Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
MARON CZ s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Venkovní předokenní roleta je venkovní zastínění s hliníkovou kazetou a speciální tkaninou. Předokenní roleta je usmístěna na okenním rámu z venkovní strany. Zadrží tepelné záření, propouští vhodné množství světla, umožňuje přirozený průhled a chrání rámy oken před UV zářením.

Zobrazeno: 621x Zobrazit firmu
(0%)
Brány-Ploty.cz - Jiří Žůrek
Firma z kraje Ostrava

Prodej, výroba a montáže bran, garážových vrat, plotů, závor, oken, dveří. Dále nabídka automatických pohonů.

Zobrazeno: 600x Zobrazit firmu
(0%)
Serafin Campestrini s.r.o.
Firma z kraje Trutnov

Zabýváme se výrobou obkladových palubek, fasádních a podlahových palubek. Dále v naší nabídce naleznete terasové profily, konstrukční hranolky a latě. Také vyrábíme palubky atypické, které jinde než-li u nás nekoupíte.

Zobrazeno: 665x Zobrazit firmu
(0%)
Blaina Capital s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Kompletní vybavení Vaší koupelny za rozumnou cenu. Doprava zdarma, individuální přístup a odborné poradenství, 3D grafické návrhy - pro Vaši koupelnu máme vždy něco navíc.

Zobrazeno: 425x Zobrazit firmu
(0%)
KERABO.cz – Obklady, dlažba, sanita, stavební chemie
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme prodej obkladů a dlažby značek RAKO, PARADYZ, VENUS, koupelny RAVAK, ROLTECHNIK, RONAL, sanitární techniku JIKA, TEIKO, IDEAL STANDARD, vodovodní baterie RAV cz, topné rohože DEVI, stavební chemii SAKRET a CERESIT a veškeré doplňkové zboží. Dovoz zboží a grafické návrhy.Velkoobchod a maloobchod blízko Prahy dostupný po dálnici R10....

Zobrazeno: 444x Zobrazit firmu
(0%)
Vetra-Jiří Tetour
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Topné systémy DEVI a RAYCHEM - podlahové topení, topné kabely a rohože, ochrana venkovních ploch proti zamrzání, vytápění okapů, potrubí. Tepelná čerpadla Danfoss.

Zobrazeno: 732x Zobrazit firmu
(0%)
STAVEBNINY VALA s.r.o.
Firma z kraje Jihlava

Prodej cihel SUPERTHERM od firmy HELUZ za nejnižší velkoobchodní ceny i maloodběratelům s DOPRAVOU ZDARMA po celé ČR (dle podmínek výrobce). Jsme již 8 let největší prodejci těchto bloků v ČR. Vykoupíme od Vás nejlepší konkurenční nabídku za 500,-Kč/kamion (18palet cihelného zboží) a Vy tak výrazně ušetříte. HELUZ = nejteplejší bloky na trhu....

Zobrazeno: 762x Zobrazit firmu
(0%)
Web-Stav, dodavatel stavebních materiálů
Firma z kraje Kladno

E-shop - Dodavatel stavebních materiálů se zaměřením na tepelnou izolaci a komínové systémy. Na základě našich zkušeností pro Vás vybíráme produkty našich i zahraničních výrobců stavebních materiálů. Naše internetové stavebniny šetří Vaše náklady.

Zobrazeno: 626x Zobrazit firmu
(0%)
Zdeněk KRATOCHVÍL
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Střešní okna, které najdete v naší nabídce mají jednoduché a bezpečné používání. Myslíte si, že je Váš interiér zcela atypický? Nevadí. U nás najdete střešní okna pro každou střechu. Ručíme Vám za bezpečnost, funkčnost a trvanlivost.

Zobrazeno: 610x Zobrazit firmu
(0%)
Apleg - Zemní vruty KRINNER
Firma z kraje Jihočeský kraj

Zemní vruty Krinner pro ploty, pergoly a jiné použití. - stavby bez použití betonu. Nabízíme široký sortiment zemních vrutů. Prodejní expozice v Brně. Odborné poradenství. Jednoduchá montáž svépomocí. Doprava po celé ČR.

Zobrazeno: 419x Zobrazit firmu
(0%)
Plastové okná, drevené eurookná, hliníkové okná
Firma z kraje Česká republika

DobréTipy.sk - to, čo by ste pred a pri kúpe nových okien mali vedieť - rady, tipy, informácie, videá, porovnania, dodávatelia okien a bezplatná cenová ponuka.

Zobrazeno: 351x Zobrazit firmu
(0%)
Matep s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Firma MATEP se zabývá velkoobchodem a dodávkami kompletního sortimentu materiálů v oboru instalatérství, topenářství a plynárenství. Specializujeme se na dodávky manometrů, vodoměrů a další měřící techniky. Pravidelně zajišťujeme komplexní dodávky pro realizaci bytových i nebytových zakázek, plynofikace obcí, výstavby a rekonstrukce kotelen,...

Zobrazeno: 412x Zobrazit firmu
(0%)
CE Brno s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Stavební poradenství, předrealizační engineering, organizace a kontrola stavebních prací, stavební dozor.Komplexní kontrola dodávky výrobků, stavebních prací a služeb.Organizace výběrových řízení na dodávku stavby. Stavební servis a poradenství Brno

Zobrazeno: 466x Zobrazit firmu
(0%)
Apleg - zemní vruty pro ploty a jiné použití
Firma z kraje Česká republika

Zemní vruty pro ploty, pergoly a jiné použití. - stavby bez použití betonu. Nabízíme široký sortiment zemních vrutů. Prodejní expozice v Brně. Odborné poradenství. Jednoduchá montáž svépomocí. Doprava po celé ČR.

Zobrazeno: 434x Zobrazit firmu
(0%)
Ploty, pletivo, oplocení - Pilecký
Firma z kraje Rakovník

Internetový obchod s širokou nabídkou potřeb pro ploty, oplocení, brány. Zinkové, plastové pletivo, lesnické, dekorační, šestihranné pletivo, mobilní ploty a oplocení, podhrabové desky. V nabídce jsou garážová vrata, posuvné brány, pohony, závory.

Zobrazeno: 575x Zobrazit firmu
(0%)
Mulčovací kůra - výroba a prodej
Firma z kraje Česká republika

Mulčovací kůra - výroba a prodej mulčovací kůry, trávníkových a zahradních subtstrátů

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)
MPS Semily - Střechy a střešní krytiny
Firma z kraje Česká republika

Velkoobchod i maloobchod střešními krytinami, materiály pro střechy a izolace. Vše pro střechy a střešní krytiny - MPS Semily.

Zobrazeno: 382x Zobrazit firmu
(0%)
Střešní krytiny, okna, doplňky – AAA Střechy
Firma z kraje Česká republika

AAA střechy je eshop zabývající se prodejem střešní krytiny, střešních oken, klempířských strojů a nářadí. V našem sortimentu si můžete vybrat nejenom střešní krytiny, tašky, okna a tepelnou izolaci, ale i nářadí a klempířské stroje.

Zobrazeno: 389x Zobrazit firmu
(0%)