

Zobrazeno: 584x Zobrazit firmu
(0%)
Pasivní a nízkoenergetické rodinné domy Hradec Králové
Firma z kraje Česká republika

Pasivní a nízkoenergetické rodinné domy MH Complete Hradec Králové – stavíme nízkoenergetické domy na klíč a provádíme veškeré stavební práce jako projekty domů, stavební povolení, rekonstrukce domů, půdní vestavby, zateplování, fasády, sádrokartony, zednické práce a další.

Zobrazeno: 491x Zobrazit firmu
(0%)
TLS Group a.s.
Firma z kraje Žatec

Dostupné bydlení v Praze a okolí, byty, rodinné domy - Kompletní projektová příprava - Architektura a projektová příprava ve výstavbě - Stavby na klíč - Návrhy a realizace interiérů - Inženýrská činnost - Urbanbismus - Správa nemovitostí - Ekonomie staveb

Zobrazeno: 576x Zobrazit firmu
(0%)
Praktické plasty, spol. s r.o.
Firma z kraje Ostrava

Dodáváme plastové profily pro výrobu nábytku - ABS hrany, narážecí profily, profily z tvrdého PVC vč. doplňků dále nabízíme kompletní sortiment pro výměnu oken, zednické práce, sádrokarton jako jsou APU lišty, rohové lišty, zakládací profily, krycí profily, dilatační profily, tkanina Vertex, zatloukací hmoždinky aj.

Zobrazeno: 608x Zobrazit firmu
(0%)
Kočkopes - prodej krmiv a chovatelských potřeb
Firma z kraje Česká republika

Hodinový manžel sever nabízí pomoc při většině odborných domácích prací. Maluje, štukuje, obkládá, zapojuje vodu i elektřinu. Brousí, seká, kácí a podobně. Přijedeme k Vám domů po Teplicku, Ústecku či Děčínsku. Pracujeme nonstop a nabízíme kompletní servis pro domácnost, zahradu či chatu a chalupu.

Zobrazeno: 427x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Tomeček
Firma z kraje Česká republika

RoofLite jsou kvalitní střešní okna s otočnými středovými závěsy s praktickým spodním ovládáním které umožňuje otočení křídla pro pohodlné umývání z interiéru, jako i nastavení ventilační polohy mikroventilace.

Zobrazeno: 469x Zobrazit firmu
(0%)
MP-2, s.r.o.
Firma z kraje Kroměříž

Provádíme montáž sádrokartonových systémů - půdní vestavby, bytová jádra, kazetové podhledy, stropy a příčky. Provádíme zateplování budov, střech a balkonů. Součástí výstavby jsou i malířské - natěračské práce a pokládaní plovoucích podlah

Zobrazeno: 595x Zobrazit firmu
(0%)
Správa nemovitostí Vladimír Mešťánek
Firma z kraje Česká republika

Pomáháme Vám od roku 2003 v komplexní správě nemovitostí, stavební činnosti a reklamě. Nabízíme i další služby jako úklidy, zabezpečení objektů, stavební dozor, internetové projekty , SEO a spoustu dalších činností.

Zobrazeno: 416x Zobrazit firmu
(0%)
MONOLITDESIGN
Firma z kraje Česká republika

Firma s bohatými aplikačními zkušenostmi v oblasti interiérových cementových stěrek PanDOMO aplikovaných na podlahy a stěny. Vytváříme cementové stěrky PanDOMO v přírodní betonové šedi i v širokém spektru barevných odstínů. PanDOMO v ČR od r. 2004.

Zobrazeno: 423x Zobrazit firmu
(0%)
BAUEN, s.r.o.
Firma z kraje Domažlice

Příprava projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení, stavební práce, výstavba bytových a rodinných domů.

Zobrazeno: 679x Zobrazit firmu
(0%)
Řezivo, dřevo a palubky Zdeněk Karban
Firma z kraje Žatec

Prodáváme řezivo, palubky a stavební dřevo. Na požádání dovezeme řezivo přímo na Vaši stavbu!

Zobrazeno: 430x Zobrazit firmu
(0%)
Realizace staveb - zateplení - Petr Hrubeš
Firma z kraje Svitavy

Provádíme a realizujeme zateplení rodinných domů a staveb. Zateplení je prováděno certifikovaným systémem (polystyren, minerální vata), povrchové úpravy fasád (akrylát, silikon, silikát), zateplení soklu (marmolit). Zelená úsporám.

Zobrazeno: 607x Zobrazit firmu
(0%)
Sruby Pacák s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Kanadský srub, stavby srubů, sruby a roubenky pro rodinu i pro komerci, ukázky realizovaných staveb.

Zobrazeno: 687x Zobrazit firmu
(0%)
Zasklívání teras GLASA
Firma z kraje Česká republika

Do současné doby je systém GLASA nejrozšířenější rámovou variantou pro zasklení sídlištních lodžií, ale velmi dobře se uplatňuje i při zasklívání teras, výstavbě altánů a zimních zahrad.

Zobrazeno: 431x Zobrazit firmu
(0%)
Xella CZ s.r.o.
Firma z kraje Teplice

Pórobetonové tvárnice, příčkovky, věncové tvárnice, překlady, UPA a U profily najdete v systému YTONG. Pórobeton YTONG vyniká technickými vlastnostmi a jednoduchým zpracováním. Stavejte s pórobetonovými tvárnicemi YTONG nebo YTONG LAMBDA.

Zobrazeno: 876x Zobrazit firmu
(0%)
Jan MATĚJA - QR
Firma z kraje Žatec

Stavební firma QR STAV. Stavební práce, stavby rodinných domů, sádrokartonářské práce, fasády, zateplení domu, nátěry fasád, rekonstrukce fasád, zateplení fasád a střech, pokládka zámkové dlažby, výškové práce, kontejnerová přeprava, kácení stromů.

Zobrazeno: 584x Zobrazit firmu
(0%)