Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Jůůů, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Již od roku 2002 se zabýváme dovozem bytového textilu několika evropských výrobců a návazně pak nabízíme kompletní služby v dodávkách dekoračních textilií na míru Vašich interiérů.

Zobrazeno: 412x Zobrazit firmu
(0%)
Robzone Int., s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Prodej robotických čističů Robzone. Inteligentní vysavač zajistí úklid tvrdých podlah i koberců. Robotické vysavače pro každodenní automatický úklid vašeho bytu či kanceláří.

Zobrazeno: 454x Zobrazit firmu
(0%)
Radka Pilná
Firma z kraje Česká republika

Bezsáčkový vysavač, nečistoty zachycuje do zásobníku s vodou. Čistí vzduch, skvrny, likviduje bakterie, pere koberce. Trochu jiný vysavač od německého výrobce. Nejúčinější čistící jednotka na trhu.

Zobrazeno: 693x Zobrazit firmu
(0%)
Toptýdne.cz - každý týden nová nabídka
Firma z kraje Česká republika

Každý týden nabízíme jednu skupinu zboží, vždy po jednom výrobku, který můžete objednávat, dokud se nevyprodá. Díky této strategii Vám nabízíme exkluzivní zboží za dodavatelské ceny. Pevně věříme, že Vás tato speciální nabídka zaujme!

Zobrazeno: 464x Zobrazit firmu
(0%)
SMART-VAC s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Centrální vysavače Zanussi nabízejí komplexní systém pro úklid. Veškeré komponenty pro centrální vysavače jsou navrženy tak, aby tvořily jeden systém a poskytovaly tak plnou kontrolu nad úklidem.

Zobrazeno: 282x Zobrazit firmu
(0%)
Dimex -Slovensko s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Obchod s interiérovými materiálmi. Tapety na stenu, samolepiace fólie na dvere, bytový textil do kúpelne, obrusy PVC, strop. lišty

Zobrazeno: 367x Zobrazit firmu
(0%)
Obchodní dům Shakershop.cz-namixuj si svůj nákup
Firma z kraje Žatec

Náším cílem je nabídnout vám vše, co hledáte za nejvýhodnějších podmínek na internetu. Domácí potřeby, autodoplňky, zahradní technika, zábava, sport, parfémy, kosmetika, a spoutu další...

Zobrazeno: 469x Zobrazit firmu
(0%)
Jaroslav Lev
Firma z kraje Pelhřimov

Zakázková výroba prošívaných přikrývek a polštářů z umělého rouna . E-shop,vybavování hotelů a ubytoven

Zobrazeno: 612x Zobrazit firmu
(0%)
DIMEX – Tapety na zeď, dekorace a bytový textil
Firma z kraje Olomoucký kraj

Velkoobchod nabízející moderní papírové, vinylové a vliesové tapety na zeď (výběr z více než 7 000 vzorů), fototapety, samolepicí fólie, dekorace na stěnu, garnýže, exkluzivní dekorativní látky, výrobky z bambusu a bytový textil (ubrusy, předložky, závěsy).

Zobrazeno: 430x Zobrazit firmu
(0%)
Nábytek U Zubra
Firma z kraje Třebíč

Nábytek U Zubra se zaměřuje na prodej nábytku široké veřejnosti.

Zobrazeno: 773x Zobrazit firmu
(0%)
Innex Morava s.r.o. - stínící technika
Firma z kraje Olomoucký kraj

Nabízíme komplexní služby na poli interiérové a exteriérové stínící a zatemňující techniky. Dodávka a montáž interiérových řetízkových žaluzií, venkovního stínění, žaluzie, rolety, látkové stínění včetně markýz, pergol a zastínění zimních zahrad.

Zobrazeno: 428x Zobrazit firmu
(0%)
Dekor In ... pro váš interier
Firma z kraje Benešov

Bytový textil - povlečení mnoha rozměrů,vzorů a variant,komplety s prostěradlem ve vzoru,dárkové sety,luxusní deky vysoké gramáže,koberce

Zobrazeno: 562x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Gill, DiS.
Firma z kraje Litoměřice

Online prodej lůžkovin - přikrývky, polštáře, prostěradla a sety.

Zobrazeno: 558x Zobrazit firmu
(0%)
B1 SERVIS - Kusové a metrážové koberce
Firma z kraje Žatec

E-shop a vzorková prodejna kusových i metrážových koberců, laminátových podlah, PVC, linolea. Nabízíme koberce moderní, klasické, dětské i Arte Espina. Návrhy a realizace interiérů, pokládka veškerých druhů podlahových krytin. Obšívání koberců.

Zobrazeno: 475x Zobrazit firmu
(0%)
Centrální vysavač Zlín - Dohnálek Ladislav
Firma z kraje Benešov

Návrhy,prodej,montáž,servis centrálních vysavačů pro byty, rodinné domy, penziony, kanceláře a průmyslové prostory. Výhradní zastoupení značky DuoVac a Disan pro zlínský kraj. Rádi Vám zhotovíme návrh a cenovou kalkulaci centr.vysávání.

Zobrazeno: 600x Zobrazit firmu
(0%)
Simona Strakošová - Samolepící dekorace
Firma z kraje Ústecký kraj

Nabízíme samolepící dekorace na zdi bytů, na pracoviště, do restaurací a obchodů. Kvalitní návrhy světových designérů. Různé samolepící fólie aplikovatelné na zeď, sklo, nábytek, lednici, notebook. Vinylové fólie, semišové fólie, tabulové fólie.

Zobrazeno: 251x Zobrazit firmu
(0%)
Pillow Heaven
Firma z kraje Žatec

Pillow Heaven je největší obchod s dekorativními polštáři v České republice. Nabízí přes 200 různých barev, motivů a materiálů polštářů, které jsou podle nejnovějších designových trendů navrhovány holandskými designery.

Zobrazeno: 358x Zobrazit firmu
(0%)
interiérové doplňky www.vajco.cz
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme originální design do Vašeho bytu navržený exkluzivně pro vajco.cz designery z Čech a Evropy. Naše produkty ( samolepky na zeď, polštáře, magnety, keramika) jsou zpracované ručně, včetně šití a sítotisku.

Zobrazeno: 270x Zobrazit firmu
(0%)