( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362184{main}( ).../index.php:0
20.0003372808Application->run( ).../index.php:21
30.0034432040Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362184{main}( ).../index.php:0
20.0003372808Application->run( ).../index.php:21
30.0034432040Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0034432672substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Teplo, voda, plyn | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
CTC Plzeň s.r.o.
Firma z kraje Ústecký kraj

Nabízíme návrh, prodej, montáž a servis tepelných čerpadel vzduch-voda a solárních systémů pro ohřev TUV a vytápění. Poskytujeme kompletní služby včetně vyřízení dotace Zelená úsporám. Dodáváme tepelná čerpadla Mitsubishi Zubadan a Hitachi Yutaki, dále solární systémy Propuls.

Zobrazeno: 421x Zobrazit firmu
(0%)
VS-Build
Firma z kraje Jihočeský kraj

Výstavba a rekonstrukce občanských, bytových a průmyslových objektů, zateplení, výstavba inženýrských sítí a další specializované služby

Zobrazeno: 657x Zobrazit firmu
(0%)
TERMO KOMFORT, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Tepelná čerpadla Dimplex přináší úsporu nákladů na vytápění, bezobslužný provoz, žádné emise na místě čerpadla, výhodnou sazbu na elektřinu pro tepelná čerpadla a tím i pro celou domácnost. Tepelná čerpadla patří k ekologicky a energeticky šetrným vytápěcím systémům.

Zobrazeno: 878x Zobrazit firmu
(0%)
Fotovoltaické panely, fotovoltaické elektrárny
Firma z kraje Svitavy

Na našich stránkách se najdete všechny potřebné informace o funkčnosti fotovoltaické elektrárny a možnostech její instalace na Vaši střechu nebo pozemek. Bezplatně Vám zašleme nabídku na realizaci nebo jen dodávku materiálu.

Zobrazeno: 527x Zobrazit firmu
(0%)
PROPULS SOLAR s.r.o.
Firma z kraje Svitavy

Výroba, prodej a montáž: solární kolektory, solární panely. Dodávky ucelených solárních systémů pro ohřev TUV, pro vytápění bazénů a přitápění. Využití alternativních zdrojů energie. Sluneční kolektory na bázi vysoceselektivních vrstev TINOX nebo Sunselect. Sluneční kolektory SUNTIME.

Zobrazeno: 460x Zobrazit firmu
(0%)
PROFIHEATING s.r.o. Infratopení a infrasauny
Firma z kraje Třebíč

Nabízíme nízkoenergetické infračervené topné systémy a infrasauny - infratopení, infravytápění, nástěnné topné obrazy a infrasauny včetně veškerého příslušenství, bezplatného návrhu a montáže.

Zobrazeno: 458x Zobrazit firmu
(0%)
STEP-MONT s.r.o.
Firma z kraje Jeseník

Naše společnost STEP-MONT s.r.o. vznikla v roce 1997. Specializujeme se na kompletní dodávku, montáž a servis tepelných zdrojů, jejich rozvodů a regulaci. Zakladatelé společnosti využívají celoživotní odborné zkušenosti a praxi získanou v daném oboru již od roku 1970. Díky tomuto know-how nabízíme individuální přístup každému našemu zákazníkovi ...

Zobrazeno: 523x Zobrazit firmu
(0%)
Odvlhčovač vzduchu do bytu
Firma z kraje Česká republika

Odvlhčovač vzduchu do bytu od firmy SEN - kondenzační odvlhčovač DH 20 nyní za skvělou cenu. Nabízíme vám odvlhčovač, který si hravě poradí s vlhkostí ve vašem bytě. Odvlhčovač DH 20 má moderní design a dá se vkusně včlenit do každé domácnosti.

Zobrazeno: 343x Zobrazit firmu
(0%)
dumtechno s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Prodej vodovodních baterií, sanitární keramiky, instalatérského materiálu, zařízení pro ohřev vody, kompletní sprchový program, splachovací senzory, závěsné komplety, dřezy, vany a topenářský materiál.

Zobrazeno: 732x Zobrazit firmu
(0%)
Krby Kamna Székely - Kamnářství Poděbrady
Firma z kraje Praha-východ

Stavíme horkovzdušné krby, kachlová kamna, sporáky, otevřené krby, pece. Prodáváme kamna, krbové vložky, kouřovody a příslušenství pro stavby krbů a kamen, poskytujeme poradenský servis, návrhy krbů a kamen, materiály pro kamnáře.

Zobrazeno: 464x Zobrazit firmu
(0%)
Ivo Bártek - SolarMorava
Firma z kraje Zlín

Návrh a realizace solárních systémů , tepelných čerpadel

Zobrazeno: 513x Zobrazit firmu
(0%)
Tepelná čerpadla a solární panely Sanyo
Firma z kraje Hradec Králové

Tepelná čerpadla, solární panely a klimatizace Sanyo. Zajišťujeme odborné poradenství, prodej a montáž. Možnost využít dotací Zelená úsporám a jiných na pořízení solárních panelů a tepelných čerpadel.

Zobrazeno: 411x Zobrazit firmu
(0%)
Regulacetopení.cz
Firma z kraje Blansko

Kompletní řešení regulace topení. Regulátor,který může řídit vše. Kotle,solární kolektory,zásobníky,topné větve,bazén a jednotlivé místnosti.Dohled a obsluha pomocí GSM sms nebo PC a internetu.Individuální řešení.

Zobrazeno: 603x Zobrazit firmu
(0%)
Alupa s.r.o.
Firma z kraje Svitavy

Naše společnost Alupa s.r.o. se zabývá specializovaným obchodem s výrobky z hliníku a jeho slitin. V naší nabídce naleznete standardní profily, výkresové profily, plechy a přířezy z hliníku, profily na solární a fotovoltaické konstrukce a další.

Zobrazeno: 481x Zobrazit firmu
(0%)
Infratopení - Luboš Tomešek
Firma z kraje Hradec Králové

V našem e-shopu naleznete topné panely (obrazy) pro vytápění domácností, kanceláří a rekreačních objektů. Infra panely jsou novou technologií pro vytápění budov. Naše topné panely jsou vedle topení vynikající moderní dekorace Vašeho interiéru.

Zobrazeno: 614x Zobrazit firmu
(0%)
STAPRO - Ladislav Vašák
Firma z kraje Louny

Jsme přední výrobce laminátových bazénů. Ve vlastním bazénovém centru vám předvedeme tři zabudované bazény se zastřešením a 30 až 40 dalších, které jsou běžně skladem. Vše tak uvidíte na vlastní oči. Samozřejmostí je kompletní poradenství v oblasti bazénů a zastřešení. Na vaše přání postavíme bazén včetně zastřešení a dalších doplňků na klíč. Ba...

Zobrazeno: 688x Zobrazit firmu
(0%)
Centrální vysavač Zlín - Dohnálek Ladislav
Firma z kraje Benešov

Návrhy,prodej,montáž,servis centrálních vysavačů pro byty, rodinné domy, penziony, kanceláře a průmyslové prostory. Výhradní zastoupení značky DuoVac a Disan pro zlínský kraj. Rádi Vám zhotovíme návrh a cenovou kalkulaci centr.vysávání.

Zobrazeno: 598x Zobrazit firmu
(0%)
Lofex Plus s.r.o. - ePelety.cz
Firma z kraje Ústecký kraj

Velkoobchodní a maloobchodní prodej a rozvoz ekologických dřevěných paliv. Dřevěné pelety, brikety a palivové dřevo. Rozvoz v regionu Plzeňský kraj. Osobní odběr je možny na skladě firmy v Plzni.

Zobrazeno: 571x Zobrazit firmu
(0%)