Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
mateřská škola IQ-school
Firma z kraje Žatec

Soukromá mateřská škola IQ-school s výukou angličtiny a francouzštiny. Používáme metody Montessori, a dalších. Kvalifikovaný personál včetně rodilých mluvčích. Školka Praha 9 - Horní Počernice, mateřské školy praha, mateřské školky praha 9, montessori školka, mateřská škola klánovice, satalice, šestajovice, újezd nad lesy, nehvizdy, kbely...

Zobrazeno: 728x Zobrazit firmu
(0%)
Kurz Projektové řízení
Firma z kraje Žatec

První video kurz o vedení projektů - atraktivně pojatý video kurz, který vás bude bavit. Unikátní kurz Projektové řízení od uznávaného lektora. Kurz je dostupný kdekoliv na internetu, studovat můžete doma, v práci či na služební cestě.

Zobrazeno: 350x Zobrazit firmu
(0%)
Soukromé jesle Praha východ
Firma z kraje Žatec

Soukromé jesle, jesličky rodinného typu se zdravotními sestřičkami a pedagogy, v klidné a zelené části Měšic, Praha východ s vlastní zahradou. Využíváme biopotraviny, kroužky typu keramika, angličtina, jóga pro jesle.

Zobrazeno: 549x Zobrazit firmu
(0%)
Robert Al Aref, masérské kurzy, EduSpa
Firma z kraje Žatec

EduSpa College pořádá rekvalifikační masérské kurzy akreditované MŠMT a odborné kurzy masáží. Dornova metoda, Lifting obličeje, Indická masáž hlavy, Masáž lávovými kameny Hot Stones, Havajská masáž Lomi Lomi, Čínská masáž, Baňkování, Reflexologie.

Zobrazeno: 337x Zobrazit firmu
(0%)
Soukromá výuka Angličtiny
Firma z kraje Karviná

Soukromá výuka Angličtiny, individuální, vhodné pro začátečníky, pokročilé i jako příprava ke zkouškám. Doba výuky dohodou.

Zobrazeno: 766x Zobrazit firmu
(0%)
Slůně - svět jazyků
Firma z kraje Olomoucký kraj

Již více než 10 let poskytujeme komplexní, flexibilní a cenově dostupné služby v oblasti jazykové výuky, překladů a tlumočení. Náš tým tvoří ochotní zaměstnanci a pečlivě vybraní lektoři, překladatelé a tlumočníci. Jazykový servis zajišťujeme nejen na území celé České Republiky, ale také v zahraničí.

Zobrazeno: 662x Zobrazit firmu
(0%)
SSUŠ AVE ART OSTRAVA - designkurzy.cz
Firma z kraje Olomoucký kraj

kurzy bytového dekoratéra, interiérového designu, zahradního návrháře, animovaná tvorba, průmyslový design apod. - střední umělecká škola s maturitou

Zobrazeno: 729x Zobrazit firmu
(0%)
Gemare Agency
Firma z kraje Pardubický kraj

Naše nabídka zahrnuje pořádání promotion akcí zaměřených na podporu prodeje, zajišťujeme doprovodný a zábavný program pro klienty, zaměstnance či širokou veřejnost. Teambuildingový program připravíme přímo na míru Vaší společnosti.

Zobrazeno: 581x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Martina Řezáčová
Firma z kraje Česká republika

překlady, korektury a výuka anglického jazyka

Zobrazeno: 473x Zobrazit firmu
(0%)
Vyšší odborná škola SOKRATES,s.r.o.
Firma z kraje Olomoucký kraj

Nabízíme studium práva a ekonomie denní i dálkovou formou.

Zobrazeno: 596x Zobrazit firmu
(0%)
Institut vzdělávání SOKRATES, s.r.o.
Firma z kraje Olomoucký kraj

Informace o vysokých školách, fakultách, programech, oborech, přijímacích řízeních, přípravných kurzech, publikacích, testech a studijních předpokladech. Pořádání přípravných kurzů k přijímacím zkouškám na vysoké školy.

Zobrazeno: 729x Zobrazit firmu
(0%)
Videokonzultace
Firma z kraje Česká republika

Portál umožňuje on-line audio-video konzultace odborníků, doučování studentů a učitelů, školení, semináře. K videokonzultaci potřebujete jen PC s připojením na internet (min.upload cca 200kbit/s) a mikrofon.

Zobrazeno: 493x Zobrazit firmu
(0%)
Radka Peteříková
Firma z kraje Kutná Hora

Reiki - práce s energií a semináře 1.- 3. stupeň, pravidelná setkávání žáků v Reiki klubu, práce s čakrami a jemnohmotnými těly aury, posílení imunity a psychiky, síla pozitivního myšlení, dechová cvičení, práce s Harou, práce s kyvadlem - metoda LSVJ, Imara, Ra-Sheeba, Boží Pečeť, Shamballa, Bachovy květové esence, meditace a její různé technik...

Zobrazeno: 574x Zobrazit firmu
(0%)
Český Internet s.r.o.
Firma z kraje Český Krumlov

Katalog firem ze všech různých oborů, články, tipy, akce, fotografie a firmy.

Zobrazeno: 708x Zobrazit firmu
(0%)
MEDIARESEARCH, a. s.
Firma z kraje Česká republika

Realizace výzkumů pro mediální, spotřebitelský a průmyslový trh Měření sledovanosti televize a poslechovosti rádia Měření návštěvnosti internetu v ČR Konzultace v oblasti kvantitativních a kvalitativních analýz Statistické analýzy Vývoj software, prodej softwarových produktů

Zobrazeno: 572x Zobrazit firmu
(0%)
Centrum Vzdělávání, Valentina Winkler, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Jazykové kurzy, individuální výuka jazyků, angličtina, němčina, ruština, čeština pro cizince a jiné, doučování předmětů ZŠ,SŠ i VŠ, příprava na zkoušky, hra na hudební nástroje, počítačové kurzy, překlady a tlumočení.

Zobrazeno: 673x Zobrazit firmu
(0%)
Vaše Kurzy.cz - Ing. Lenka Königová
Firma z kraje Žatec

Vaše Kurzy.cz - pořádaní kurzů - kurzy účetnictví, daní, jazykové kurzy, rekvalifikační kurzy Účetnictví, Daňová evidence, Mzdové účetnictví, vedení účetnictví, účetní poradenství

Zobrazeno: 643x Zobrazit firmu
(0%)
Snakesub
Firma z kraje Nymburk

Potápěčské potřeby, škola potápění, servis, půjčovna

Zobrazeno: 794x Zobrazit firmu
(0%)