Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Jazyková škola s právem SJZ Brno
Firma z kraje Česká republika

Jazyková škola s právem SJZ Brno, Kotlářská 9, dříve Státní jazyková škola Brno s 60 letou tradicí. Kurzy 7 jazyků všech pokročilostí. Pomaturitní studium. Přípravné kurzy na mezinár. zkoušky z A, N , F, It a Šp

Zobrazeno: 485x Zobrazit firmu
(0%)
Kurzy Jílek, s.r.o. jazykové kurzy
Firma z kraje Jihočeský kraj

Jazyková škola a vzdělávací agentura v centru Brna. Vyučujeme angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu, češtinu a další jazyky. Nabízíme i netradiční metody pro rozvoj Vaší firmy i osobnosti.

Zobrazeno: 534x Zobrazit firmu
(0%)
TechDesign - konstrukce, vizualizace, animace, školení
Firma z kraje Česká republika

TechDesign konstrukce, výkresy, převod dat z 2D do 3D, design, návrhy, vizualizace, animace, grafické návrhy, školení, instalace, konzultace, pomoc s počítačem.

Zobrazeno: 463x Zobrazit firmu
(0%)
Slůně - svět jazyků, s.r.o.
Firma z kraje Olomoucký kraj

Již více než 10 let poskytujeme komplexní, flexibilní a cenově dostupné služby v oblasti jazykové výuky, překladů a tlumočení. Náš tým tvoří ochotní zaměstnanci a pečlivě vybraní lektoři, překladatelé a tlumočníci. Jazykový servis zajišťujeme nejen na území celé České Republiky, ale také v zahraničí. http://tlumoceni-preklady.com...

Zobrazeno: 625x Zobrazit firmu
(0%)
Kouč Ing. Stanislav Stejskal
Firma z kraje Česká republika

Koučování/kaučink/coaching.Jsem profesionální,certifikovaný kouč (PCC) se zkušenostmi vrcholového manažera.Poskytuji individuální a týmový business koučink se zaměřením na využití transformačního potenciálu.Druhou oblastí je rodinný a životní koučink.

Zobrazeno: 377x Zobrazit firmu
(0%)
Ukolydoskoly.cz
Firma z kraje Žatec

Vypracujeme pro Vás jakékoli školní či závěrečné práce ze tří desítek předmětů, vše s naší jedinečnou zárukou originality. Seminární, bakalářské, diplomové, rigorózní práce, eseje a mnohé další, vše rychle, originálně a kvalitně.

Zobrazeno: 811x Zobrazit firmu
(0%)
Ústav práva a právní vědy, o.p.s.
Firma z kraje Žatec

Ústav práva a právní vědy, o.p.s.

Zobrazeno: 613x Zobrazit firmu
(0%)
Happy Kid
Firma z kraje Česká republika

Súkromná materská škôlka, Detské centrum, Vrakuňa, Podunajské Biskupice, Babysitting, Zdravá škôlka

Zobrazeno: 661x Zobrazit firmu
(0%)
Škola jazyků Zlín
Firma z kraje Benešov

Jazykové kurzy nejenom pro mládež a pro dospělé, ale také pro rodiče s dětmi. Hlídání dětí zajištěno v naší herně. Kurzy angličtiny, němčiny, francouzštiny, italštiny, ruštiny a španělštiny.

Zobrazeno: 672x Zobrazit firmu
(0%)
Aleš Chalupa
Firma z kraje Jihočeský kraj

Odpolední a večerní kurzy kresby, malby a modelování. Prezentace obrazů, kreseb a soch brněnského výtvarníka Aleše Chalupy. Galerie současné tvorby a prodej výtvarných děl. Návštěvy ateliéru, objednávky výtvarných prací,.

Zobrazeno: 701x Zobrazit firmu
(0%)
ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa
Firma z kraje Česká republika

ZŠ, PŠ a MŠ, Česká Lípa je speciální škola, která vzdělává žáky se všemi stupni mentálního postižení a žáky s kombinovanými vadami. Součástí školy je přípravný stupeň základní školy speciální a mateřská škola. Jedná se o úplnou základní školu.

Zobrazeno: 778x Zobrazit firmu
(0%)
AGENTURA Cizí jazyky
Firma z kraje Česká republika

Od roku 1990 poskytuje naše agentura širokou paletu služeb v oblasti jazykové přípravy, zejména profesní a manažerské. Našimi klienty jsou stejně tak velké a renomované podniky: (ŠKODA AUTO, ČKD DIZ, METRO, KERAMICKÉ ZÁVODY RAKOVNÍK), jako i řada středních a menších firem, zejména z regionu severních Čech.

Zobrazeno: 444x Zobrazit firmu
(0%)
Věra Volfová - Jazyková škola Libere
Firma z kraje Žatec

Jazyková škola Libere - výuka pro veřejnost, individuální a firemní kurzy, angličtina, němčina, ČJ pro cizince, francouzština, ruština, polština, španělština, italština, vietnamština. Příprava na zkoušky a certifikáty. Max. 5 studentů ve skupině.

Zobrazeno: 620x Zobrazit firmu
(0%)
Balení žen.cz - kurzy balení žen
Firma z kraje Žatec

Skupinové i individuální kurzy v balení žen, osobní poradenství pro spokojený partnerský vztah. Naučíme vás, jak správně sbalit ženu, jak ji pozvat na rande, naučíme vás dovednosti v umění svádění žen i jak mít s ženou spokojený vztah.

Zobrazeno: 543x Zobrazit firmu
(0%)
Logistická akademie - školení logistika, logistika, seminář
Firma z kraje Česká republika

Vzdělávání v logistice, semináře a školení logistiky - Logisticka akademie

Zobrazeno: 459x Zobrazit firmu
(0%)
Milan Brož
Firma z kraje Žatec

Jazyková škola v centru Prahy, maximálně 4 studenti ve skupině, oborové jazykové kurzy pro podnikatele a živnostníky, výuka angličtiny, francouzštiny a němčiny.

Zobrazeno: 781x Zobrazit firmu
(0%)
Magazín ze světa digitálního vysílání : Digitálník.cz
Firma z kraje Česká republika

Magazín ze světa digitálního vysílání. Aktuální informace o satelitním vysílání DVB-S, pozemním vysílání DVB-T, kabelové televizi DVB-C, mobilní televizi DVB-H a vysílání po internetu IPTV. Fórum, obrázky, videa, bazar.

Zobrazeno: 772x Zobrazit firmu
(0%)
Spolupráce,dobrý marketing a komunikace
Firma z kraje Česká republika

Na rozdíl od klasického marketingu, který říká, že chceš-li uspět, musíš investovat peníze, říkáme, že chceš-li uspět pak tvojí hlavní investicí je čas, energie a představivost. Heslem dne je spolupráce, dobrý marketing a komunikace.

Zobrazeno: 667x Zobrazit firmu
(0%)