( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362184{main}( ).../index.php:0
20.0006372808Application->run( ).../index.php:21
30.0023432040Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362184{main}( ).../index.php:0
20.0006372808Application->run( ).../index.php:21
30.0023432040Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0024432672substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Teplo, voda, plyn | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
KADRIA s.r.o.
Firma z kraje Benešov

Výroba a prodej kotlů na pelety. Automatizované kotle pro komfortní a levné vytápění Vašeho domova. Výroba a prodej pelet. Smrkové pelety bez kůry nebo s 3% kůrou, průměry 6mm i 8mm.

Zobrazeno: 552x Zobrazit firmu
(0%)
Izolczech
Firma z kraje Benešov

Nab. kompl. služby od návrhu izolací, znal. posudků až po dod. a montáže na stavby, zajišť. vl. pracovníků, výb. nej. technologií a materiálů, odb. garant a poradce, zprac. proj. dokumentace, spec. obl. zaměř. na izolace ploch. a mírně šikmých střech

Zobrazeno: 465x Zobrazit firmu
(0%)
Apjar - TeVyb s. r. o.
Firma z kraje Opava

Apjar - TeVyb s. r. o. je internetový obchod s vybavením pro Vaší koupelnu, instalatérské centrum, rozúčtování spotřeby tepla a vody.

Zobrazeno: 649x Zobrazit firmu
(0%)
Tepelná čerpadla PZP
Firma z kraje Trutnov

Tepelná čerpadla od českého výrobce. Vyvíjíme a dodáváme tepelná čerpadla vzduch-voda, země-voda a voda-voda pro vytápění a ohřev TUV. Na tepelná čerpadla poskytujeme záruku 10 let a servis 24h denně.

Zobrazeno: 470x Zobrazit firmu
(0%)
Solar Progress – solární ohřev vody
Firma z kraje Česká republika

Zabýváme se projekcí a výstavbou fotovoltaických elektráren, instalací slunečních kolektorů pro ohřev teplé užitkové vody (TUV) + vytápění důmů, ohřev vody v bazénu. Solární ohřev vody pro panelové i bytové domy,penziony atd.

Zobrazeno: 373x Zobrazit firmu
(0%)
Free - therm s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Free-therm prodává, servisuje a opravuje tepelná čerpadla, podlahové topení, klimatizace, anhydritové podlahy, solární systémy, konvektory a klimatizace. Úspora energie, ekologický provoz a snížení nákladů na bydlení úsporou energií, to jsou hlavní důvody proč využít služby firmy Free-therm. Free-therm to je tým profesionálů v oboru tepelná čer...

Zobrazeno: 385x Zobrazit firmu
(0%)
JK instalater topení voda Krlovy Vary
Firma z kraje Sokolov

Instalater topenář Karlovy Vary, provádí kompletní dodávky vybavení,montážní práce,drobné opravy a údržbu v oboru topení voda a plyn.Montáže,rekonstrukce, opravy systémů zdravotních instalací,koupelen, ústředního topení,podlahového topení, ,tepelná čerpadla,solární ohřev,havarijní služba topení voda karlovy vary,Vybavení-koupelny pro seniory a t...

Zobrazeno: 553x Zobrazit firmu
(0%)
Podlahové vytápění
Firma z kraje Česká republika

Teplovodní a elektrické podlahové vytápění. Naším cílem je nabídnout co nejširší nabídku podlahového vytápění. Podlahového vytápění od renomovaných výrobců ROTH, REHAU, GABOTHERM a COMAP.

Zobrazeno: 310x Zobrazit firmu
(0%)
Obchod - Filtre na vodu, vláknina, chlorella
Firma z kraje Česká republika

Filtre na vodu, úprava vody a doplnky zdravej výživy - internetový obchod. Účinné a cenovo dostupné filtre na doúpravu pitej vody OASA, DIONELA, sprchový filter DIOS, ionizátor vody, pracia guľa a doplnky zdravej výživy Chlorella, vláknina, Aloe Vera, Active koloidné minerály, Vital Yew a pod.

Zobrazeno: 332x Zobrazit firmu
(0%)
Klimatizace Brno Encofa Servis
Firma z kraje Česká republika

Klimatizace Brno Encofa Servis specializujeme na montáže a servis chladírenských a klimatizačních zařízení. Naše zaměření jsou rodinné domy, byty, firmy a individuální projekty.

Zobrazeno: 341x Zobrazit firmu
(0%)
Infratopení Gottwald
Firma z kraje Kladno

Specializovaný prodejce certifikovaného sálavého infratopení Wellina, rakouského výrobce IHS s více jak 12 letou tradicí výroby a exportem do 30 zemí světa. Veškeré výpočty, kalkulace a zaměření provádíme zdarma. Realizace na klíč.

Zobrazeno: 482x Zobrazit firmu
(0%)
Josef Rejholec
Firma z kraje Česká republika

Zařízení na úpravu a filtraci vody. Změkčovací filtry, filtry na odželeznění vody či odstranění manganu, filtraci mechanických nečistot, odstraňování dusičnanům a chloridů, případně dezinfekce vody a magnetická úprava vody.

Zobrazeno: 396x Zobrazit firmu
(0%)
Vladimír Vavrač
Firma z kraje Nymburk

Firma Vavrač byla založena za účelem poskytování kompletních služeb v oboru instalatérství, topenářství. Zajišťujeme havarijní servis NONSTOP. Dodávka, instalace, servis tepelných čerpadel HOTJET. Rekonstrukce, opravy, údržba.

Zobrazeno: 584x Zobrazit firmu
(0%)
R+R tepelná technika
Firma z kraje Česká republika

Prodej tepelné techniky, krbů, bazénů, jímek a příslušenství, včetně montáží a servisu.

Zobrazeno: 389x Zobrazit firmu
(0%)
Teplovzdušné kotle na tuhá paliva PROVOS
Firma z kraje Česká republika

Firma PROVOS - metalplast s.r.o. dodává průmyslové kotle na dřevo a tuhá paliva. Kotle jsou vhodné na vytápění průmyslových hal, skladů a dalších prostor, oproti jiným typům vytápění vynikají ekonomickým provozem a snadnou údržbou.

Zobrazeno: 362x Zobrazit firmu
(0%)
Luděk Soják - infratopení
Firma z kraje Kroměříž

Dodávky a montáže infratopení včetně regulace, poradenství v oblasti vytápění a větrání Vašich nemovitostí, elektromontáže včetně revize, dodávky a montáže rekuperačních výměníků, teplovzdušného vytápění, případně řízeného větrání.

Zobrazeno: 400x Zobrazit firmu
(0%)
Palivové dřevo Janovský
Firma z kraje Žatec

Zajišťujeme prodej palivového dřeva - štípané dříví, dub, buk, smrk, borovice, topol a ostatní dle nabídky. Vhodné do všech krbů, kotlů a kamen. Objednávky přijímáme po celý rok. Provádíme také výkup dřeva.

Zobrazeno: 456x Zobrazit firmu
(0%)
Infratopení-Praha
Firma z kraje Žatec

Firma Infratopení-Praha prodává a montuje infratopení českého výrobce se 17–ti letou historií. Infratopení je moderní bezúdržbové topení s nízkými pořizovacími a provozními náklady.

Zobrazeno: 549x Zobrazit firmu
(0%)