( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362232{main}( ).../index.php:0
20.0002372856Application->run( ).../index.php:21
30.0029432088Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362232{main}( ).../index.php:0
20.0002372856Application->run( ).../index.php:21
30.0029432088Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0030432720substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Vybavení zahrady | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Dřevěné brikety, bukové brikety
Firma z kraje Česká republika

Prodáváme dřevěné brikety, bukové a kůrové brikety, dřevěné pelety a štípané krbové dřevo. Brikety Vám umožní vytápět váš dům např. jen za 16 tis. / rok a nemusíte přitom nic řezat, házet, čistit nebo se zbytečně špinit.

Zobrazeno: 371x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Laštůvka
Firma z kraje Česká republika

Interiérové studio a e-shop s širokou nabídkou produktů a služeb. Tapety, samolepicí dekorace, disney dekorace, dětské tapety, hodiny, stropní kazety, plovoucí podlahy, kusové koberce, bytové dekorace. Pro Vaše zahrady máme bazény, vířivky, další doplňky.

Zobrazeno: 385x Zobrazit firmu
(0%)
Helena Volfová - Servis Zahrad
Firma z kraje Česká republika

Za naše kvalitní a kompletní služby při realizaci a údržbě rodinných zahrad a veřejné zeleně nabízíme přiměřenou cenu.

Zobrazeno: 379x Zobrazit firmu
(0%)
Karel Andrle
Firma z kraje Mělník

Vyrábíme, prodáváme i renovujeme altány, pergoly, zahradní domky a zahradní nábytek. Montáž, doprava, přípravy podkladu - zámková dlažba, beton. Celá ČR.

Zobrazeno: 584x Zobrazit firmu
(0%)
Okrasná školka Telnice
Firma z kraje Teplice

Prodej tújí na živý plot, jehličnanů, listnatých stromů a keřů. Pěstování a prodej sadby, řízků a prýtů japonských topolů.

Zobrazeno: 498x Zobrazit firmu
(0%)
Posuvné brány
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme stavební zámečnictví a zakázkovou kovovýrobu. Vyrábíme, prodáváme a montujeme posuvné brány (samonosné a pojezdové brány), křídlové brány, branky a ploty.

Zobrazeno: 457x Zobrazit firmu
(0%)
Telin & Allebacker
Firma z kraje Plzeňský kraj

Výroboa dopisních (poštovních, listovních) schránek, domácích telefonů, zvonkových tabel, komunikačních systémů, elektrických vrátných. Naše produkty dodáváme i na náročný německý trh. Individuálně komplexně řešíme vstupy obytných domů - nové dveře, schránky, domácí telefony. Spolupracujeme s výrobci plastových i hliníkových oken a dveří....

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
LAMARK s. r. o.
Firma z kraje Jičín

Kvalitní české kované ploty a kované brány. Vyrábíme, montujeme a dodáváme bezúdržbové kovové ploty. Specializace na vjezdové brány posuvné i otočné. Poradíme se stavební připraveností k branám i plotům. Nechte si udělat nezávaznou kalkulaci na ploty nebo brány na míru!

Zobrazeno: 477x Zobrazit firmu
(0%)
Stabos, spol. s r.o.
Firma z kraje Benešov

Dodáváme zimní zahrady Four Seasons. Provádíme výrobu a montáž hliníkových konstrukcí REYNAERS. Prodáváme a realizujeme odvětrávací systémy Aralco a širokou paletu produktů GEALAN pro výrobu plastových oken, dveří a rolet.

Zobrazeno: 455x Zobrazit firmu
(0%)
Gladiator - vítěz v boji s plevelem
Firma z kraje Česká republika

Gladiator - herbicid pro hubení plevele a postřik trávníku je v kombinaci s textilií proti plevelům KONTEX 50 a postřikovým herbicidem ve formě mikronizované suspoemulze BOFIX velmi silnou zbraní.

Zobrazeno: 375x Zobrazit firmu
(0%)
Travní Servis
Firma z kraje Česká republika

Naše společnost se zabývá péčí o vaši zahradu. Od zavedení kvalitní závlahy a položení nového trávníku po drobné zahradní práce včetně údržby a servisu.

Zobrazeno: 471x Zobrazit firmu
(0%)
Zahradní nábytek Vrkoč
Firma z kraje Hodonín

Prodej zahradního nábytku. V široké nabídce naleznete zahradní nábytek, zahradní houpačky, zahradní lehátka, polohovací lehátka, slunečníky, polstry na zahradní nábytek, venkovní markýzy, krby, grily a ostatní příslušenství k zahradnímu nábytku.

Zobrazeno: 499x Zobrazit firmu
(0%)
Závlahy a automatické zavlažovací systémy
Firma z kraje Česká republika

Návrhy a dodávky automatických závlahových systémů pro zahrady, sportoviště a parky. Automatické závlahové systémy - prodej, návrh, realizace a servis pro zavlažování zahrad, parků a sportovních ploch. Závlahy trávníků a kapková závlaha keřů.

Zobrazeno: 324x Zobrazit firmu
(0%)
Mountfield – zahradní technika
Firma z kraje Česká republika

Prodejce zahradní techniky a bazénů s 54 prodejnami po celé ČR. V sortimentu máme sekačky, pily, křovinořezy, traktory, sněhové frézy, bazény, zahradní nábytek a mnoho dalších výrobků pro Vaši zahradu. Záruka 7 let, servis samozřejmostí.

Zobrazeno: 393x Zobrazit firmu
(0%)
Vilém Tetera
Firma z kraje Uherské Hradiště

Nabízíme zahradní nábytek dřevěný, kovový, zahradní nábytek umělý ratan, zahradní nábytek z exotického dřeva, doplňky pro zahradní nábytek, lehátka, houpačky, houpací sítě, skluzavky, dětské hřiště, grily, krby, zahradní domky, altány, pergoly, houpačky, pískoviště, dětské skluzavky, domovní čísla popisná, houpací sítě, závěsná houpací křesla a ...

Zobrazeno: 710x Zobrazit firmu
(0%)
Studny, studnařství Pardubice
Firma z kraje Česká republika

Studnařství Pardubice nabízí kompletní služby – nalezení pramene, vrtané studny, geologické průzkumy a vrty, hydrogeologické průzkumy. Zajistíme a kompletně zrealizujeme studnu včetně veškeré dokumentace.

Zobrazeno: 397x Zobrazit firmu
(0%)
Automatické závlahy Synek
Firma z kraje Svitavy

Nabídka zhotovení automatického závlahového systému (ORBIT) pro Vaší zahradů, záhony, venkovní prostory kolem firmy, sportoviště, hřiště, parky nebo veřejné prostory. Cenově dostupné pro všechny zákazníky. Nezávazná nabídka zdarma.

Zobrazeno: 492x Zobrazit firmu
(0%)
Autochladničky, kamna, grily - Icera.cz
Firma z kraje Jihočeský kraj

Společnost icera.cz se zaměřuje na autochladničky, ekologii vytápění a prodej a instalaci krbových i peletových kamen. Nabízíme široký sortiment autoledniček, krbových kamen a grilů.

Zobrazeno: 394x Zobrazit firmu
(0%)