Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Kalkulace a výpočet ceny zateplení
Firma z kraje Česká republika

Kalkulace a výpočet ceny zateplení domu a fasád on-line. Zateplování a tepelná izolace levně a kvalitně s fasádním zateplovacím systémem Baumit. Zajistíme dotaci na zateplení Zelená úsporám.

Zobrazeno: 376x Zobrazit firmu
(0%)
Ecomodula s.r.o.
Firma z kraje Prachatice

Společnost Ecomodula vyvíjí, vyrábí, dodává a montuje širokou škálu typů domů a objektů. Tato stavební společnost, založená v roce 2000, je významným výrobcem prefabrikovaných panelů a standardizovaných komponentů pro dřevostavby. Nabízí na stavebním trhu nové, kvalitní a certifikované řešení schopné spojit příznivou cenu s ochranou životního pr...

Zobrazeno: 624x Zobrazit firmu
(0%)
PILECKÝ s.r.o.
Firma z kraje Rakovník

V našem internetovém obchodě naleznete vše potřebné pro ploty a oplocení. Hlavním produktem našeho obchodu je drátěné oplocení, které je povrchově upraveno zinkem nebo moderním bezúdržbovým způsobem s úpravou PVC.

Zobrazeno: 670x Zobrazit firmu
(0%)
NEWTON–LED Technology s.r.o.
Firma z kraje Teplice

Firma NEWTON–LED technology s.r.o. se zabývá výrobou, distribucí a prodejem LED systémů - osvětlení, které se považuje v současné době jako nejmodernější a nejekonomičtější zdroj světla na světě. Nabízíme velmi kvalitní, vždy testované a certifikované LED tuby, jako náhradu za lineární zářivkové trubice v provedení AC, DC, žárovky, kompletní o...

Zobrazeno: 528x Zobrazit firmu
(0%)
Moderní dřevěné zahradní domky – Naturmont s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Naše firma vyrábí a prodává dřevostavby, zahradní domky, zahradní chatky, pergoly a zahradní chaty,domky na nářadí, zahradní nábytek (schody, dělící příčky, opěrné stěny, pískoviště atd.), nářaďové domky, altány, dřevěné domky a prodejní stánky.

Zobrazeno: 322x Zobrazit firmu
(0%)
VS-Build
Firma z kraje Jihočeský kraj

Výstavba a rekonstrukce občanských, bytových a průmyslových objektů, zateplení, výstavba inženýrských sítí a další specializované služby

Zobrazeno: 658x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Hajtmar
Firma z kraje Kroměříž

Naše firma se specializuje na realizace zakázek, které se týkají jakýmkoli způsobem veškerých zemních prací, úprav a modelování terénu. Nabízíme technickou podporu při budování průmyslových zón, komunikací, ale také při výstavbě nemovitostí.

Zobrazeno: 617x Zobrazit firmu
(0%)
MERLLING spol. s r.o.
Firma z kraje Česká republika

Naše společnost se zabývá prodejem a montáží garážový vrat od firmy Hörmann, pohony garážových vrat a vjezdových vrat. Dále nabízíme prodej, montáž a servis plastových oken a dveří od výrobce Kömmerling. V naší nabídce jsou také sluneční markýzy.

Zobrazeno: 379x Zobrazit firmu
(0%)
Ferda Mravenec
Firma z kraje Česká republika

Ferda mravenec práce všeho druhu, zařizuje veškeré pracovní aktivity okolo vašeho domu. Sekání zahrad, úklid sněhu, stavební práce (obklady, dlažby, omítky), úpravy zahradních ploch, stavba pergol a teras, údržba lesů. Vybudujeme vše, co si budete přát za příznivé ceny v co nejkratším časovém období. Nabízíme služby v Plzeňském a Jihočeském kra...

Zobrazeno: 505x Zobrazit firmu
(0%)
Barvy - Laky - Zeteplení
Firma z kraje Český Krumlov

Specializovaná prodejna barvy,laky,zateplovací systémy.Míchání odstínů dle vašeho výběru.Možný prodej online.Možnost objednání řemeslníků:malíři pokojů,natěrači,zedníci,tapetáři,protipožární,antigrafitové nátěry,zateplování fasád a jiná stavební řemesla.

Zobrazeno: 736x Zobrazit firmu
(0%)
Zateplení a zateplování domu levně a kvalitně
Firma z kraje Česká republika

Ušetřete za energii a vypočítejte si cenu zateplení fasády Vašeho domu na on-line kalkulátoru. Používáme kvalitní a odolný zateplovací a omítkový systém Baumit a zajistíme dotaci Zelená úsporám.

Zobrazeno: 347x Zobrazit firmu
(0%)
APLEG - ploty, brány, konstrukce pro FVE
Firma z kraje Brno

Dodáme ploty, pletivo, oplocení, sloupky, zemní vruty. E-shop. Vyrábíme brány, branky, průmyslové, posuvné, dvoukřídlé i kované. Oplocujeme průmyslové celky, dálnice, FVE i rodinné domy. Montujeme konstrukce KRINNER, SCHLETTER a fotovoltaické panely pro FVE. Provádíme montáže na klíč po celé ČR.

Zobrazeno: 634x Zobrazit firmu
(0%)
MIDE stavby rekonstrukce
Firma z kraje Žatec

Nabízíme kvalitní a profesionální stavební práce a další stavební činnosti: stavba a rekonstrukce domů na klíč, stavba a rekonstrukce bytů, stavba a rekonstrukce bytových jáder, rekonstrukce koupelen, opravy elektroinstalace, opravy zdiva, a další stavební práce. Naši profesionální řemeslníci jsou Vám k dispozici i ve službě tzv. hodinového man...

Zobrazeno: 468x Zobrazit firmu
(0%)
BORGA s.r.o.
Firma z kraje Teplice

BORGA je výrobcem ocelových hal na míru a dodavatelem kompletních lehkých střech.

Zobrazeno: 648x Zobrazit firmu
(0%)
Sztefek - pronájem lešení, autodoprava, zateplování
Firma z kraje Nový Jičín

Pronájem lešení, montáž a demontáž lešení, autodoprava a kontejnery, zateplování budov. To vše v Havířově a Moravskoslezském kraji!

Zobrazeno: 899x Zobrazit firmu
(0%)
ASTING CZ PASIVNÍ DOMY s.r.o.
Firma z kraje Pardubice

Pasivní domy. Nízkoenergetické, úsporné, ekonomické, ekologické domy na klíč. Pro stavbu pasivního nízkoenergetického domu dodáme materiál MED MEDMAX, MaX plus. Poradíme jak začít, z čeho stavět dům nízkoenergetický, pasivní dům. Projekty rodinných domů.

Zobrazeno: 509x Zobrazit firmu
(0%)
KM Krby s.r.o.
Firma z kraje Jeseník

Nabízíme Vám několik desítek druhů krbových vložek, krbových kamen, mnoho druhů krbů - mramorové, ze žuly, z mastku, pískovce či z kachlů. Dále pro Vás máme širokou nabídku kachlových kamen. Nabízíme Vám kvalitní výrobky s nejmodernější technikou, poradenství a montáž.

Zobrazeno: 553x Zobrazit firmu
(0%)
Domovní servis Jebousek
Firma z kraje Plzeňský kraj

Kompletní domovní servis - rekonstrukce bytů, koupelen, domů, stavební práce, opravy, stěhování, instalatér, zámečník, malíř... Pracujeme nonstop

Zobrazeno: 541x Zobrazit firmu
(0%)