( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002362120{main}( ).../index.php:0
20.0004372744Application->run( ).../index.php:21
30.0025431976Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002362120{main}( ).../index.php:0
20.0004372744Application->run( ).../index.php:21
30.0025431976Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0026432608substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Vybavení bytu | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
ProFlooring s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Velkoobchodní firma se zaměřením na prodej produktů pro napínaní koberců. Jsme výhradním dovozcem firmy Floorwise, nabízíme podložky pod koberce, napínací lišty, kovové profily, lepidla. Distribuujeme profesionální podlahářské nářadí firmy Roberts.

Zobrazeno: 484x Zobrazit firmu
(0%)
UNIPEK s.r.o.
Firma z kraje Teplice

Koupelnaprotebe.cz vám přináší velký sortiment sanitárního zboží značky Arttec. Ať už se zajímáte o sprchové kouty, masážní boxy nebo i koupelnový nábytek či obklady, na koupelnaprotebe.cz si jistě vyberete.

Zobrazeno: 456x Zobrazit firmu
(0%)
textextext_
Firma z kraje Žatec

Obchod autorskými lahůdkami českých i zahraničních tvůrců. Autorské knihy, kalendáře, plakáty, pohledy, přání, textil, designové sklo, dárky.

Zobrazeno: 518x Zobrazit firmu
(0%)
PROMTINVEST spol. s r.o.
Firma z kraje Chrudim

Digestoře-kuchyňské odsavače par komínové, ostrůvkové, rustikální, vestavné, podvěsné, s externí ventilační jednotkou. Nerez, nerez sklo, bílé, černé, barevné provedení. Více jak 150 modelů skladem. Záruka 5 let.

Zobrazeno: 509x Zobrazit firmu
(0%)
Robotický vysavač Ecleaner
Firma z kraje Jihočeský kraj

Plně automatický vakuový vysavač. Vestavěný protipádový senzor, 5 módů pohybu, osvěžovač vzduchu a UV lampa pro dezinfekci Vašeho domu. Bezobslužný robotický pomocník při úklidu. Díky štíhlému designu se dostane i mimo dosah běžných vysavačů.

Zobrazeno: 429x Zobrazit firmu
(0%)
KVD spol. s r.o.
Firma z kraje Zlín

Krabice z vlnitého kartonu, obaly z vlnitého kartonu Přikrývky Kartonáž na zakázku

Zobrazeno: 630x Zobrazit firmu
(0%)
Renesance- krásný interiér.cz
Firma z kraje Znojmo

Firma Renesance - zakázkové šití bytového textilu a montáž garnýží. Návrh a zaměření ZDARMA, poradíme Vám s návrhem, společně vybereme nejvhodnější materiál, garnýže, záclony, závěsy.

Zobrazeno: 587x Zobrazit firmu
(0%)
Scénografie, atypické interiéry
Firma z kraje Praha-západ

Architekt Karel Kut nabízí realizaci scénografie (zkušenosti s malými i velkými divadly, spolupráce s významnými světovými scénografy jako jejich asistent) a atypických interiérů.

Zobrazeno: 448x Zobrazit firmu
(0%)
e-color
Firma z kraje Ústí nad Labem

Internetový obchod, kde naleznete: fototapety, tapety na zeď (vliesové, papírové, omyvatelné). Dále si můžete vybrat nástěnné dekorace, dětské dekorace na stěnu, samolepící fólie, bordury a kusové koberce.

Zobrazeno: 553x Zobrazit firmu
(0%)
MK PROFI Kachlová kamna s.r.o.
Firma z kraje Jindříchův Hradec

Firma MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. se zabývá výrobou kachlů a obchodem s kamnářskými potřebami. Vyrábíme kachle na klasická kachlová kamna, sporáky a krby. Kachle glazurujeme nástřikem, poléváním, ručně malujeme, dekorujeme a zlatíme.

Zobrazeno: 469x Zobrazit firmu
(0%)
Autochladničky, kamna, grily - Icera.cz
Firma z kraje Jihočeský kraj

Společnost icera.cz se zaměřuje na autochladničky, ekologii vytápění a prodej a instalaci krbových i peletových kamen. Nabízíme široký sortiment autoledniček, krbových kamen a grilů.

Zobrazeno: 394x Zobrazit firmu
(0%)
Colortop, s.r.o. - žaluzie Brno
Firma z kraje Jihočeský kraj

Dodáváme a montujeme žaluzie, rolety, markýzy, okna a veškerou stínící techniku. Zaměření a kalkulace zdarma, servis a dlouholetá záruka.

Zobrazeno: 389x Zobrazit firmu
(0%)
Poštovní schránky, okna a dveře Dols
Firma z kraje Kroměříž

Vyrábíme poštovní schránky a dodáváme hliníková okna a dveře po celé ČR. Vyrobíme plastová okna a dveře, listovní schránky a jejich sestavy vyrábíme již více jak 20 let. Nově nabízíme e-shop - poštovní schránky, videosystémy, kovovýroba.

Zobrazeno: 580x Zobrazit firmu
(0%)
Dušan Hrdina – starožitný nábytek, starožitnosti
Firma z kraje Česká republika

Starožitnosti Dušan Hrdina nabízí starožitný a selský nábytek, prodej starožitností, výkup starožitností.

Zobrazeno: 309x Zobrazit firmu
(0%)
aromadoma.cz
Firma z kraje Česká republika

Prodej bytových vůní a doplňků. Bytový parfém, katalytická aroma lampa či difuzér, je nejen originální a funkční dárek, který likviduje viry a pachy z ovzduší, ale také neotřelý designový prvek do vašich domovů či kanceláří.

Zobrazeno: 393x Zobrazit firmu
(0%)
Zepter Renáta Kozáková, poradenství: nádobí, kosmetika
Firma z kraje Příbram

Poradenství pro vybavení domácnosti, prodej nádobí a produktů značky Zepter: nádobí na vaření, uchování potravin, stolování, domácí spotřebiče a přírodní kosmetika pro celou domácnost. Individuální přístup a osobní dodání zboží včetně zaškolení.

Zobrazeno: 524x Zobrazit firmu
(0%)
OPTIMAL INTERIER DESIGN, spol. s r.o.
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme dekorační a potahové látky od klasických po jedinečné luxusní tkaniny, dále luxusní koberce a jiné podlahové krytiny, moderní a designové tapety na zeď, dekorace a malbu. Zajistíme návrhy interiéru a realizaci celého projektu včetně šití, čalounění, pokládky koberců, tapetování a montáže.

Zobrazeno: 339x Zobrazit firmu
(0%)
Sakypaky - sedací pytle a vaky
Firma z kraje Pardubický kraj

Vyrábíme a dodáváme originální sedací nábytek – sedací pytle a závěsná houpací křesla pro malé i velké. Možnost nákupu v eshopu i zakázkové výroby na míru. Výrobky jsou plněny materiálem Koplen a jsou vyrobeny z usně Vinytol, nebo z PES tkaniny.

Zobrazeno: 370x Zobrazit firmu
(0%)