( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0002372936Application->run( ).../index.php:21
30.0025432168Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0002372936Application->run( ).../index.php:21
30.0025432168Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0025432800substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Vzdělávání a věda | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Daniel Krucký
Firma z kraje Žatec

Jsem soukromý učitel angličtiny v Praze. Angličtina je mým koníčkem. Nabízím individuální a skupinovou výuku anglického jazyka - firemní kurzy, doučování a konzultace v angličtině. Mé motto je osobní přístup a trpělivost.

Zobrazeno: 644x Zobrazit firmu
(0%)
Jazyková škola, jazykové kurzy Pardubice
Firma z kraje Česká republika

Jazyková škola v Pardubicích nabízí jazykové kurzy, doučování, pomaturitní studium, firemní jazykové kurzy, individuální výuku. Výuka angličtiny, němčiny, španělštiny a francouzštiny je certifikována dle ISO. Sídlo Gymnázium Pardubice, Dašická.

Zobrazeno: 527x Zobrazit firmu
(0%)
Angličtina on-line pro samouky
Firma z kraje Česká republika

On-line kurz angličtiny, kde se naučíte anglicky přirozenou cestou. Mluví na vás rodilý mluvčí. Žádné biflování slovíček, ani učení gramatiky a přesto se naučíte angličtinu 5x rychleji a pohodlněji. Přitom je to metoda s úžasným výsledkem.

Zobrazeno: 408x Zobrazit firmu
(0%)
Agentura Pallas
Firma z kraje Žatec

Zajišťujeme individuální a firemní výuku jazyků a doučování žáků ZŠ a SŠ.

Zobrazeno: 594x Zobrazit firmu
(0%)
jazykové kurzy ruštiny
Firma z kraje Česká republika

Široká nabídka kurzů ruštiny pro firmy i jednotlivce, odborné překlady textů, tlumočení

Zobrazeno: 439x Zobrazit firmu
(0%)
Nemesis building personality
Firma z kraje Pardubický kraj

Popis činnosti: Pořádáme školení, semináře, kurzy, koučování pro firmy, osobní koučing, profesní koučink, teambuilding, teamwork, leader, leadership. Školíme marketing, assesment, prodejní dovednosti, byznys, business, strategické a projektové řízení, produktový marketing, time management, vyjednávání, outsourcing, neverbální komunikaci, řeč tě...

Zobrazeno: 559x Zobrazit firmu
(0%)
Nepustilova jazyková škola, v.o.s.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Angličtina, němčina a francouzština v Brně netradiční Nepustilovou metodou. Nepustilova jazyková škola nabízí týdenní intenzivní kurzy, dvouměsíční dopolední, odpolední a večerní kurzy, víkendové kurzy a čtyřměsíční odpolední kurzy.

Zobrazeno: 550x Zobrazit firmu
(0%)
Obchodní akademie
Firma z kraje Česká republika

Staňte se studentem Obchodní akademie Praha, či Obchodního institutu. Velmi využívaná je možnost studia několika předmětů v anglickém jazyce dovršené mezinárodní anglickou maturitou

Zobrazeno: 463x Zobrazit firmu
(0%)
Jazyková škola Hradec Králové
Firma z kraje Jičín

Jazyková škola nabízí jazykové kurzy angličtiny, francouzštiny, italštiny, němčiny, ruštiny a španělštiny, pomaturitní studium, doučování v Hradci Králové.

Zobrazeno: 629x Zobrazit firmu
(0%)
BARTANUS - jazyková agentura
Firma z kraje Jeseník

Vyučujeme anglický jazyk v okresech Ústí nad Labem, Teplice v Čechách, Děčín, Litoměřice, Lovosice. Přijedeme za Vámi. Největší předností našich hodin je komunikativní přístup. Tzn., od začátečníků (po dosažení základních znalostí) se při hodinách mluví pouze anglicky.

Zobrazeno: 735x Zobrazit firmu
(0%)
PhDr. Ludmila Hlavinková, LP-EFEKT vzdělávací agentura
Firma z kraje Pardubický kraj

Organizujeme semináře, kurzy a rekvalifikace v oblasti ekologie podniku (voda, odpady, ovzduší, chemické látky), energie, právo, archivy, školy, státní správa, účetnictví a jiné. Akreditace MŠMT (vodohospodář, ekolog, obsluhovatel ČOV), MV ČR (státní správa).

Zobrazeno: 652x Zobrazit firmu
(0%)
Cílený koučink
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme individuální a týmový pracovní, životní nebo sportovní koučink. Při pracovním koučování se specializujeme např. na rozvoj manažerských a obchodních dovedností.

Zobrazeno: 732x Zobrazit firmu
(0%)
Glossa, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Jazyková škola Glossa působí na trhu od roku 1992. Pro veřejnost otevíráme v Praze jazykové kurzy. Firemní jazykové kurzy zajišťujeme na celé ČR. Pořádáme i úspěšné roční pomaturitní studium s britským certifikátem

Zobrazeno: 556x Zobrazit firmu
(0%)
ACE jazykové studio
Firma z kraje Žatec

Kurzy angličtiny na Palmovce po maximálně 4 studentech ve skupině. Individuální a firemní výuka jazyků po celé Praze. Jazykové pobyty v zahraničí pro všechny věkové kategorie - Austrálie, Anglie, Francie, Německo, Španělsko, Irsko, Itálie. Kurzy pro děti, dospělé, učitele, seniory, odborné kurzy, business English, zajištění ubytování v hostitels...

Zobrazeno: 733x Zobrazit firmu
(0%)
Marie Javorská - kurzy šití a rekvalifikační kurzy Brno
Firma z kraje Česká republika

Pořádáme kurzy šití,rekvalifikační kurzy v Brně v oboru krejčovské práce(dámská krejčová), střihačka(kurz střihů), šička. Působnost od r. 1991. Akreditace MŠMT ČR.Kurz šití pro začátečníky. Kurzy brno. Kurzy probýhají průběžně po celý rok.

Zobrazeno: 462x Zobrazit firmu
(0%)
Pluháčková Jaroslava
Firma z kraje Uherské Hradiště

Nabízím hlídání dětí jak pravidelně, tak i jednorázově, každý den v roce. Služby zahrnují i vyzvedávání dětí ze školek a doprovod do sportovních a zájmových kroužků. Nabízím možnost chodit s dětmi např. cvičit nebo navštěvovat Mateřské centrum, dle vašeho výběru.

Zobrazeno: 545x Zobrazit firmu
(0%)
MBA online - Mezinárodní MBA studium
Firma z kraje Česká republika

MBA online - Mezinárodní bakalářské a MBA studium. Nabízíme distanční online studium v angličtině, v ruštině a ve španělštině. Studium na prestižních britských univerzitách.

Zobrazeno: 618x Zobrazit firmu
(0%)
Koučování a leadership
Firma z kraje Žatec

Kurzy koučování podle mozku a kurz Leadership výkonnosti. Pro manažery, lídry a profesionální kouče

Zobrazeno: 459x Zobrazit firmu
(0%)