( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362008{main}( ).../index.php:0
20.0002372632Application->run( ).../index.php:21
30.0020431824Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362008{main}( ).../index.php:0
20.0002372632Application->run( ).../index.php:21
30.0020431824Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0021432456substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Bydlení | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Live-design
Firma z kraje Liberecký kraj

Služby bytového architekta, návrhy interiérů. Kompletní realizace a dodávka interiéru na klíč (analýza potřeb,výběr a prodej zařízení,originální nábytek,3D vizualizace Jsem dodavatel designových značek od českých i zahraničních dodavatelů. Vestavné spotřebiče do kuchyně, Interiérová svítidla, designové doplňky, nábytek, koberce, tapety, bytov...

Zobrazeno: 651x Zobrazit firmu
(0%)
GVTS
Firma z kraje Jihočeský kraj

Dodáváme garážová a průmyslová vrata Novoferm.

Zobrazeno: 587x Zobrazit firmu
(0%)
Malíř natěrač Brno
Firma z kraje Česká republika

Naše firma se již 17 let zabývá realizací zakázek v oboru malířství a natěračství, ke spokojenosti našich zákazníků využíváme všech dostupných materiálů a technologií, dbáme také na vysokou kvalitu našich služeb

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
K2 Lešení, s.r.o.
Firma z kraje Chomutov

Naše společnost zajišťuje kompletní lešenářský servis – montáž, demontáž, zapůjčení a dopravu lešení. Vzhledem k dlouholetým zkušenostem našich pracovníků dokážeme realizovat i ty nejnáročnější stavby. Specializujeme se na fasádní lešení, prostorové lešení, pojízdné lešení a atypické konstrukce, např. závěsné lešení....

Zobrazeno: 561x Zobrazit firmu
(0%)
Karel Volný
Firma z kraje Benešov

Kompletní realitní činnost, výkup nemovitostí za hotové, odhady nemovitostí, finanční a právní servis, pojištění nemovitostí, poradenství, vyplacení zástav a exekucí.

Zobrazeno: 547x Zobrazit firmu
(0%)
Výroba a prodej palivového dříví
Firma z kraje Jihočeský kraj

Specializujeme se na palivové dřevo, pořez dřeva, prodej dřevní hmoty pro další zpracovaní. Proč zvolit jako zdroj energie palivové dřevo? Hlavní výhodou je jeho vysokou výhřevnost. Palivové dřevo se jako palivo se v posledních letech těší veliké popularitě. Dalším hlavním důvodem k používání palivového dřeva je to, že jeho spalování je šetrné v...

Zobrazeno: 533x Zobrazit firmu
(0%)
Michal Bunc
Firma z kraje Jihomoravský kraj

Sklenářství, výroba vitrín,zrcadla na míru, barevná skla, výroba akvárií a terárií, ploché sklo, sklo do krbu, broušení skla.

Zobrazeno: 598x Zobrazit firmu
(0%)
CCA podlahy
Firma z kraje Příbram

Kompletní dodávka průmyslových podlah stejně tak jako podlah do interiérů.

Zobrazeno: 528x Zobrazit firmu
(0%)
Gabiony Liberec e-shop
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Váš dodavatel gabionů, expert na gabiony svařované i pletené. Dále také dodáváme gabionové matrace, opěrné stěny, ekokoše či sítě na skály. Prodáváme za nejvýhodnějších podmínek v nejkratších termínech. Nabízíme výhodné nabídky i pro maloodběratele.

Zobrazeno: 807x Zobrazit firmu
(0%)
Profipodlahy
Firma z kraje Jičín

Provádíme pokládku plovoucích laminátových podlah, dřevěných podlah, pokládku tepelných izolací. Realizaci anhydritových podlah, betonových potěrů.

Zobrazeno: 631x Zobrazit firmu
(0%)
PODLAHY Star
Firma z kraje Česká republika

Montáž všech druhů krytiny.Masivní dřevěné podlahy,parkety,koberce,PVC,plovoucí podlahy a jiné.Renovujeme dřevěné podlahy.Vyrovnání podkladu samonivelační stěrkou.Polepení schodů: dřevo,laminát,koberec,pvc.

Zobrazeno: 553x Zobrazit firmu
(0%)
Plechservis - Plechové garáže a sklady
Firma z kraje Olomoucký kraj

Firma Plechservis se věnuje výrobě a montáži plechových garáží, plechových skladů, hal a přístřešků, na které do 25 m² není třeba stavební povolení. Stavíme na betonové patky, zámkovou dlažbu, nebo na trávu, kdy se rohy podloží betonovými chodníkovými dlaždicemi.

Zobrazeno: 610x Zobrazit firmu
(0%)
STAVIA - silniční stavby, a.s.
Firma z kraje Česká republika

Firma STAVIA - silniční stavby, a.s. disponuje dostatkem kvalifikovaných pracovníků a rozsáhlými zkušenostmi v oblasti činností výstavby dopravních staveb, jejich změn a odstraňování.

Zobrazeno: 465x Zobrazit firmu
(0%)
Tepelná čerpadla vzduch
Firma z kraje Teplice

Kvalitní švédká tepelná čerpadla dostupná pro každého. To jsou tepelná čerpadla EURONOM. TRADICE – Historie společnosti EURONOM sahá do roku 1939. První tepelná čerpadla vzduch / voda vyrobena již v roce 1977.

Zobrazeno: 640x Zobrazit firmu
(0%)
Výroba oken
Firma z kraje Teplice

Výroba probíhá na moderních, automaticky řízených technologických linkách, které zaručují přesnost a vysokou opakovatelnost ve výrobním cyklu. Vyráběné produkty jsou sledovány na každém kroku, což umožňuje vyloučit chyby.

Zobrazeno: 612x Zobrazit firmu
(0%)
SPIRAX s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Rodinné domy na klíč, novostavby kdekoli v ČR, nejprodávanější Bungalovy, nízkoenergetické dřevostavby trend pohodlného a komfortního bydlení.

Zobrazeno: 404x Zobrazit firmu
(0%)
Ve stavebnictví cokoliv . . . Xchange
Firma z kraje České Budějovice

Ve stavebnictví cokoliv. Postavíme vše,co Vás napadne.Dům na klíč,izolace,fasáda, zateplení,sádrokarton,rekonstrukce,střecha,okna,koupelna,obklady,dlažby,topení,vodoinstalace,splníme Vám každé stavební přání.Oblast působení - Opava, Krnov, Bruntál atd.

Zobrazeno: 478x Zobrazit firmu
(0%)
H-Color s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Velkoobchod H-Color s.r.o. nabízí již dvě desetiletí německou kvalitu - barvy a laky Herbol a Wilckens, oleje a vosky Scandiccare. K dispozici jsou fasádní a malířské barvy, lazury na dřevo, antikorozní nátěry.

Zobrazeno: 466x Zobrazit firmu
(0%)