( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0002372936Application->run( ).../index.php:21
30.0022432200Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0002372936Application->run( ).../index.php:21
30.0022432200Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0022432832substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Zdravotnické služby | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Českomoravské centrum odškodnění
Firma z kraje Česká republika

Centrum pro vymáhání odškodnění pro oběti autonehod. Vymůžeme odškodné až 4 roky zpětně. Zajistíme odborné posudky a právní pomoc.

Zobrazeno: 386x Zobrazit firmu
(0%)
Poradna pro výživu a zdraví
Firma z kraje Jihočeský kraj

Spokojený a šťastný život netkví v odříkání nebo v dietách. Je nejen o správném způsobu stravování, zdraví a změně životního stylu. A s tímto Vám velmi ráda pomohu - krok za krokem. Navíc výživa dle konstituce a kondice, TČM, reflexní diagnostika a regresní terapie. Ing. Pavla Gazdíková - Akreditovaná výživová poradkyně se zaměřením na alterna...

Zobrazeno: 526x Zobrazit firmu
(0%)
Salon LINIE
Firma z kraje Česká republika

Kavitace je moderní, bezbolestná a vysoce účinná alternativa chirurgické liposukce. Za pomocí nízkofrekvenčního ultrazvuku dojde k rozpuštění tukových buněk. Salon linie Vám bude věnovat největší možnou péči.

Zobrazeno: 358x Zobrazit firmu
(0%)
Bezbolestná liposukce Praha
Firma z kraje Česká republika

bezbolestná liposukce od 1000kč,-,omlazení pleti,aplikace Botoxu a výplňových materiálů,IPL-odstranění pig.skvrn,žílek,trvalá depilace i světlé chloupky,bělení zubů,permanentní make up,tetovaní,masáže,solárium.

Zobrazeno: 324x Zobrazit firmu
(0%)
SHANTI - masážní a relaxační  centrum Náchod
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

Masážní a relaxační centrum .Velký výběr zdravotních i relaxačních masáží.Osud prostřednictvím karet a astrologie.Léčitelské terapie a poradenství.Prodej rituálních předmětů z Indie a Egypta.Prodej léčivých kamenů.Přednášky, cvičení, meditace.

Zobrazeno: 560x Zobrazit firmu
(0%)
Radek Šanda
Firma z kraje Česká republika

Vyzkoušejte tradiční thajské masáže a reflexní masáže chodidel a prožijte tak příjemné chvíle relaxace pro tělo i duši ve studiích Thai Fit. V nabídce je dále olejová, čokoládová, peelingová, bylinná

Zobrazeno: 502x Zobrazit firmu
(0%)
Zdraví, léčení, nemoci, zasvěcení
Firma z kraje Česká republika

WWW o léčení nemocí, zdraví životní styl, alternativní medicína, duchovní pomoc a esoterika(čakry). Zasvěcení na dálku (Reiki, Shambala 1024, Reconnection). Informace o spiritualitě, terapii, holistickém přístupu. Kurzy reiki, meditace, masáže ...

Zobrazeno: 278x Zobrazit firmu
(0%)
Veterinární převoz a výcvik psů
Firma z kraje Děčín

Zajišťujeme urgentní a objednávkový převoz zvířat do nasmlouvaných veterinárních center, zajišťujeme výcvik a ubytování psů

Zobrazeno: 593x Zobrazit firmu
(0%)
Léčba obezity, poradna - MUDr.J. Polák
Firma z kraje Česká republika

V naší obezitologické poradně zajistíme odbourávání tuku a formování Vaší postavy. Při dodržení stanoveného léčebného režimu je snížení nadváhy trvalé. Moderní farmaceutické preparáty pomohou odbourat tukovou tkáň a zajistí trvalé snížení hmotnosti.

Zobrazeno: 400x Zobrazit firmu
(0%)
AXON CRO s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Česká společnost poskytující servis v oblasti managementu klinických studií, podpory farmakovigilance, kontroly kvality klinických studií. Zajišťujeme klinické hodnocení od fáze výběru center až po schválení produktu.

Zobrazeno: 470x Zobrazit firmu
(0%)
ZeMě o.s. - Poradenské a terapeutické centrum pro děti a dos
Firma z kraje Žatec

Poskytujeme individuální, skupinovou a rodinnou terapii pro závislé osoby, jejich příbuzné a blízké. Dále nabízíme individuální a rodinnou terapii pro zkvalitnění vztahů a komunikace a terapii craniosakrální biodynamikou.

Zobrazeno: 457x Zobrazit firmu
(0%)
MS PROMOTION, spol. s r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Společnost MS PROMOTION, spol. s r.o. je výhradním distributorem špičkových laboratorních rukavic společnosti SHIELD Scientific. Rukavice jsou určeny do laboratoří, přičemž reflektují veškeré specifické požadavky práce v tomto náročném prostředí.

Zobrazeno: 418x Zobrazit firmu
(0%)
Zubní ordinace Brno - MUDr. Pavel Krejzlík
Firma z kraje Česká republika

Mezi naše hlavní služby patří stomatologie, titanové zubní implantáty,bělení zubů. Dále pak odstranění mimických vrásek a nadměrného pocení - botox. Naše ORL centrum se zabývá ostraněním chrápání.

Zobrazeno: 440x Zobrazit firmu
(0%)
DK Dent, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Zubní ordinace Arbes Dent poskytuje komfortní stomatologické ošetření v moderně vybavené zubní ordinaci všem klientům, kteří očekávají vysokou profesionalitu. Dentální hygiena Praha, profesionální péče o Váš chrup.

Zobrazeno: 426x Zobrazit firmu
(0%)
Psychologická ordinace - Mgr. Natália Čavojcová
Firma z kraje Žatec

Soukromá ordinace klinického psychologa - komplexní nabídka psychologických služeb – psychoterapie, psychodiagnostika, psychologické poradenství, krizová intervence. Přímá platba, smluvní partner zdravotních pojišťoven – 205 a 209.

Zobrazeno: 577x Zobrazit firmu
(0%)
Výroba léků
Firma z kraje Česká republika

výrobce léků, doplňků stravy a kosmetiky

Zobrazeno: 394x Zobrazit firmu
(0%)
Oční optika Dioptrické brýle
Firma z kraje Jihlava

Vadí vám vysoké ceny očního optika?Pak jste u nás dobře.Prodej dioptrických brýlí za velmi nízké ceny.Moderní kovové i plastové obroučky již za 450 kč.Možnost zábrusu vašich dioptrií také za velmi nízké ceny.Uvidíte že levněji to opravdu nejde.

Zobrazeno: 779x Zobrazit firmu
(0%)
FYZIOplus s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

wellness centrum, rehabilitace, regenerační a rekondiční masáže, podvodní masáže, sauny, vířivky, perličkové koupele, lymfodrenáže, elektroléčba, teploléčba

Zobrazeno: 340x Zobrazit firmu
(0%)