Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
MediCorrect Clinic
Firma z kraje Písek

Dopřejte si zdravotní dovolenou v čtyřhvězdičkovém hotelu v Jižních Čechách. Liposukce, modelace prsů, omlazování, trvalá epilace a další kosmeticko-estetické zákroky. Nenechte si uniknout výhodné pobytové balíčky.

Zobrazeno: 475x Zobrazit firmu
(0%)
Brýle optické
Firma z kraje Uherské Hradiště

Nabízíme komplet brýlí: kvalitní brýlové obroučky + tvrzené polykarbonové brýlové čočky s antireflexem od 899 Kč !!! V našem obchodě najdete spoustu článků o tom jak vybrat obruby, čím se liší materiály obrub.

Zobrazeno: 502x Zobrazit firmu
(0%)
Moje Ambulance - praktický lékař pro dospělé
Firma z kraje Olomoucký kraj

Hledáte obvodního lékaře? Moje ambulance je ambulantní systém praktických lékařů pro dospělé s působností po celém území ČR. Praktičtí lékaři v ambulancích jsou tu pro vás 12 hodin denně. Staráme se o Vaše zdraví. Moje Ambulance - Váš praktický lékař.

Zobrazeno: 651x Zobrazit firmu
(0%)
Vaše ortodoncie - rovnátka, bělení zubů a vše pro Váš úsměv
Firma z kraje Česká republika

Provádíme kvalitní a profesiónální služby v oblasti ortodoncie jako rovnátka pro Vaše zuby, bělení zubů a mnohé další pro Váš perfektní úsměv.

Zobrazeno: 449x Zobrazit firmu
(0%)
Sportklinik - Privátní chirurgické centrum
Firma z kraje Jičín

Privátní chirugické centrum zaměřené na komplexní péči o pohybový aparát běžných lidí, rekreačních i vrcholových sportovců. Poskytujeme pacientům ambulantní ošetření, proktoporadnu, léčbu bolesti a zánětů kloubů Orthokine, rázovou vlnu a další.

Zobrazeno: 552x Zobrazit firmu
(0%)
Masáže Most - Fyzio a masážní studio Topolová
Firma z kraje Česká republika

Nabízím fyzioterapeutické služby při problémech s pohybovým aparátem(bolest zad,hlavy,kloubů atd).Současně si můžete vybrat z bohaté nabídky masáží - klasické, anticelulitidní,čokoládová, lymfatická,medová,lávovými kameny.Nabízíme také dárkové poukazy.

Zobrazeno: 465x Zobrazit firmu
(0%)
Poradna pro zdraví - institut zdraví a krásy
Firma z kraje Česká republika

Institut zdraví a krásy – poradenství jako alternativní medicína, kosmetika, formování těla, detoxikace, masáže, nehtový design a další. Institut zdraví a krásy nabízí svým zákazníkům ucelený systém pro zdraví v oblasti odborného poradenství i komplexní péči v celé škále standardních postupů celostní medicíny, prověřené léčebnými postupy dlouhým...

Zobrazeno: 359x Zobrazit firmu
(0%)
Psycholog Brno – PhDr. Roman Hytych
Firma z kraje Jihočeský kraj

Psycholog, Brno-Židenice. Psychoterapie pro hledání cest ze slepých uliček života. Rozvoj osobního potenciálu, relaxace, supervize a koučink.

Zobrazeno: 544x Zobrazit firmu
(0%)
masaznipotreby.cz
Firma z kraje Žatec

Dodáváme široký sortiment masážních, rehabilitačních potřeb, přístrojů, pomůcek a příslušenství pro odborné i domácí využití. Najdete u nás masážní i kosmetická lehátka, židle, stoly a masážní přípravky. Věříme, že budete našimi spokojenými zákazníky.

Zobrazeno: 385x Zobrazit firmu
(0%)
Institut Galenus
Firma z kraje Česká republika

Institut Galenus - Informační server zaměřený na zdraví, nemoci, těhotenství, výživu, nadváhu, diety, biogenetiku a cvičení. Databáze objektů působících ve zdravotnictví

Zobrazeno: 430x Zobrazit firmu
(0%)
Trombocytopenie - nemoc krve
Firma z kraje Česká republika

Trombocytopenie je snížení počtu krevních destiček v krvi. Základní informace o léčbě i projevech.

Zobrazeno: 542x Zobrazit firmu
(0%)
Protinikotinové centrum
Firma z kraje Benešov

Odvykání kouření - biorezonance. Vysoce úspěšná metoda odvykání kouření. Zanechat kouření a přestat kouřit je s naší pomocí jednodušší. Počítačová metoda odvykání kouření je v našich centrech prováděna pomocí přístroje BICOM 2000.

Zobrazeno: 586x Zobrazit firmu
(0%)
Zubní implantáty Brno
Firma z kraje Česká republika

Provádíme bezbolestné ošetření chrupu - zákroky v oblasti zubních implantátů.Zubní implantáty jsou umělá náhrada zubního kořene, která je upevněna v čelisti a ve spojení s pilířem tvoří základ pro připevnění nového zubu.

Zobrazeno: 342x Zobrazit firmu
(0%)
Exté - estetické centrum s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Poskytujeme stomatologické a stomatochirurgické služby bělení zubů, zubní implantáty, bezbolestné ošetření zubů v celkové anestesii a zubní šperky. Dále služby plastické chirurgie, operace prsou, nosu, víček, odstranění chrápání.

Zobrazeno: 485x Zobrazit firmu
(0%)
Refrakční Centrum Praha s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Specializujeme se na laserové operace očí. Zkušenosti s metodou Lasik od roku 1995.U nás naleznete nejen unikátní technické vybavení, ale i kvalifikované odborníky s osobním přístupem a to vše v příjemném prostředí v centru Prahy. Konzultace před operací zdarma.Provádíme také estetickou chirurgii a aplikaci kontaktních čoček....

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
Ginkgo Wellnes, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Naše studio Ginkgo Wellness Brno pro vás zajišťuje tyto služby: solná jeskyně, masáže, ájurvéda, detoxikace, kosmetika a prodej potravinových doplňků

Zobrazeno: 292x Zobrazit firmu
(0%)
AV dental – zubní ordinace Praha 4 - Krč
Firma z kraje Žatec

Zubní ordinace nabízející profesionální služby a moderní vybavení. Specializací naší zubní ordinace jsou zubní implantáty. Centrum dentální estetiky, zubní ordinace a specialista na zubní implantáty.

Zobrazeno: 355x Zobrazit firmu
(0%)
Berlin Lasik
Firma z kraje Česká republika

Eine Augenlaser-Operation ist immer eine Sache des Vertrauens. Ausschlaggebend für den Erfolg und die Zufriedenheit mit der Behandlung ist neben der eingesetzten Technik die Qualifikation und Erfahrung des Augenarztes, der die Augenlaser-OP´s durchführt. Dr. Hanuschik (...) und sein Team arbeiten seit 2002 an mehreren Laserzentren in Berlin und ...

Zobrazeno: 367x Zobrazit firmu
(0%)