Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Ing. Renata Břeňová - Garden servis
Firma z kraje Ústí nad Labem

Projekce, realizace a údržba okrasných zahrad. Závlahy, jezírka, travní koberce, gabiony, frézování pařezů, terénní úpravy.

Zobrazeno: 620x Zobrazit firmu
(0%)
MGV, a.s.
Firma z kraje Znojmo

Nabízíme ploty, pletená pletiva, plastová pletiva, plotovky, brány a branky, dřevěné a kovové výplně, bezúdržbové plastové ploty, zděné ploty, sloupky, tvárnice, zastínění plotů, plastové zahradní doplňky, oplocení lesních školek, staveb, palisády, regály a jiné. Zboží z různých materiálů – kované, pletené, plastové, betonové. Osobní přístup. Sa...

Zobrazeno: 519x Zobrazit firmu
(0%)
Dětská hřiště, skluzavky, sportoviště a pískoviště
Firma z kraje Jihočeský kraj

Radomír Dočekal nabízí sestavy pro dětská hřiště - prolézačky, dětské skluzavky, kolotoče a také služby v oblasti výstavby sportovišt, zakázkové výroby prvků zahradní architektury - pergoly, altány, ploty a dřevostavby. Upravujeme dopadové plochy.

Zobrazeno: 420x Zobrazit firmu
(0%)
Zahrada na klíč - návrh a realizace zahrad
Firma z kraje Karviná

Realizujeme zahrady na klíč, jezírka, terasy, ploty, pergoly, udržujeme a zavlažujeme trávníky a zahrady, okrasné rostliny, sadové úpravy, zídky, odvodňujeme pozemky, prodáváme rostliny a zahradní materiál v Beskydech a celé ČR.

Zobrazeno: 609x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Brožina
Firma z kraje Česká republika

Vyrábíme zateplené psí boudy pro všechna plemena.

Zobrazeno: 471x Zobrazit firmu
(0%)
Norman s.r.o.
Firma z kraje Mladá Boleslav

Zahradní krby, venkovní krby, zahradní krby s udírnou - výroba a prodej. Doplňky a příslušenství pro zahradní krb, grily, udírny - rošty, jehly, motorky, grilovací nářadí aj.

Zobrazeno: 468x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Rind - závlahové systémy
Firma z kraje Jičín

Návrhy, poradenství, prodej a realizace automatických závlahových systémů. Nabízíme odborné služby v oblasti zavlažovacích systémů zahrad, veřejných ploch, skleníků, sadů a sportovišť.

Zobrazeno: 638x Zobrazit firmu
(0%)
Lechuza Online obchod
Firma z kraje Česká republika

Internetový obchod s květináči Lechuza se samozavlažovacím systémem. Vhodné do interiéru i exteriéru. Nabízíme všechny samozavlažovací květináče značky Lechuza - Classico, Delta, Quadro, Cararo, Cubico, Cottage, Cilindro, Cube a Maxi-Cubi.

Zobrazeno: 554x Zobrazit firmu
(0%)
BBH-Garden
Firma z kraje Šumperk

Jsme mladá a rychle se rozvíjející firma působící v oboru údržby a realizace zeleně. Poskytujeme komplexní zahradnické služby. Stavíme závlahové systémy všech renomovaných firem na klíč!

Zobrazeno: 869x Zobrazit firmu
(0%)
Zahrada a volný čas e-shop
Firma z kraje Brno

Internetový obchod pro váš odpočinek, zahradu a volný čas. Najdete u nás zahradní nábytek, vše pro turistiku, outdoor, relaxaci doma i u vody a vše pro vaši zahradu. Nabízíme zahradní altány, lavičky, stoly, židle, batohy, chladicí boxy, nafukovací bazény a lehátka, houpací sítě, závěsná křesla, vodní grily, zahradní grily, kompostéry, sekery, p...

Zobrazeno: 550x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Lenka Hladíková
Firma z kraje Jičín

Zahradní architektura, zahradní architekt, autorizovanný krajinářský architekt, návrhy zahrad, zahrady hradec králové, projekty zahrad

Zobrazeno: 619x Zobrazit firmu
(0%)
E-pletivo - Ploty, oplocení, pletiva
Firma z kraje Trutnov

Pletiva a ploty za skvělé ceny! Například pletiva okrasná, drátěná, pozink., poplast., nerezová, lesnická, zahradní, chovatelská a atd. Také ploty, brány, branky, sloupky, mobilní oplocení a plotové příslušenství. To vše v našem e-shopu s dopravou zdarma!

Zobrazeno: 561x Zobrazit firmu
(0%)
Fontány, jezírka, kašny
Firma z kraje Jičín

Nabízíme Vám fontány, okrasná jezírka, koupací jezírka, kašny. Zabýváme se kompletními dodávkami - projekcí a výstavbou.

Zobrazeno: 713x Zobrazit firmu
(0%)
MGV a.s.
Firma z kraje Znojmo

Prodej , výroba a montáž oplocení

Zobrazeno: 569x Zobrazit firmu
(0%)
pasti.cz
Firma z kraje Pardubický kraj

E-shop prodej pastí a jedů k hubení krtků, potkanů, myší, hryzců, slimáků, mravenců, a jiných zahradních škůdců

Zobrazeno: 740x Zobrazit firmu
(0%)
Vít Bednárek
Firma z kraje Česká republika

Naše umělecké kovářství se zaměřuje především na kované brány, ploty, kovaný nábytek a interiérové doplňky.Nabízíme i veškeré zámečnické práce,tvarování plechu,výroba a montáž parapetů...

Zobrazeno: 579x Zobrazit firmu
(0%)
Zahradní dřevěný nábytek teakový & ratanový, kovový a plasto
Firma z kraje Česká republika

Zahradní nábytek pro celou rodinu – stoly, židle, lehátka a polohovací křesla z teakového dřeva, ratanu, plastu a kovu. Prodej slunečníků, dřevěného a kovového nábytku do gastronomie.

Zobrazeno: 584x Zobrazit firmu
(0%)
Nábytek Catrin
Firma z kraje Česká republika

E-shop Nábytek-Catrin.cz nabízí dětské pokoje, obývací pokoje, ložnice, kuchyně a jídelny, pracovny a kanceláře, předsíně, zahradní nábytek, ratanový nábytek, masivní nábytek, rustikální nábytek, luxusní nábytek, matrace, sedací soupravy, postele

Zobrazeno: 651x Zobrazit firmu
(0%)