( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002362232{main}( ).../index.php:0
20.0013372856Application->run( ).../index.php:21
30.0110432088Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002362232{main}( ).../index.php:0
20.0013372856Application->run( ).../index.php:21
30.0110432088Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0111432720substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Vybavení zahrady | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Jiří Trnka - Hračky, Jindra Šmídová
Firma z kraje Beroun

Naše firma vyrábí dětská hřiště již 34 let. Naše dětská hřiště jsou bezpečná. Na každý herní prvek, pokud to vyžaduje zákon, máme vystaven certifikát České státní zkušebny, který potvrzuje, že vše je v souladu s normou ČSN EU.

Zobrazeno: 717x Zobrazit firmu
(0%)
APLEG-TREND,s.r.o.
Firma z kraje Brno

Zemní vruty KRINNER pro ploty, pergoly, dřevostavby, solární elektrárny, dopravní a silniční stavebnictví, lehké průmyslové haly. Naše firma se také zabývá montáží konstrukcí pro fotovoltaické elektrárny s použitím zemních vrutů. Konstrukce KRINNER pro FVE realizujeme na klíč i s pokládkou panelů.

Zobrazeno: 578x Zobrazit firmu
(0%)
Realizace zahrad
Firma z kraje Příbram

Provádíme realizaci nových zahrad a trávníků, rekultivaci stávajících zahrad, kopletní zahradní servis a údržbu zahrad. Návrh zahrad zdarma.

Zobrazeno: 576x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr.Vladimír Ledvina, zahrada, krajina
Firma z kraje Plzeň

Provádím návrhy a realizace zahrad, projektování parkových a sadovnických úprav, inventarizace a pasporty zeleně, dendrologický průzkum, revitalizace parků a veřejných prostranství, ÚSES a výsadby rozptýlené zeleně ve volné krajině.

Zobrazeno: 517x Zobrazit firmu
(0%)
DIRICKX BOHEMIA spol. s r.o.
Firma z kraje Jihlava

Vyrábíme, dodáváme a montujeme širokou škálu plotů, pletiv, sloupků, branek a bran na různá použité oplocení rodinných domů, průmyslových objektů, sportovních areálů. Dále také prodáváme bezpečnostní oplocení.

Zobrazeno: 568x Zobrazit firmu
(0%)
Ladislav Borek
Firma z kraje Ústí nad Labem

Nabízíme kompletní sortiment produktů Gardena, zavlažovací systémy, zavlažování, čerpadla, sekačky, zahradní nářadí. Original Gardena systém, spojovací systém, hadice, hadicové vozíky, postřikovače. Kvalitní výrobky, servis, záruka.

Zobrazeno: 666x Zobrazit firmu
(0%)
StínTech
Firma z kraje Žatec

Firma StínTech se zaměřuje na dodání a montáž všeho co se týká zastínění a soukromí Vašich domovů nebo kanceláří,moderním a praktickým plisé,markýzou,těsnění,sítě,žaluzie,roletky,rolety,čištění žaluzií,shrnovací dveře,japonské stěny,okenice,slunolamy,zastínění zimních zahrad,náhradní plnění,bytové doplňky....

Zobrazeno: 564x Zobrazit firmu
(0%)
Automatické závlahové systémy
Firma z kraje Česká republika

Instalace a servis automatických závlahových systémů.

Zobrazeno: 491x Zobrazit firmu
(0%)
GREEN PROJECT s.r.o.
Firma z kraje Praha-západ

Naše společnost se zabývá zahradní architekturou, projektováním a realizací zahrad. Vytvoříme pro Vás zahradu na klíč, okrasnou zahradu. Dále se zabýváme údržbou zahrad, zahradnickými pracemi, zavlažováním a údržbou komerčních a veřejných ploch.

Zobrazeno: 443x Zobrazit firmu
(0%)
Jeseter, jeseteři
Firma z kraje Chrudim

Jezirka-Brno.cz nabízí jeseter, jeseteři, prodej jeseterů, jeseter malý, jesteter ruský, jester sibiřský, jester hvězdnatý, jeseter hladký.

Zobrazeno: 519x Zobrazit firmu
(0%)
AZ Zahrada - Zavlažovací systémy, řešení závlahy Vašeho tráv
Firma z kraje Jičín

Automatické zavlažovací systémy – komplexní realizace závlah, autorizovaný servis. Závlahové systémy Hunter pro zahrady všech velikostí, parky, fotbalová, baseballová, tenisová a jiná sportovní hřiště. Prodej a instalace automatických sekaček.

Zobrazeno: 540x Zobrazit firmu
(0%)
Vysokotlaký čistič
Firma z kraje Žatec

Vysokotlaké čističe ESPE, které naleznete v naší nabídce, patří do kategorie profesionálních. Jejich provedení a vybavení splňují ta nejvyšší kritéria kvality a jsou konstruovány tak, aby bez problémů vydržely nejvyšší možné pracovní zatížení.

Zobrazeno: 486x Zobrazit firmu
(0%)
flowerbed s.r.o.
Firma z kraje Plzeňský kraj

Import květin a rostlin ze zaraničí. Maloobchodní prodej řezaných i pokojových květin.

Zobrazeno: 481x Zobrazit firmu
(0%)
PLOTOVÉ CENTRUM - Vyškov
Firma z kraje Znojmo

Prodej a montáž plotů , bran a branek . Provedení drátěný , kovaný , dřevěný , plastový a betonový plot a prvky k nim .

Zobrazeno: 1435x Zobrazit firmu
(0%)
WERCO spol. s r.o.
Firma z kraje Praha-západ

Náš internetový obchod nabízí široký výběr zahradní techniky a zahradního nářadí. V naší nabídce naleznete sekačky na trávu, zahradní traktory, motorové pily a další zahradní techniku. Veškerou zahradní techniku dodáváme do 24 hodin.

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
Okrasná jezírka
Firma z kraje Česká republika

Jezírka Brno se specializuje na okrasná jezírka, okrasné jezírko koupací, koupací okrasná zahradní jezírka, okrasná jezírka na koupání, stavba okrasného jezírka, okrasná jezírka na klíč, okrasná jezírka na zahradě

Zobrazeno: 326x Zobrazit firmu
(0%)
Zahradní servis - Realizace zahrad
Firma z kraje Česká republika

Naše firma se zabývá projekcí a realizací okrasných zahrad a jejich následné údržbě. Provádíme pokládku travního koberce, hnojení, vertikutaci, pískování a rekultivaci starých trávníků. Realizujeme zahradní jezírka.

Zobrazeno: 500x Zobrazit firmu
(0%)
DOKR spol. s r.o.
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

DOKR spol. s r. o. se zabývá truhlářskou výrobou. Dále nabízíme vodoinstalatérské práce, montáže a výměny vodoměrů. V našem eshopu nakoupíte krmítka pro ptáky, zahradní výrobky a doplňkové dřevěné výrobky jako jsou trakaře a dřevěné vozíky.

Zobrazeno: 475x Zobrazit firmu
(0%)