( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362008{main}( ).../index.php:0
20.0006372632Application->run( ).../index.php:21
30.0026431864Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362008{main}( ).../index.php:0
20.0006372632Application->run( ).../index.php:21
30.0026431864Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0026432496substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Bydlení | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
D.P.V., s.r.o.
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Matrace ŘEŠETO - první matrace, která dýchá. Děrovaná matrace ŘEŠETO pro dokonalý komfort vašeho spaní. Zónové matrace z visco pěny s revolučním děrováním pro dokonalou cirkulaci vzduchu. Matrace řešeto – prokazatelná funkce – první matrace, která dýchá.

Zobrazeno: 725x Zobrazit firmu
(0%)
M + M MARBLE STONE CZ, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Prodej a distribuce přírodního kamene - egyptského mramoru a žuly. Nabízíme více než 15 druhů kvalitního exkluzivního mramoru a žuly ve formě dlažby, obkladu a deskoviny.

Zobrazeno: 489x Zobrazit firmu
(0%)
TWIST-real
Firma z kraje Česká republika

Realitní kancelář a právní servis – byty, domy, pozemky, výkup a prodej nemovitostí, oddlužení, pozůstalost, advokátní úschovy, smlouvy, sklady, obchody, kanceláře. Rychlé zprostředkování prodeje a pronájmu všech druhů nemovitostí. Hypoteční úvěry.

Zobrazeno: 518x Zobrazit firmu
(0%)
Zastřešení bazénu Papajanovský
Firma z kraje Česká republika

Výroba zastřešení bazénu z nerezové oceli a polykarbonátu, zastřešení odsuvná, pevná, atypická. Kompletní služby - zaměření,dodávka,doprava,montáž. Prodej polykarbonátů-prosvětlovacích materiálů, zastřešení pergol.

Zobrazeno: 735x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Jiří Pernica
Firma z kraje Praha-západ

Provádíme stavební dozor, technický dozor na pozemních stavbách v České republice pro investora. Dále přejímku bytů a domů od developerů či stavebních firem pro budoucí majitele. Dozorovou činností se rozumí dle stavebního zákona č.183/2006 Sb. kontrola kvality, prostavěnnosti, kontrola soupisů provedených prací, rozpočtů, zakrývaných konstrukcí...

Zobrazeno: 474x Zobrazit firmu
(0%)
TRIVERO RADIATORS s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Trivero vyrábí designové radiátory do koupelen, reprezentativních místností, moderních i rekonstruovaných budov. Vyrábíme také na míru. Designový radiátor Trivero zaručeně pozvedne estetiku vašeho interiéru. Trivero - více než radiátor !

Zobrazeno: 527x Zobrazit firmu
(0%)
Gril Cetrum
Firma z kraje Česká republika

Prodej grilů na dřevěné uhlí, elektrických i plynových včetně příslušenství. Doprava, montáž a koření dle vlastního výběru ke grilům Weber zdarma. V našem gril centru vám s výběrem poradíme. Záruční a pozáruční servis pro všechny grily.

Zobrazeno: 524x Zobrazit firmu
(0%)
Plastové jímky
Firma z kraje Zlínský kraj

Plastové jímky za jedinečné ceny. Dodáváme plastové jímky samonosné i na obetonování. Naše plastové jímky splňují náročné evropské normy kladené na plastové jímky a jejich nepropustnost.

Zobrazeno: 452x Zobrazit firmu
(0%)
Turnov Stavby
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Provádíme veškeré stavební práce.výstavbu RD na klíč,dokončení RD,rekonstrukce bytů,domů,nebyt. prostorů,bytová jádra,obklady,dlažby,koupelny,sadrokartony,plovoucí podlahy,fasady,zateplování,opěrné zdi,zamková dlažby,atd.

Zobrazeno: 452x Zobrazit firmu
(0%)
GIACOMINI CZECH s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

GIACOMINI CZECH, s.r.o. - zastoupení italského výrobce topenářských armatur. Komponenty pro systém teplovodního podlahového topení se zárukou 25 let, uzavíratelné armatury, regulace tepla, rozvody vody a plynu.

Zobrazeno: 524x Zobrazit firmu
(0%)
Elektro PRO, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Dobré-Elektro.cz je e-shop, který si zamilujete. Z pohodlí domova můžete vybírat z širokého sortimentu: lednice, trouby, varné desky, odsavače par, myčky nádobí, pračky a sušičky, sporáky, mrazáky, mikrovlnky, kávovary. V e-shopu na vás čekají např. Amico spotřebiče, pračky Indesit, lednice Ariston... Stačí jen vybrat to právé přímo pro vaši do...

Zobrazeno: 502x Zobrazit firmu
(0%)
Jak na výběr kvalitní vany
Firma z kraje Vysočina

Přehledné informace, jak na výběr té nejlepší a nejpohodlnější vany. Internetový obchod se vším, co potřebujete pro vybavení koupelen a instalaci topení. Určitě si u nás vyberete z naší široké nabídky.

Zobrazeno: 591x Zobrazit firmu
(0%)
Anhypodlahy s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Výroba certifikovaných litých anhydritových podlah, samonivelačních potěrů a realizace moderní technologií – vlastními stroji TransMix přímo na místě na stavby. Působnost po celé ČR.

Zobrazeno: 527x Zobrazit firmu
(0%)
AZsamolepky.cz - Samolepky na zeď
Firma z kraje Česká republika

Samolepky na zeď se staly opravdovým hitem a nedílnou součástí našich domovů. Samolepící dekorace na zeď se jednoduše aplikují, dodají Vaší místnosti či domu originalitu a moderní nádech, místnost zútulní a rozzáří. Nabízíme velký výběr, moderní design a neustále doplňujeme nové motivy.

Zobrazeno: 442x Zobrazit firmu
(0%)
uplux | světla a svítidla
Firma z kraje Česká republika

Internetový obchod, který přináší světlo do domu Všechny světla a osvětlení v našem obchodu pochází od předních výrobců svítidel a jsou zaručeně originální. U nás najdete designová světla vhodná do interiéru i exteriéru. Dále v naší nabídce naleznete moderní a retro svítidla vhodná do domu, bytu i kanceláře....

Zobrazeno: 496x Zobrazit firmu
(0%)
Prodej ryb Pístovice - Antonín Srna
Firma z kraje Znojmo

Prodej živých, mražených nebo uzených ryb a vánočních kaprů v příjemném prostředí malebné vesničky Pístovice (okr.Vyškov). Těšíme se na Vaši návštěvu. Pístovice 12, okr. Vyškov

Zobrazeno: 578x Zobrazit firmu
(0%)
Krby & kamna FORTELL s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme moderní i luxusní krby, krbová kamna, kachlová kamna a kuchyňské kachlové sporáky. Poskytujeme poradenství při výběru krbů a kamen. V nabídce máme přes 1000 modelů krbů a kamen. Krby a kamna stavíme po celé ČR. Zastoupení německé firmy HARK.

Zobrazeno: 561x Zobrazit firmu
(0%)
ELLA ART DECO
Firma z kraje Česká republika

Kompletní bytové zařízení, užitkové, dekorační a umělecké dárkové předměty širokého sortimentu. Výroba bytového textilu. Bohemia Crystal, česká keramika a porcelán. Vinotéka a delikatesy.

Zobrazeno: 652x Zobrazit firmu
(0%)