Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Materiály pro výrobu nábytku, interiérů a staveb - Kili.cz
Firma z kraje Česká republika

Na webu Kili.cz si můžete pořídit materiály a příslušenství pro výrobu nábytku, interiérů a staveb. Na našem skladě naleznete velký výběr výrobků za skvělé ceny.

Zobrazeno: 340x Zobrazit firmu
(0%)
Plastová okna Otherm a.s.
Firma z kraje Česká republika

Vyrábíme plastová okna a dveře, hliníkové okna a dveře a dřevěná okna a dveře. OTHERM je největší výrobce plastových oken a dveří v ČR. Nabízíme plastová okna a dveře v různém provedení s dlouhou životností a v různých odstínech.

Zobrazeno: 359x Zobrazit firmu
(0%)
Dřevěné a montované stavby pro bydlení.
Firma z kraje Česká republika

V našem katalogu najdete dřevěné a montované domy, zahradní a rekreační domky a stavby ze dřeva. Dřevěné aplikace pro dětská hřiště a školky, průmyslové objekty využitelné jako výrobní haly nebo sportovní areály.

Zobrazeno: 408x Zobrazit firmu
(0%)
Centrum staveb-dřevostavby a domy na klíč
Firma z kraje Česká republika

Centrum staveb je specializovaný zprostředkovatel staveb na klíč. Dodáme Vám do 48hodin kvalitní stavební firmy pro dřevostavby, nízkoenergetické i pasivní domy. Společnosti jsou interně hodnoceny a vybírány jsou pouze ty nejspolehlivější. Dále zajišťujeme základové desky, inženýrskou činnost, projektování, stavební dozor a další činnosti spoj...

Zobrazeno: 437x Zobrazit firmu
(0%)
To pravé bydlení
Firma z kraje Česká republika

To pravé BYDLENÍ - informační portál o bydlení. Články odborníků, galerie uživatelů, rady, diskuse - vše co souvisí se stavbou pasivních a nízkoenergetických domů, izolacemi, topením, rekuperací, okny, dveřmi, podlahou, schody, interiéry, ale i zahradou.

Zobrazeno: 413x Zobrazit firmu
(0%)
Největší výběr zahradních jezírek v České republice
Firma z kraje Praha-západ

Současný trend který souvisí s výstavbou rodinných domů je mít udržovanou zahradu se vším co k takové zahradě patří. Z tohoto důvodu zahradní architekti při realizaci zahrady často zakomponují i zahradní jezírka.

Zobrazeno: 509x Zobrazit firmu
(0%)
Bestrax s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Prodej drceného i těženého kameniva, křemičitých písků, liaporu, zeminy a mulčovacích kůr. Výkup stavebních sutí.

Zobrazeno: 550x Zobrazit firmu
(0%)
Izolace, tepelné izolace, stavebniny Prostějov | Bztrade
Firma z kraje Přerov

Izolace, tepelné izolace, Bztrade - stavebniny prostějov, stavebniny a stavební materiál. Izolace isothermbz. Tepelné izolace isotherm. Široký sortiment stavebního materiálu skladem. Koupelnové studio, rekonstrukce bytová jádra, rekonstrukce jádra, přístavby, interiéry. Stavební materiál velkoobchod.

Zobrazeno: 610x Zobrazit firmu
(0%)
Apleg - ploty, zemní vruty, zámečnictví
Firma z kraje Česká republika

Ploty, pletivo, oplocení, sloupky, brány, zemní vruty, zámečnictví, kovovýroba. Výroba, prodej, montáž, doprava po celé ČR. Vlastní výroba a sortiment od firem Krinner, Pilecký, Betafence, Wisniowski

Zobrazeno: 395x Zobrazit firmu
(0%)
Vše pro okna
Firma z kraje Svitavy

Vítejte v e-shopu ¨ Vše pro okna, dveře a dům... ¨ Specializujeme se především na příslušenství pro okna, dveře a další stavební otvory ( jako garážová vrata, půdní schody atd ...), s doplňkovým sortimentem dům a pro pohodlné bydlení.

Zobrazeno: 528x Zobrazit firmu
(0%)
Interierové dveře
Firma z kraje Česká republika

V našem e-shopu nabízíme velký výběr interiérových dveří od posuvných přes zasouvací, dvoukřídlé, jednokřídlové až po vchodové dveře včetně odborné montáže.

Zobrazeno: 412x Zobrazit firmu
(0%)
Vojtěch Tůma - Oknomont
Firma z kraje Český Krumlov

Dodávka a montáž plastových a dřevěných oken a dveří. Dodávka a montáž garážových vrat, rolet a žaluzií. Pozáruční servis oken a dveří.

Zobrazeno: 580x Zobrazit firmu
(0%)
Xella CZ s.r.o.
Firma z kraje Teplice

Pórobetonové tvárnice, příčkovky, věncové tvárnice, překlady, UPA a U profily najdete v systému YTONG. Pórobeton YTONG vyniká technickými vlastnostmi a jednoduchým zpracováním. Stavejte s pórobetonovými tvárnicemi YTONG nebo YTONG LAMBDA.

Zobrazeno: 876x Zobrazit firmu
(0%)
SKUTECH s.r.o.
Firma z kraje Pardubice

SKUTECH s.r.o. je výrobcem a prodejcem vysoce kvalitních dekorativních plotů a bran. Naše produkty jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli s celkovou povrchovou úpravou zinkem, proto jsou velmi odolné korodování.

Zobrazeno: 525x Zobrazit firmu
(0%)
Inženýrská činnost Kratina Tomáš
Firma z kraje Jeseník

Investorsko inženýrská činnost ve stavebnictví , stavební dozor , majetkoprávní agenda , správa nemovitostí

Zobrazeno: 674x Zobrazit firmu
(0%)
ES systems - úsporné systémy
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Firma ES systems se zabývá prodejem energeticky úsporných technologií. Mimo jiné je importér a distributor švýcarského infračerveného topného systému Carbowell do ČR. Jejím cílem je zákazníkům nabídnout ty nejúspornější topné a jiné systémy.

Zobrazeno: 533x Zobrazit firmu
(0%)
Knauf Insulation, výrobce izolací
Firma z kraje Žatec

Knauf Insulation je světový výrobce a dodavatel izolací se širokou škálou výrobků splňujících požadavky na energetickou účinnost, zvukovou a požární odolnost objektů.

Zobrazeno: 415x Zobrazit firmu
(0%)
Katalog střešních krytin a materiálů
Firma z kraje Česká republika

Katalog střešních krytin a střešních materiálů, informace o střechách a stavebnictví.Střešní tašky, šablony, plechové krytiny skládané a falcované, bitumenové šindele, vše porovnatelné podle ceny, záruky, životnosti, sklonu. Návody k montáži.

Zobrazeno: 406x Zobrazit firmu
(0%)