( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362120{main}( ).../index.php:0
20.0007372744Application->run( ).../index.php:21
30.0025431976Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362120{main}( ).../index.php:0
20.0007372744Application->run( ).../index.php:21
30.0025431976Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0026432608substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Vybavení bytu | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
design-doplnky.cz - designové doplňky pro Váš byt
Firma z kraje Nymburk

Naše firma působí jako výrobce a prodejce různých designových produktů, převážně z kompozitních materiálů. Specializujeme se na výrobu karbonových výrobků a také na práci s přírodním pískovcem - technologie ohebného pískovce. ( tento způsob využití přírodního pískovce používáme např. na naše pískovcové vázy)...

Zobrazeno: 415x Zobrazit firmu
(0%)
Intermezzi - římské rolety
Firma z kraje Chrudim

Římská roleta je schopna díky své originalitě posloužit jako samostatný stínící prvek či v kombinaci s látkovou roletou nebo závěsem vytvořit dokonale fungující regulaci denního světla nebo vašeho soukromí. Velká kolekce látek.

Zobrazeno: 417x Zobrazit firmu
(0%)
Intermezzi - stínící technika
Firma z kraje Chrudim

Nabízíme kompletní vnitřní i vnější zastínění domova, kanceláře i výroby. Široký sortiment-rolety, žaluzie, markýzy, screeny, posuvné stěny, závěsy. Poradíme a pomůžeme navrhnout. Online poptávka, katalog látek, profesionální přístup, kalkulace, zhotovení.

Zobrazeno: 417x Zobrazit firmu
(0%)
Stavební pouzdra JAP
Firma z kraje Česká republika

Nabídka stavebních pouzder JAP pro posuvné dveře Sapeli nebo Porta doors včetně značkového dveřního kování M&T.

Zobrazeno: 349x Zobrazit firmu
(0%)
Odpočívadla pro kočky – výroba a prodej
Firma z kraje Blansko

Vaše kočka(y) jistě ocení odpočívadlo tvořené žebříky, stojánky, pelíšky, tunely a skrýšemi, které zaručí kočce pohodlí, úkryt i možnost přirozeného pohybu. Samozřejmostí je vysoká stabilita a moderní design sladěný přirozenými přírodními barvami.

Zobrazeno: 549x Zobrazit firmu
(0%)
ARW  Line s.r.o.
Firma z kraje Karviná

Sedací vaky,sedací pytle. Největší výběr sedacích vaků pro všechny věkové kategorie, krátké dodací lhůty a nízké ceny. Vyberte si ze široké škály materiálů a barev. www.sedacivaky.eu

Zobrazeno: 411x Zobrazit firmu
(0%)
Dekoratérské studio Inspire-decor (TALEV s.r.o.)
Firma z kraje Žatec

Šijeme na míru záclony a závěsy, přehozy, polštáře, povlaky, římské rolety, japonské stěny.

Zobrazeno: 380x Zobrazit firmu
(0%)
Caroli - moderní koberce
Firma z kraje Česká republika

Prodej koberců jak orientálních tak i moderních,dětských či klasických koberců.Poskytujeme poradenství jaký koberec do interiéru zvolit.Zakoupené zboží rozvezeme zdarma po celé ČR.

Zobrazeno: 356x Zobrazit firmu
(0%)
Alivere trade, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Umělé vánoční stromkečky za svělé ceny - alivere trade, s.r.o. nabízí umělé vánoční stromky - jedle, borovice, smrk - v různém provedení a několika velikostech.

Zobrazeno: 442x Zobrazit firmu
(0%)
Nábytek – dětské pokoje, obývací stěny
Firma z kraje Česká republika

Kvalitní a stylový nábytek do vašich domácností. Nabízíme kuchyně, koupelnový nábytek, sedací soupravy, postele, obývací stěny, dětské pokoje, PC stoly a mnoho dalšího. Vyberte si kvalitní nábytek od námi ověřených dodavatelů.

Zobrazeno: 416x Zobrazit firmu
(0%)
Stella - Ateliers s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Stella Ateliers s. r. o. používá k výrobě ložního prádla bavlněnou surovinu nejvyšší kvality dostupné na trhu. Používá se dlouhovlákenná ručně sbíraná bavlna s velmi nízkým procentem rostlinného znečištění.

Zobrazeno: 346x Zobrazit firmu
(0%)
Designový nábytek a doplňky DESIGN MANIA
Firma z kraje Žatec

Jsme dovozcem a distributorem designového sedacího nábytku: židle, barové židle, křesla, stoly, stolové podnože a také stolové desky dýhované, masivní, lamino, skleněné a postforming. Nabízíme možnost atypické výroby dle návrhu a přání zákazníka. Součástí naší nabídky je zahradní nábytek (zahradní židle, zahradní stoly) vlastní značky, který je ...

Zobrazeno: 545x Zobrazit firmu
(0%)
Dopas - Dobrovolný s.r.o.
Firma z kraje Opava

Povlečení, přikrývky, prostěradla, polštáře, prošívané, ložní, dětské, do postýlky, deky, froté, pyžama, Vienetta, Secret, bytový, textil.

Zobrazeno: 450x Zobrazit firmu
(0%)
Vestavěné skříně Michal Černý
Firma z kraje Česká republika

S problematikou vestavěné skříně máme dlouholeté zkušenosti, a za tu dobu jsme si získali množství spokojených zákazníků. Vestavěné skříně Vám kromě chytře využitého úložného prostotu poskytnou i vkusnou dekoraci interiéru. Jsme schopni vestavěné skříně zcela přizpůsobit Vašim potřebám.

Zobrazeno: 367x Zobrazit firmu
(0%)
IN ART interiéry, dekorace, doplňky
Firma z kraje Jihočeský kraj

Originální bytové doplňky z Indonésie, exotický i moderní design, ručně vyrobené dekorační předměty ze dřeva, keramiky a přírodních materiálů. Nabízíme lampy, zrcadla, vázy, sošky, mísy, dekorace s patinou starožitnosti a další vybavení interiéru.

Zobrazeno: 446x Zobrazit firmu
(0%)
Tapety, samolepicí dekorace, fototapety, textil Pat a Mat
Firma z kraje Česká republika

I Vaše domácnost může mít levné a kvalitní německé tapety. Úžasné vzory, nádherné dekorace a fototapety na Vás čekají na našem e-shopu. Neváhejte a vstupte do světa moderního bydlení!

Zobrazeno: 420x Zobrazit firmu
(0%)
Silent time - studio harmonického spánku
Firma z kraje Žatec

Nabízíme maloobchodní i velkoobchodní prodej nábytku z masivu, atypickou výrobu nábytku, zahradní nábytek. Nejprodávanějšími produkty jsou postele, zdravotní matrace, lamelové rošty a doplňky pro zdravý spánek – polštáře, rehabilitační podložky, přikrývky, prošívané deky, vlněné spací systémy a aromaterapii pro sladké spaní. Nejoblíbenější jsou ...

Zobrazeno: 402x Zobrazit firmu
(0%)
Zírej.eu
Firma z kraje Žatec

Společnost se prodeji věnuje od roku 1992, kdy byla společnost zapsána do obchodního rejstříku aby mohla provozovat svojí podnikatelskou činnost. Doposud jsme obchodovali pouze v kamenných obchodech a letos jsme začali i s internetovým prodejem. Prodej zboží pro dům,zahradu ,zábavu,denní potřebu,zdraví,krásu.Prostě vše co by mohlo lidi zají...

Zobrazeno: 553x Zobrazit firmu
(0%)