Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
LIKE 4, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Kosmetické studio: zeštíhlení a modelace postavy, zpevnění poprsí, lymfodrenáž, odstranění celulitidy, strií a oteklých nohou. Pozitivní a dlouhodobá změna

Zobrazeno: 437x Zobrazit firmu
(0%)
Estetická dermatologie – Laserstudio
Firma z kraje Kroměříž

Centrum estetické dermatologie nabízí komplexní ošetření jako omlazení pokožky, laserovou depilaci či odstranění znamének a kožních výrůstků.

Zobrazeno: 691x Zobrazit firmu
(0%)
Esthesia - masáže, rehabilitace, Praha
Firma z kraje Žatec

Provádíme odborné aromaterapeutické masáže, klasické, sportovní a relaxační, antimigrenózní masáže a reflexní terapie, manuální lymfodrenáže. Individuální rehabilitační cvičení. V Praze též pořádáme aroma-masérské kurzy. Mnoho let praxe - kvalita.

Zobrazeno: 398x Zobrazit firmu
(0%)
Zvětšení prsou
Firma z kraje Žatec

Zvětšení prsou (augmentace) docílíme použitím speciálních implantátů. Při zvětšení prsou je také možné provést vytvarování případné asymetrie prsou, nebo provést modelaci výrazně povislých prsů.

Zobrazeno: 510x Zobrazit firmu
(0%)
Lékařské sdružení specialistů
Firma z kraje Česká republika

Naše Sdružení ambulantních lékařů poskytuje preventivní péči v oborech chirurgie, plastické chirurgie, ortopedie a anesteziologie při pobytu na lůžku známé i jako ONE-DAY SURGERY.

Zobrazeno: 506x Zobrazit firmu
(0%)
KITTLER.CZ
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Naše zubní ordinace se zaměřuje na kosmetickou stomatologii (bělení zubů, estetické výplně, náhrada zubu) s maximálním cílem zachování zubu, dále pak odstranění zubního kazu ultrazvukem a opískování zubů.

Zobrazeno: 567x Zobrazit firmu
(0%)
Aloha Spa - masérské potřeby a kurzy
Firma z kraje Plzeňský kraj

Nabídka masérských kurzů a masáží lávovými kameny (Magic hot stones) a havajská masáž. Prodej potřeb pro maséry - lávové kameny, hot stones, horké kameny, ohřívací nádoby, sarongy, kartálky, masážní oleje, masérské stoly.

Zobrazeno: 592x Zobrazit firmu
(0%)
Medicom International s.r.o. - výrobce léků
Firma z kraje Česká republika

Výrobce léků, léčiv, farmak a potravinových doplňků pro zvláštní výživu. Léky na gynekologické záněty, antikoncepce, léky na bolesti, poranění, úrazy, popáleniny, ekzémy, bolesti zubů, revma, artritidu, bolest krku a zad, kloubů, kašel, deprese.

Zobrazeno: 356x Zobrazit firmu
(0%)
Dacom Pharma
Firma z kraje Vyškov

Jsme společnost která vyvíjí a vyrábí doplňky stravy. Snažíme se, aby nabídka našich produktů přesně splňovala Vaše požadavky. Mezi naše produkty patří výživa pro klouby, opalovaí krémy, potravinové doplňky, vitamínové doplňky.

Zobrazeno: 676x Zobrazit firmu
(0%)
Symetrie.cz – životní proměna
Firma z kraje Česká republika

Symetrie AG, s.r.o. je vzdělávací, konzultační a poradenská společnost zaměřená na zvyšování kvality života jednotlivce. Orientujeme se na klienta, reagujeme na jeho potřeby a moderními formami rozšiřujeme jeho možnosti v běžném každodenním životě.

Zobrazeno: 465x Zobrazit firmu
(0%)
Laser Esthetic – léčba akné
Firma z kraje Česká republika

Klinika Laser Esthetic v Praze nabízí komplexní léčbu akné pomocí Anti-Akné programu, nejmodernější léčebné metody vyřeší Váš problém s akné.

Zobrazeno: 486x Zobrazit firmu
(0%)
Online poradna Laser Esthetic
Firma z kraje Česká republika

V naší online poradně vám odpovíme na veškeré otázky z oblasti plastické chirurgie, estetické dermatologie a cévní chirurgie.

Zobrazeno: 442x Zobrazit firmu
(0%)
Ezoterní léčení - MUDr. Věra Kyrianová
Firma z kraje Plzeň

Pomocí ezoterního léčení obnovím rovnováhu Vaší energie v mentální, emocionální a fyzické oblasti. Alternativní medicína: léčitelství, akupunktura, akupresura, reflexní terapie, léčebná relaxace, meditace, fytoterapie, odborné kurzy a semináře.

Zobrazeno: 619x Zobrazit firmu
(0%)
Laser Esthetic - plastická chirurgie Praha
Firma z kraje Žatec

Klinika LASER ESTHETIC, plastická chirurgie – ambulantní tumescenční liposukce, plastické operace nosu, prsů, břicha, očních víček. Plastická chirurgie v kombinaci s laserovou dermatologií. Profesionální přístup, nejnovější technologie.

Zobrazeno: 527x Zobrazit firmu
(0%)
Detoxikace přístrojem BodyDetox - Mary Staggs Det
Firma z kraje Česká republika

Nabídka detoxikace (očisty) organismu pomocí detoxikačních koupelí BodyDetox (Body Detox) nebo také Mary Staggs Detox. Individuální a celostní přístup ke každému zájemci o detoxikaci. Podrobné informace o přístroji, průběhu detoxikace, účinky detoxikace a další.

Zobrazeno: 430x Zobrazit firmu
(0%)
Kúpele na Slovensku
Firma z kraje Česká republika

Kúpele a ubytovanie v nich? Prezrite si pozorne aké procedúry v ktorých kúpeľoch sú dostupné. Inšpirujte sa komentármi užívateľov, ktorý tieto kúpele už navštívili, alebo ak ste tam už boli, motivujte iných vy. Kúpele na Slovensku

Zobrazeno: 404x Zobrazit firmu
(0%)
Soukromá klinika plastické chirurgie
Firma z kraje Žatec

Hlavní činnosti Esthe - plastika jsou estetické operace a plastická chirurgie. Filosofií Esthe – plasticka je poskytovat klientovi komplexní služby plastické chirurgie.

Zobrazeno: 452x Zobrazit firmu
(0%)
Esthé - Klinika estetické medicíny s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Naše laserové centrum Vám nabízí služby z oboru korektivní dermatologie, dermatovenerologie a otorinolaryngologie. Pokud Vás trápí nadměrné pocení, vrásky nebo chrápání, pomůžeme Vám.

Zobrazeno: 413x Zobrazit firmu
(0%)