( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0004372936Application->run( ).../index.php:21
30.0042432128Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0004372936Application->run( ).../index.php:21
30.0042432128Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0043432760substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Vzdělávání a věda | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Jazykové centrum Výuka s dětmi
Firma z kraje Praha-západ

Jazykové centrum anglického a německého jazyko pro širokou veřejnost, pro rodiče s dětmi, pro děti školního věku, kurzy individualní, konverzační, obchodní jazyk a korespondence, kurz pro přípravu na zkoušky a státnice

Zobrazeno: 713x Zobrazit firmu
(0%)
Základní škola a mateřská škola da Vinci
Firma z kraje Příbram

Alternativní základní škola s inovativními pedagogickými přístupy, podporou přirozené zvídavosti dětí, malým počtem žáků a výrazně nadstandardní výukou angličtiny. Škola sídlí v Dolních Břežanech, na jižním okraji Prahy.

Zobrazeno: 513x Zobrazit firmu
(0%)
Hana Davídkovová
Firma z kraje Žatec

Individuální výuka hry na klavír a elektrické klávesy pro děti i dospělé. Příprava studentů ke zkouškám z hudební nauky.

Zobrazeno: 628x Zobrazit firmu
(0%)
Vysokoškolské mesto Ľudovíta Štúra
Firma z kraje Česká republika

Informácie o ubytovaní, stravovaní, zábave a službách v Mlynskej doline. Webstránka ponúka priestor pre komunikovanie celého univerzitného mestečka na Mlynoch.

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
Seminárky od Rozárky
Firma z kraje Česká republika

Jsme tým odborníků a nabízíme Vám pomoc v oblasti zpracování podkladů pro odborné práce, jakož i formátování, korektury textů či tvorbu multimediálních prezentací. Seminární, bakalářské, diplomové práce. Kvalita a originalita za příznivé ceny.

Zobrazeno: 518x Zobrazit firmu
(0%)
Taneční škola Plamínek – taneční kurzy
Firma z kraje Česká republika

Taneční škola Plamínek pořádá taneční kurzy pro mládež i dospělé v Praze i mimo ni. Pořádáme pravidelné taneční čaje v EuroDanceCenter. Zajišťujeme taneční plesy a společenské akce na klíč, včetně nabídky orchestrů, tanečních vystoupení a moderátorů.

Zobrazeno: 663x Zobrazit firmu
(0%)
Monika Lorencová - englishplanet.cz
Firma z kraje Kolín

Pořádáme jazykové skupinové a individuální kurzy pro děti, studenty a dospělé zaměřené na angličtinu. Nabízíme akreditované vzdělávací kurzy pro učitele angličtiny.

Zobrazeno: 783x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Hora - úspěšné podnikání
Firma z kraje Česká republika

Tvorba a správa webových stránek a eshopů. Poradenství a konzultace v oblaasti IT. Zajištění kurzů základních IT dovedností a kurzů osobního rozvoje zaměřených na úspěšné podnikání

Zobrazeno: 714x Zobrazit firmu
(0%)
Soukromá Mateřská škola Pro Family s.r.o
Firma z kraje Žatec

Soukromá mateřská školka ProFamily Praha. Školka nabízí kroužky typu keramika, angličtina, jóga ve školce, ale i noční hlídání dětí, rozvoz dětí. Školka s 20 letou tradicí je zařízením rodinného typu v klidném a zeleném prostředí s vlastní zahradou.

Zobrazeno: 494x Zobrazit firmu
(0%)
Práce na dálku
Firma z kraje Česká republika

Portál pro podporu práce na dálku - nabídka práce, registrace životopisu, webináře a workshopy, konzultace pro firmy v oblasti práce na dálku a work - life balance.

Zobrazeno: 599x Zobrazit firmu
(0%)
FlowerGarten s.r.o.
Firma z kraje Žatec

FlowerGarten je společnost provozující anglickou mateřskou školku na Zbraslavi. Nabízí jazykové, sportovní i kreativní kurzy pro děti i dospělé. Pořádá letní tábory a víkendy plné zážitků a angličtiny pro děti i rodiče. Anglická školka FlowerGarten funguje od roku 2006.

Zobrazeno: 557x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Martina Mrázová - Studio Willkommen
Firma z kraje Jičín

Specializovaná výuka německého jazyka v Hradci Králové. Soukromé a firemní kurzy němčiny pro manažery a skupiny, odborná němčina: obchodní němčina, němčina pro lékaře, tlumočení a překlady z němčiny do češtiny a naopak.

Zobrazeno: 729x Zobrazit firmu
(0%)
Moje španělština
Firma z kraje Žatec

Nabízíme individuální výuku španělštiny, firemní výuku a Skype výuku španělštiny.

Zobrazeno: 738x Zobrazit firmu
(0%)
MAT-IQ
Firma z kraje Pardubický kraj

Vzdělávací agentura specializující se na státní maturitní zkoušku

Zobrazeno: 621x Zobrazit firmu
(0%)
Česká grafologická unie
Firma z kraje Ústecký kraj

Prezentace ČESKÉ GRAFOLOGICKÉ UNIE o.s. Na tomto webu nabízíme výuku kurzů grafologie a psychologie pro širokou veřejnost. Popis studia a předmět výuky. Termíny přijímacích řízení a místa výuky.

Zobrazeno: 643x Zobrazit firmu
(0%)
Serghei Vlasenco
Firma z kraje Žatec

Street Dance taneční studio Flying Spin Vám nabízí taneční kurzy v Praze za přívětivé ceny. Naší lektoři Vás naučí Break Dance, New Style, House Dance, R’n’B, Wackin‘,Krump, Lockin‘,Poppin‘, které patří k Hip hop kultuře. Přihlaste se i Vy! Více info naleznete na webu.

Zobrazeno: 691x Zobrazit firmu
(0%)
Americka jazykovka - divize společnosti SM Research, s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Jsme moderní jazyková škola působící v centru Brna (možnost bezproblémového parkování). Vyučují pouze rodilý mluvčí z USA s pedagogickým vzděláním, takže uslyšíte pouze angličtinu. Ale nebojte se, i pro začátečníky máme ozkoušenou metodiku, která je ideální k rychlému osvojení jazyka! Výuka je zaměřena především na rozvoj komunikačních dovednost...

Zobrazeno: 866x Zobrazit firmu
(0%)
Vzdělávací a poradenská společnost
Firma z kraje Česká republika

Zajišťujeme poradenství a rozvojové firemní programy, služby dotačního managementu a personální agentury, rekvalifikační kurzy, vzdělávání veřejné správy a vzdělávání institucí v sociální oblasti. Disponujeme širokou sítí odborných lektorů a expertů. Realizujeme akreditované rekvalifikační kurzy a jiná odborná školení...

Zobrazeno: 551x Zobrazit firmu
(0%)