Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
FASCO studny s.r.o
Firma z kraje Olomoucký kraj

Zajišťujeme kompletní studnařské práce, kopané studny, pumpy, čerpadla, voda, přípojky, čištění, kopání, prohlubování, renovace, rekonstrukce, opravy, desinfekce studní, výkopy, ruční, technika, kamenné skruže, spouštěné, montáže studen, servis. Spec

Zobrazeno: 627x Zobrazit firmu
(0%)
Betonová skořepinová tvárnice - Valenta luděk
Firma z kraje Česká republika

Betonové skořepinové tvárnice jsou vhodné pro výstavbu rodinných, bytových domů, nízkoenergetických, průmyslových staveb, garáží, plotů a dalších možností. Svou oblibu si tvárnice získaly především pro své jedinečné vlastnosti, nízké pořizovací náklady, jednoduchou, ekologickou výstavbu.

Zobrazeno: 462x Zobrazit firmu
(0%)
Střešní krytiny
Firma z kraje Česká republika

Hodně lidí se chystá nebo již staví či rekonstruuje nějakou stavbu. Právě o tomto tématu mohu mluvit z vlastních zkušeností, jelikož jsem poměrně nedávno úspěšně dokončil přestavbu rodného domu za cca 1 300 000 Kč...

Zobrazeno: 455x Zobrazit firmu
(0%)
Kompelxní portál o stavebních materiálech
Firma z kraje Česká republika

Portál o stavebních materiálech, novinky a trendy z oboru. Dále Vám přinášíme unikátní poptávkový systém, pro zadávání stavebních poptávek. Zadáním poptávky na stavební materiál oslovíte desítky dodavatelů

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
Jaroslav Beneš - žeriavy
Firma z kraje Česká republika

Žeriavy, zdvíhacia a manipulačná technika. Projekcia, výroba, servis, rekonštrukcie, zabezpečenie zákonných požiadaviek na prevádzku zdvíhacích zariadení.

Zobrazeno: 649x Zobrazit firmu
(0%)
Eurotop Bohemia
Firma z kraje Jihočeský kraj

Dovoz keramické střešní krytiny z Francie (Imerys Toiture) a ze Španělska (La Escandella). Ploché tašky, prejzy, bobrovka, velký výběr netradičních tvarů, barev a příslušenství. Střecha pro několik generací. Odborné poradenství a projektová příprava.

Zobrazeno: 462x Zobrazit firmu
(0%)
RESOL
Firma z kraje Praha-východ

Prodej umělého kamene (polyakrylát). Deskový materiál pro výrobu recepčních a barových pultů, kuchyňských desek a dalších nábytkových prvků. Dřezy z umělého kamene v barvě deskového materiálu. Prodej vrstvených mramorových obkladů.

Zobrazeno: 514x Zobrazit firmu
(0%)
Lichtgitter CZ spol. s r.o.
Firma z kraje Nový Jičín

Výrobce ocelových odporově svařovaných a lisovaných podlahových roštů a schodišťových stupňů, rošty, podlahové rošty, pororošty, schodišťové stupně, schody, spirálová schodiště, točitá schodiště, kompozitní rošty, plastové rošty, plechové profily, pr

Zobrazeno: 474x Zobrazit firmu
(0%)
Plastová okna Tanabyt
Firma z kraje Olomouc

Zabýváme se výrobou plastových oken se skvělou tepelnou a zvukovou izolací a vysokou životností. Plastová okna Tanabyt jsou skvělou volbou pro ty, kteří chtějí ušetřit čas, energii a finance. U nás pořídítě plastová okna za nízkou cenu.

Zobrazeno: 623x Zobrazit firmu
(0%)
Dřevěná okna Tanabyt
Firma z kraje Olomouc

Zabýváme se výrobou dřevěných oken z přírodního materiálu s vynikající prodyšností a vysokou životností. Naše dřevěná okna jsou lehčí než okna plastová a vynikají výbornou tepelnou izolací.

Zobrazeno: 661x Zobrazit firmu
(0%)
revitalizace.com
Firma z kraje Česká republika

Informační a poptávkový server z oblasti stavebnictví a bydlení.

Zobrazeno: 423x Zobrazit firmu
(0%)
Eurookna Tanabyt
Firma z kraje Olomouc

Zabýváme se výrobou eurooken vysoké životnosti s vynikající tepelnou izolací. Naše eurookna jsou lehčí a jsou vyrobena z ekologického přírodního materiálu.

Zobrazeno: 649x Zobrazit firmu
(0%)
Obklady, dlažby a koupelny ESTOP
Firma z kraje Česká republika

Specializujeme se na obklady a dlažby osvědčených výrobců. Nabízíme také kompletní vybavení koupelen - vany, baterie, sprchové kouty, koupelnové doplňky, zrcadla a další zboží. Svěřte se do péče odborníkům na obklady a dlažby z firmy ESTOP!

Zobrazeno: 569x Zobrazit firmu
(0%)
Podlahy
Firma z kraje Česká republika

Podlahy - prodej

Zobrazeno: 382x Zobrazit firmu
(0%)
JKR group s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Velkoobchod a maloobchod s dekoračními ozdobnými prvky interiéru a fasád z polyestyru, polyuretanu a sádry. Ozdobné lišty, rozety, římsy, pilastry, sloupy, konzole, šošky, dekorativní omítky a další.

Zobrazeno: 367x Zobrazit firmu
(0%)
Dětská hřiště
Firma z kraje Opava

Na našich stránkách naleznete informace o veřejných i soukromých dětských hřištích, možnostmi, které jsou k dispozici a překážky, před kterými musíte děti na dětských hřištích ochránit

Zobrazeno: 560x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Linhart
Firma z kraje Opava

Vše, co potřebujete pro plánování a budování pergol - příprava, plánování, stavba pergoly a jiné.

Zobrazeno: 598x Zobrazit firmu
(0%)
JIŘÍ BLAHA s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Prodej a montáž oken, dveří, vrat, zimních zahrad vč. dokončovacích zednických prací. Nabízíme plastová a euro okna a dveře, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu. Zdarma cenová nabídka i info na 800 242 242.

Zobrazeno: 388x Zobrazit firmu
(0%)