( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362184{main}( ).../index.php:0
20.0002372808Application->run( ).../index.php:21
30.0022432040Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362184{main}( ).../index.php:0
20.0002372808Application->run( ).../index.php:21
30.0022432040Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0022432672substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Teplo, voda, plyn | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Prodej infratopení, infrapanelů
Firma z kraje Žatec

Prodej infratopení, infrapanelů, infrazářičů Ufo, příslušenství k infrapanelům, čističek vzduchu, ventilátorů, ionizátorů, rekuperačních jednotek a dalších produktů pro zdravé klima Vašeho domu.

Zobrazeno: 414x Zobrazit firmu
(0%)
Infratopení, infrapanely
Firma z kraje Žatec

Prodej a instalace infratopení. Nabídka infrapanelů českého výrobce a infrapanelů rakouského výrobce Wellina. Nejširší sortiment infratopení na českém trhu.

Zobrazeno: 429x Zobrazit firmu
(0%)
Ecosystem - Ekologické vytápění budov
Firma z kraje Pardubický kraj

Nabízíme studie, projekty, realizaci a servis pro tepelná čerpadla, solární systémy, kondenzační kotle, fotovoltaické elektrárny, řízené větrání s rekuperací, klimatizace a centrální vysavače. Dále nabízíme systémy se sezónní akumulací tepla.

Zobrazeno: 445x Zobrazit firmu
(0%)
Podlahové topení Ostrava
Firma z kraje Olomoucký kraj

Zkušený projektant naší společnosti, pan Jiří Kotas Vám navrhne úsporné teplovodní podlahového topení nebo kombinované vytápění, které si můžete dovolit. Podlahové topení Vám dodáme a nainstalujeme včetně všech zaregulování a topných zkoušek.

Zobrazeno: 349x Zobrazit firmu
(0%)
Az-instal
Firma z kraje Žatec

Nabízíme profesionální služby v oblasti voda-plyn-topení-elektřina. Na místo havárie dorazíme do 2 hodin od jejího nahlášení a ihned začneme s opravou. Nabízíme také pomoc s přesatavbou koupelny nebo bytového jádra, od vytvoření 3D projektu po jeho realizaci. Pracujeme rychle a profesionálně (kvalitně).

Zobrazeno: 634x Zobrazit firmu
(0%)
Elektroinstalační materiál - K & V ELEKTRO a.s.
Firma z kraje Žatec

Velkoobchod a maloobchod s veškerým elektroinstalačním materiálem. 9 poboček K & V ELEKTRO a.s. po České Republice, doprava zdarma, tisíce položek skladem jako vodiče, jističe, vypínače, rozvaděče, zásuvky, svítidla,žárovky a mnoho dalšího.

Zobrazeno: 563x Zobrazit firmu
(0%)
Slunce Invest s. r. o.
Firma z kraje Strakonice

Prodej, montáž, servis solárních zařízení. S námi získáte solární vytápění, tepelné vytápění a ohřev vody s maximální úsporou. Hledáte-li ekologické či solární vytápění, kontaktujte naše odborníky.

Zobrazeno: 556x Zobrazit firmu
(0%)
Úsporné topení, krby, zateplení levně
Firma z kraje Beroun

Prodáváme litinová kamna, krbové vložky, biokrby, krbové vložky se sekundárním spalováním, kouřovody a kotle na biomasu Atoma. Dále regulace komínového tahu, pomocí kterého lze uspořit palivo. Doprava po celé ČR je zajištěna.

Zobrazeno: 404x Zobrazit firmu
(0%)
Subio Eko s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Výroba a prodej užitečných bakterií a enzymů pro domácnost i průmysl. Nabídka biopřípravků pro čištění žump, septiků, odpadů, lapolů a dalších.

Zobrazeno: 590x Zobrazit firmu
(0%)
Malve.cz
Firma z kraje Česká republika

Krbová kamna, krby, sporáky na tuhá paliva. Vše pro teplovzdušné i teplovodní vytápění.

Zobrazeno: 402x Zobrazit firmu
(0%)
Aqua Dorňák
Firma z kraje Pardubický kraj

Prodáváme tepelná čerpadla včetně komplexní dodávky: vrty, montáž, servis, poradenství. Provádíme hloubkové vrty pro tepelná čerpadla vystrojené atestovanými kolektory. Vrtané studny - legislativa, vrtné práce, kompletní vystrojení.

Zobrazeno: 493x Zobrazit firmu
(0%)
Ariston Thermo CZ s. r. o.
Firma z kraje Žatec

Ariston Thermo CZ patří již od svého založení k předním dovozcům a distributorům v České republice i na Slovensku v oblasti elektrických ohřívačů vody, plynových zásobníků vody a plynových kotlů. Plynové kotle, elektrické a plynové ohřívače vody a plynové zásobníky vody značky Ariston jsou všeobecně známi i laické veřejnosti převážně prostředn...

Zobrazeno: 476x Zobrazit firmu
(0%)
Terasy odvodnění - Armex Hradec, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Kvalitní odvodňovací systémy za přijatelné ceny. Revizní šachty, poklopy, odvodňovací žlaby, ventilační mřížky, vpustě. WPC materiál na realizaci teras, pochozů u bazénů, rektifikační podložky. www.terasy-odvodneni.cz

Zobrazeno: 478x Zobrazit firmu
(0%)
Termosol
Firma z kraje Liberec

Revoluční technologie termodynamických solárních panelů pro ohřev vody, vytápění a ohřev bazénů. Unikátní technologie SolarPST, dodávaná TermoSol, má výjimečné vlastnosti a hřeje i bez slunce, za deště, v mlze i v noci.

Zobrazeno: 685x Zobrazit firmu
(0%)
JSP, s.r.o.
Firma z kraje Náchod

Internetový obchod měřicí a regulační techniky, kalibrační techniky a přenosných přístrojů nabízí široký sortiment cenově zvýhodněných položek z oboru měření teploty, průtoku, tlaku, chemické analýzy pro průmyslové použití i pro koncové spotřebitele.

Zobrazeno: 746x Zobrazit firmu
(0%)
Top-Insta František Doohnal
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme instalatérské, topenářské, zednické a elektrikářské práce. Rozvody vody, kanalizace, kompletní rekonstrukce rozvodů, podlahová topení, oprava a výměna kotlů, obkladačské práce, elektroinstalace a mnoho dalších.

Zobrazeno: 505x Zobrazit firmu
(0%)
SmartEnergo Solutions s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Nezávislá poradenská společnost, svým zákazníkům dodává pokročilá řešení nákupu elektrické energie a zemního plynu. Formulujeme jasnou, dlouhodobou a efektivní strategii nákupu energií, která šetří náklady.

Zobrazeno: 459x Zobrazit firmu
(0%)
Hakr Trade
Firma z kraje Brno

Obchodní firma, zabývající se prodejem krbů, krbových kamen a litinových krbových vložek, dále funguje jako velkoobchod s topenářskou technikou.

Zobrazeno: 953x Zobrazit firmu
(0%)