( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362136{main}( ).../index.php:0
20.0002372760Application->run( ).../index.php:21
30.0066431952Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362136{main}( ).../index.php:0
20.0002372760Application->run( ).../index.php:21
30.0066431952Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0070432584substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Vzdělávání a věda | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
ComPass Jazyková škola
Firma z kraje Pardubický kraj

Jsme jazyková škola, která rozmluví i Vás. Nabízíme kurzy anglického jazyka pro firmy i veřejnost, intenzivní víkendové semináře a workshopy, přípravy na FCE a CAE, besedy s rodilým mluvčím.

Zobrazeno: 632x Zobrazit firmu
(0%)
Vzdělávací agentura Salier
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme firemní výuku angličtiny,němčiny, francouzštiny,španělštiny,ruštiny a italštiny. Dále také individuální a skupinové kurzy, přípravu na mezinárodní zkoušky a to pro všech šest jazyků. Výuka je vedená kvalifikovanými českými i zahraničními lektory. Mimo jazykové vzdělání nabízíme možnost připravit vás nebo vaše dítě na přijímací zkoušky n...

Zobrazeno: 644x Zobrazit firmu
(0%)
Hudební škola Bandista
Firma z kraje Jihočeský kraj

Vyučujeme:klavír/klávesy,kytara(akustická,elektrická),populární zpěv,basová kytara,housle,hudební teorie(základní,pokročilá),muzikoterapie,arteterapie,výuka angličtiny. Další produkty:letní hudební kurzy,kulturni akce,vychovne koncerty

Zobrazeno: 658x Zobrazit firmu
(0%)
Výuka anglického jazyka ve Frýdlant n. Ostr.
Firma z kraje Česká republika

Výuka anglického jazyka ve Frýdlantě nad Ostravicí. Kurzy pro začátečníky, mírně pokročilé, středně pokročilé či pokročilé studenty. Přípravy na jazykové zkoušky. Kurzy probíhají celoročně a přihlásit se můžete kdykoliv.

Zobrazeno: 573x Zobrazit firmu
(0%)
evzdělávání.cz, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Vzdělávací portál. Naleznete zde nejpřehlednější katalog vzdělávacích kurzů, nejrychlejší vyhledávání školení a vzdělávání. Kurzy, školení, vzdělávání. Nejpřehlednější katalog z celé ČR.

Zobrazeno: 814x Zobrazit firmu
(0%)
Kateřina Korbelová
Firma z kraje Česká republika

Výuka anglického jazyka pro soukromé klienty, skupiny či firmy. Výuka probíhá v čase, na kterém se dohodne student s lektorem.

Zobrazeno: 669x Zobrazit firmu
(0%)
English Listening
Firma z kraje Česká republika

Online výuka angličtiny. Poslechy namluvené od rodilých mluvčí. Možnost zobrazení poslouchaného textu. Překlad, rozbor a vysvětlení správného použití důležitých slovíček a frází. Vhodné pro všechny úrovně od začátečníků po velmi pokročilé. Ukázkové lekce zdarma.

Zobrazeno: 769x Zobrazit firmu
(0%)
Central European Management Institute
Firma z kraje Žatec

Poskytujeme kvalitní a levné online distanční MBA studium v češtině. MBA titul po jednom roce dálkového studia. Ke studiu MBA přijímáme bez přijímacích zkoušek zájemce s tituly Ing., Mgr., Bc., MUDr., JUDr. a dalšími vysokoškolskými tituly.

Zobrazeno: 492x Zobrazit firmu
(0%)
Mateřská škola- U Letiště s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

MŠ \"U Letiště\" je soukromé předškolní zařízení pro děti ve věku zpravidla od 3 do 6 let. Naší prioritou je vytvoření podnětného prostředí, ve kterém se děti budou cítit nejen dobře a bezpečně, ale kde se jejich jedinečná osobnost bude moci plně realizovat a rozvíjet.

Zobrazeno: 535x Zobrazit firmu
(0%)
Jazyková škola Praha
Firma z kraje Žatec

Jazyková škola Rybička Praha nabízí již řadu let kvalitní výuku cizích jazyků pro děti od 3 do 18 let a pro dospělé. Výuka angličtiny, výuka francouzštiny a výuka španělštiny v naší jazykové škole probíhá ve skupinkách po šesti žácích.

Zobrazeno: 716x Zobrazit firmu
(0%)
Inspira-c
Firma z kraje Česká republika

Komunikace a osobní rozvoj, kurzy na míru, inovace a properita.

Zobrazeno: 460x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Daniela Jelínková
Firma z kraje Kroměříž

Poradenské a vzdělávací centrum

Zobrazeno: 566x Zobrazit firmu
(0%)
Petra Hamalčíková němčina Brno
Firma z kraje Jihočeský kraj

Provádím tlumočení a překlady pro kombinaci německý jazyk a čeština. Dále se věnuji doučování němčiny i prostřednictvím individuálních kurzů. Příležitostně působím jako průvodce v německém jazyce v oblasti historického centra Brna, BVV.

Zobrazeno: 1041x Zobrazit firmu
(0%)
MBA, LLM, BBA
Firma z kraje Česká republika

Server Vše o MBA nabízí informace o programech BBA, MBA a LLM v České republice, jejich srovnání, možnost vybrat si program podle svých potřeb, nabídky na míru, podrobný popis studia a další.

Zobrazeno: 459x Zobrazit firmu
(0%)
Erudia
Firma z kraje Žatec

Na portálu ERUDIA jsou volně k dispozici videa o podnikání a také zde najdete nabídku našich školení, seminářů a dalších služeb pro začínající podnikatele.

Zobrazeno: 569x Zobrazit firmu
(0%)
Metoda Imitum - Efektivní výuka jazyků
Firma z kraje Přerov

Metoda Imitum je výuka přirozenou cestou pozorováním a napodobováním. Na rozdíl od klasických gramaticko-překladových metod, které se používají ve školách, nevyžaduje biflování. Imitum je vhodné pro samouky a úplné začátečníky i pro pokročilé.

Zobrazeno: 578x Zobrazit firmu
(0%)
Rozbor vody
Firma z kraje Česká republika

Vlastní chemicko-analytická laboratoř, pro provádění potřebných zkoušek a testů. Chemická laboratoř zajišťuje chemické rozbory a analýzy pitných vod, povrchových vod, kotelních vod, odpadních vod, výluhů z odpadů

Zobrazeno: 538x Zobrazit firmu
(0%)
Angličtina online zdarma
Firma z kraje Jičín

Online jazyky - angličtina on line zdarma, francouzština, němčina, španělština nejen pro samouky a začátečníky. Unikátní výukový systém pro české lidi, kteří nechtějí umět jenom česky.

Zobrazeno: 623x Zobrazit firmu
(0%)