Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
SBN online s.r.o.
Firma z kraje Žatec

VŠE O BYDLENÍ: - vyhledání nemovitosti a zajištění jejího financování - designový návrh místností bytovým architektem - doporučení prověřených firem pro rekonstrukce - stavební dozor nad prováděnými pracemi - vyhledání případného podnájemníka - správa nemovitostí - bytů a administrativních budov

Zobrazeno: 668x Zobrazit firmu
(0%)
md interiery, md-interiery
Firma z kraje Liberec

návrh a realizace interiérů prodej barev het herbol zaluzie a rolety stinici technika

Zobrazeno: 543x Zobrazit firmu
(0%)
Přírodní kámen pro interiér / exteriér - skladem
Firma z kraje Česká republika

Mramor, žula, travertin, vápenec, pískovec. Vhodné pro obklady, dlažby, podlahy, koupelny, kuchyně, haly, chodby, obývací pokoje, ložnice, stěny, fasády, kanceláře, domy, budovy, byty, lázně, terasy, atd…

Zobrazeno: 326x Zobrazit firmu
(0%)
Plastové okna a dveře, plastové profily, plastové trubky
Firma z kraje Zlín

Českou výrobní a obchodní společnost se zaměřením na výrobu plastů pro stavebnictví. Společnost nabízí plastové okna a balkónové dveře, plastové vchodové dveře, plastové profily, plastové trubky, polypropylen.

Zobrazeno: 470x Zobrazit firmu
(0%)
Haniš - Srubové domy s.r.o.
Firma z kraje Jičín

Srubové domy Haniš - stavba srubových domů, srubů a roubenek. Naše firma má bohaté zkušenosti od roku 1999. Projekt zdarma, zajištění stavebního povolení, stavby na klíč. Více jak 220 zrealizovaných srubových staveb v ČR.

Zobrazeno: 444x Zobrazit firmu
(0%)
JAZA - vrata a brány
Firma z kraje Česká republika

Garážová vrata, průmyslová vrata, pohony pro vrata a brány, automatické brány, rolovací mříže, předokenní rolety, závory, parkovací zábrany. Dodávka, montáž a servis kvalitních produktů předních světových výrobců pro privátní i průmyslový sektor.

Zobrazeno: 323x Zobrazit firmu
(0%)
X Povolení
Firma z kraje Žatec

STAVEBNÍ POVOLENÍ, ohlášení stavby, územní rozhodnutí.. poradíme Vám jak na to, nebo za Vás vše zařídíme!

Zobrazeno: 378x Zobrazit firmu
(0%)
Agentura Bydlení
Firma z kraje Chrudim

Provádíme výstavbu rodinných domů na klíč - montované domy, nízkoenergetické a inteligentní dřevostavby, zděné domy, drobné podzemní stavby, montované dvojdomky, bytové domy

Zobrazeno: 449x Zobrazit firmu
(0%)
Stand By Solar s.r.o
Firma z kraje Žatec

Jsme stabilní a stále rostoucí technologická a instalační společnost. Nabízíme elektroinstalační práce, projekci a realizaci slunečních elektráren. Umíme efektivně jednat s úřady a dotčenými orgány státní správy. Máme za sebou stovky technologických staveb v CHKO a památkových zónách. Jsme zvyklí obsloužit zakázku na klíč – od smlouvy na pozemek...

Zobrazeno: 439x Zobrazit firmu
(0%)
Stakoplast – plastová okna
Firma z kraje Česká republika

STAKOPLAST cz jsou plastová okna, dveře a zimní zahrady.K plastovým oknům nabízíme i patřičné příslušenství a doplňky, jako například vnitřní a venkovní parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu.

Zobrazeno: 487x Zobrazit firmu
(0%)
Ekosys s.r.o.
Firma z kraje Ústecký kraj

Ekosys - rodinné domy s.r.o. je stavební firma s dlouho tradicí dodávající velmi kvalitní rodinné domy na klíč. Firma, na kterou se můžete spolehnout. Nově nabízíme projekty rodinných domů. Dodáváme nejen rodinné domy na klíč, ale i související produkty jako jsou tepelná čerpadla a další.

Zobrazeno: 448x Zobrazit firmu
(0%)
EMKAS s.r.o.
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Stavební firma Emkas se sídlem v Liberci provádí veškeré stavební práce. Nabízíme stavby rodinných domů, rekonstrukce bytů i budov, dohled nad stavebními pracemi, sanace a další služby v oboru stavebnictví.

Zobrazeno: 489x Zobrazit firmu
(0%)
V.I.P. Plus s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Provádíme rekonstrukce bytových jader včetně dodávky materiálu, instalatérské, topenářské a obkladačské práce, rozvody plynu a topení. Zajistíme rekonstrukce koupelen, kuchyní, montáž a opravy vodovodního a odpadního potrubí, zateplení domů, fasády.

Zobrazeno: 603x Zobrazit firmu
(0%)
Benti - Bytový dům Husovo náměstí Benešov
Firma z kraje Beroun

Nový bytový dům s 95 byty a 189 parkovacími místy na Husově náměstí v Benešově. Vybere si opravdu každý, nabízíme byty od velikosti 36,3m2 až po 99 m2 v dispozicích: 1+kk, 2+kk a 3+kk V ceně každého bytu je sklep.

Zobrazeno: 523x Zobrazit firmu
(0%)
Inženýrské a pozemní stavby - s.r.o.
Firma z kraje Olomoucký kraj

Firma Inženýrské a pozemní stavby, s.r.o. se soustřeďuje především na kompletní projekční a stavební činnost, v niž dominuje především výstavba nízkoenergetických rodinných domů na klíč, obytných domů, hal a jiných komerčních objektů. Dále se podílí na realizaci komunikací a inženýrských sítí, zajišťuje veškeré instalatérské, topenářské, elektr...

Zobrazeno: 523x Zobrazit firmu
(0%)
Gl Okna – plastová okna Brno
Firma z kraje Teplice

Prodej a montáž plastových oken, dveří, zimních zahrad z kvalitního profilového systému Rehau včetně širokého příslušenství - parapety, žaluzie, okenní sítě proti hmyzu a interiérové dveře.

Zobrazeno: 514x Zobrazit firmu
(0%)
Plastová okna a dveře pro Váš byt a dům - Oknostyl
Firma z kraje Brno

Plastová okna a plastové dveře od firmy Oknostyl, to je také dotační program Zelená úsporám. Plastová okna a dveře dodáváme v nadstandartní výbavě. Firma Oknostyl je v Blansku, Brně i Praze a dalších pobočkách. Hliníková okna a zimní zahrady také.

Zobrazeno: 450x Zobrazit firmu
(0%)
Atanasov elektroinstalace
Firma z kraje Olomoucký kraj

Montáž Domácích telefonů Digitalizace příjmu STA (společná televizní anténa) Montáž satelitů ( jeden satelit pro celý vchod) Rekonstrukce elektro rozvodů ve společných prostorech Rekonstrukce elektro rozvodů v bytech Osvětlení společných prostor v domech (pohybové čidla) Osvětlení vstupu před domem (pohybové čidlo) Kamerové systémy ve spo...

Zobrazeno: 589x Zobrazit firmu
(0%)