( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362136{main}( ).../index.php:0
20.0002372760Application->run( ).../index.php:21
30.0036431952Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362136{main}( ).../index.php:0
20.0002372760Application->run( ).../index.php:21
30.0036431952Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0037432584substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Vzdělávání a věda | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Hightech Development – Technologie pro lidi
Firma z kraje Česká republika

Firma Hightech Development vznikla v roce 2010 jako technologický inovátor v samém středu Evropy. V současné době vyvíjí vyspělé technologie ve všech oborech lidské činnosti a je registrovaným a certifikovaným výrobcem zdravotnické techniky.

Zobrazeno: 577x Zobrazit firmu
(0%)
worktest.cz - řízení lidských zdrojů
Firma z kraje Česká republika

První on-line psychodiagnostický hodnotící systém vyvíjený a sestavený pro měření a hodnocení lidských zdrojů a lidského kapitálu.

Zobrazeno: 492x Zobrazit firmu
(0%)
Studyline s.r.o. - studium v zahraničí
Firma z kraje Žatec

Jazykové kurzy a pobyty v zahraničí, střední školy v zahraničí, au pair a pracovní programy v zahraničí, ubytování, letenky, víza a cestovní pojištění. Doménou je studium, práce a cestování v Austrálii.

Zobrazeno: 671x Zobrazit firmu
(0%)
Jana Pěkná
Firma z kraje Žatec

Služby v oblasti interiérového designu, od poradenství po kompletní návrhy vč. 3D vizualizace. Dále dekorace interiérů, stále i pro zvláštní příležitosti. Semináře z oblasti navrhování interiérů.

Zobrazeno: 637x Zobrazit firmu
(0%)
Kidspace - mateřská škola
Firma z kraje Žatec

KidSpace je bilingvní, česko-anglická, mateřská škola se zaměřením na jazykové vzdělávání metodou Wattsenglish. Děti zde mají zdravou výživu ve spolupráci s firmou DANONE. Součástí našich služeb je jóga, pravidelná lékařská péče, psychologicko-pedagogické poradenství.

Zobrazeno: 498x Zobrazit firmu
(0%)
Elektronická kniha
Firma z kraje Česká republika

Elektronická kniha je moderní formou sdílení informací a postupem času je schopna nahradit knihu klasickou. Přestože je elektronická kniha stále ve stádiu vývoje, již si našla své příznivce a čtěnáře, kterým vyhovuje. Je jen otázkou času, kdy se elektronická kniha stane dominantním médiem pro předávání informací.

Zobrazeno: 603x Zobrazit firmu
(0%)
Obchodní angličtina online, metoda Imitum
Firma z kraje Přerov

Zajišťujeme on-line kurz Obchodní angličtina. Praktická a bohatá slovní zásoba, učení bez biflování slovíček, poslechem, unikátní metodou Imitum. Slyšíte jen rodilé mluvčí. Studujete jen 15 minut denně - bez stresu, pohodlně a se zárukou.

Zobrazeno: 541x Zobrazit firmu
(0%)
Kurzy účetnictví Brno
Firma z kraje Česká republika

Centrum služeb pro podnikání s.r.o. je vzdělávací agentura sídlící v Masarykově ulici v centru Brna. Poskytuje vzdělávací kurzy zejména v oblasti účetnictví a daní.

Zobrazeno: 460x Zobrazit firmu
(0%)
Angličtina Radotín - jazykové studio
Firma z kraje Žatec

Jazykové studio Angličtina Radotín nabízí kurzy angličtiny pro dospělé i děti, individuální výuku, přípravu na mezinárodní zkoušky, výuku obchodní angličtiny a překladatelskou činnost.

Zobrazeno: 550x Zobrazit firmu
(0%)
Doučování předmětů
Firma z kraje Pelhřimov

Kvalitní doučování angličtiny, němčiny, matematiky, Praha, Brno a celá ČR. Garance kvality od pečlivě vybraných lektorů Agentury Suzi s.r.o.

Zobrazeno: 647x Zobrazit firmu
(0%)
MAGIC ENGLISH
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

Jazyková škola, výuka angličtiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, překlady a tlumočení

Zobrazeno: 683x Zobrazit firmu
(0%)
Kurzy tvorby webu - webpresent s.r.o.
Firma z kraje Sokolov

Kurzy pro začátečníky i pokročilé na seznámení se s prací na počitači a používání internetu. Dále je možné se naučit jak vytvořit webové stránky, co je SEO optimalizace pro vyhledávače, jak chytře investovat do www stránek a další zajímavé služby.

Zobrazeno: 610x Zobrazit firmu
(0%)
Insgraf s.r.o
Firma z kraje Nový Jičín

školní nábytek, výroba školního nábyteku, vybavení mš, vybavení zš, židle, lavice, stoly, katedra, vybavení sborovny

Zobrazeno: 628x Zobrazit firmu
(0%)
Digitalnisatelity.cz – Digitální satelitní technika
Firma z kraje Teplice

Správná a kvalitní satelitní technika je důležitou součástí pro bezproblémový příjem televizního vysílání v maximální kvalitě. S výběrem té správné digitální satelitní techniky vám poradí digitalnisatelity.cz.

Zobrazeno: 486x Zobrazit firmu
(0%)
Interaktivní tabule a školní vybavení
Firma z kraje Brno

VMS Vision, s.r.o., výrobce a prodejce prostředků vizuální komunikace, nabízí kvalitní školní a kancelářské potřeby. Vybrat si můžete interaktivní tabule, magnetické tabule, nástěnky, flipcharty, paravány a další kancelářské vybavení.

Zobrazeno: 567x Zobrazit firmu
(0%)
Vzdělávací kurzy Praha a Brno
Firma z kraje Česká republika

Naše společnost Centrum služeb pro podnikání pořádá soft skills kurzy, kurzy účetnictví a daní, kreativní kurzy i kurzy angličtiny. Vyučují zkušení lektoři s praxí v oboru. Vzdělávací kurzy a školení se konají v Praze i Brně.

Zobrazeno: 414x Zobrazit firmu
(0%)
Výrábíme a restaurujeme vitráže
Firma z kraje Karviná

Vyrábíme vitráže Tiffany technikou, restaurujeme staré vitráže a malujeme obrazy. Zabýváme se tím řadu let. K výrobě a prodeji nabízíme širokou škálu barevných skel dovezené převážně z Německa a USA. U nás si také můžete zakoupit veškeré potřeby pro výrobu vitráží a opracování skla. Standartem je návrh a poradenství se zákazníkem a dovoz či odvo...

Zobrazeno: 648x Zobrazit firmu
(0%)
Vaoa - jazyková škola a vzdělávací agentura
Firma z kraje Česká republika

vaoa je moderní jazyková škola, která nabízí veřejné i firemní jazykové kurzy, překlady a tlumočení, přípravu studentů k maturitě a ke zkouškám na VŠ, kurzy soft skills, počítačové kurzy a mnohem více. hlavními jazyky jsou anglický, německý, italský a francouzský, ale zvládneme jakýkoliv jazyk, který potřebujete. také nabízíme kurzy českého jazy...

Zobrazeno: 425x Zobrazit firmu
(0%)