Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Vitamíny plus
Firma z kraje Česká republika

Vitamíny plus - řešení pro posílení imunity a obranyschopnosti organizmu také díky beta-glukanu z hlívy ústřičné, což je přírodní stimulátor imunitního systému.

Zobrazeno: 363x Zobrazit firmu
(0%)
FitActiv
Firma z kraje Česká republika

Naše stránky jsou zaměřeny na oblast zdravé výživy, zdravého životního stylu a poradenství v těchto dvou oblastech. Jsme tu pro Vás, abychom Vám pomohli vylepšit stravovací návyky, zlepšili Vaši kondici a vytvarovali Vám postavu. Chceme Váš úspěch, pro to uděláme maximum!

Zobrazeno: 553x Zobrazit firmu
(0%)
Zdravotní matrace Tempur
Firma z kraje Frýdek-Místek

Naše společnost HEMAX, spol. s r.o. nabízí zdravotní matrace Tempur. TEMPUR je komfortní materiál vysoké technologické úrovně původně vyvinutý NASA pro americký kosmický program.

Zobrazeno: 539x Zobrazit firmu
(0%)
První pomoc a pohotovost on-line.
Firma z kraje Česká republika

První pomoc při dopravní nehodě, při tonutí, při infarktu, testy, krvácení, pro děti, kniha zdarma, postupy a techniky, v ohrožení života. Seznam pohotovostí-dětské, dospělé, zubní, lékárny, články a novinky

Zobrazeno: 294x Zobrazit firmu
(0%)
Ferrumin
Firma z kraje Česká republika

Ferrumin je doplněk stravy pro podporu léčby anémie, která je způsobena nedostatkem železa. Ferrumin, anémie,chudokrevnost, železo.

Zobrazeno: 437x Zobrazit firmu
(0%)
Lactavit
Firma z kraje Česká republika

Lactavit je speciální doplněk stravy, který pomáhá zajišťovat zvýšené potřeby výživy, jež jsou kladeny na ženy v období těhotenství a kojení. Obsahuje živé buňky Lactobacilus acidophilus a minerální prvky ve formě laktátů. Lactavit, těhotenství, kojení, laktobacily.

Zobrazeno: 672x Zobrazit firmu
(0%)
Plastická a estetická chirurgie Praha MUDr. Jiří Paděra
Firma z kraje Žatec

Plastická a estetická chirurgie Praha MUDr. Jiří Paděra nabízí plastické operace jako například zvětšení prsou, modelace prsů, zvětšní rtů, operace očních víček, operace ušních boltců, paží, stehen, liposukce, face lift a další.

Zobrazeno: 598x Zobrazit firmu
(0%)
DiaChrom
Firma z kraje Česká republika

DiaChrom je nízkokalorické sladidlo vynikající chuti obohacené navíc vysoce účinným glukozotolerančním faktorem pro snižování cukru a cholesterolu v krvi. Související pojmy - cukrovka, diabetes, nadváha, dieta.

Zobrazeno: 330x Zobrazit firmu
(0%)
Kamacit
Firma z kraje Benešov

Kamacit je doplněk stravy na přírodní bázi, který účinně ulevuje od obtíží jako je pálení žáhy a to i v těhotenství. Navíc je výborným zdrojem minerálních látek, což je zejména přínosné u těhotných žen. Kamacit, nevolnost, pálení žáhy, těhotenství.

Zobrazeno: 485x Zobrazit firmu
(0%)
Delpharmea Nutraceuticals
Firma z kraje Česká republika

Prodej přípravků v oblasti péče o zdraví a zdravotní prevence.

Zobrazeno: 316x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Šárka Plachá - terapeut EFT
Firma z kraje Česká republika

Mgr. Šárka Plachá - terapeut EFT EFT - univerzální léčebná metoda, řešení psychických a fyzických problémů alternativní cestou.

Zobrazeno: 354x Zobrazit firmu
(0%)
Zelenystyl.cz - mladý ječmen, zdravý životní styl
Firma z kraje Česká republika

Bio, mladý ječmen, Chlorella a další bio produkty pro zdravý životní styl. Náš e-shop je úzce specializovaný na zelenou stravu, která je podstatnou částí dnešního zdravého životního stylu, zeleného stylu, který by měl pěstovat sám v sobě každý člověk, který nechce mít tělo plné chemických látek.

Zobrazeno: 491x Zobrazit firmu
(0%)
Zdravotní židle Therapia a Spinalis
Firma z kraje Česká republika

Centrum zdravého sezení nabízí zdravotní židle - kancelářské židle Therapia Body a Maxi a dětské židle Therapia Mini. Ortopedické židle Spinalis a zdravotní doplňky. Možnost zapůjčení židlí Therapia domů na vyzkoušení.

Zobrazeno: 624x Zobrazit firmu
(0%)
Svorto.cz s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Výrobce a distributor ortopedických pomůcek svorto.cz. Ortopedické pomůcky na míru, speciální ortopedické vložky do bot, individuální vložky do bot. Opravy ortopedické obuvi. Ortopedické vložky a podpatěnky. Plochá noha, patní ostruha, vbočený palec.

Zobrazeno: 413x Zobrazit firmu
(0%)
Psychostudio SK - Váš pomocník a rádce
Firma z kraje Pardubický kraj

Poradna s psycholožkou a psychiatrem. První orientace v psychických potížích. Testy, komunikace, konzultace, odborné články. Eshop s prodejem léků, psychowalkmanů, jazyků, produktů zdravého světla. Studie, znalecká činnost, osobní setkání.

Zobrazeno: 617x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Natália Čavojcová
Firma z kraje Žatec

Nabízím komplexní služby klinického psychologa, zejména psychoterapii, psychodiagnostiku, psychologické poradenství. Jsem klinický psycholog a psychoterapeut s 6letou praxí. Služby jsou určené pro dospělé i dětské klienty, anonymita zaručená. Přímá platba, klienti ZPŠ (kód 209) mají služby hrazené z veřejného pojištění. Dále nabízím psychologick...

Zobrazeno: 594x Zobrazit firmu
(0%)
Bělení zubů White Pearl - MR BUSINESS s.r.o.
Firma z kraje Louny

Eshop s profesionálními výrobky péče o dutinu ústní - domácí bělení zubů White Pearl, čištění zubů WP SMILE, stomatologický gel proti paradontóze a citlivosti zubů Dental Expert, antibakteriální kryt na zubní kartáček SMILE a další.

Zobrazeno: 648x Zobrazit firmu
(0%)
Corriger
Firma z kraje Plzeňský kraj

Corriger s.r.o. vám nabízí služby v oblasti fyzioterapie. Masáže, lymfodrenáže, rekondiční péče, suché uhličité zábaly.

Zobrazeno: 689x Zobrazit firmu
(0%)