Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
1. STĚHOVÁNÍ NONSTOP
Firma z kraje Žatec

Provádíme kompletní stěhovací činnost, likvidační a vyklízecí práce, bourání a demolice všeho druhu, dezinfekce prostor. Máme dostatek nákladních automobilů a kontejnerů. Naše ceny jsou velice nízké !!! Stěhování, likvidace, vyklízení, demolice, bourání a dezinfekce….. kdykoliv, kamkoliv, levně a rychle….. Nonstop Praha a celá ČR !!!...

Zobrazeno: 936x Zobrazit firmu
(0%)
Úklid, Hospodyně Praha
Firma z kraje Žatec

Úklid, čištění koberců, žehlení a další úklidové a domácí práce obstará Hospodyně Praha. Svěřte nám Vaše domácí a úklidové práce. Úklidová firma Hospodyně Praha poskytuje především kvalitní úklidové služby a profesionalitu za rozumné ceny. Postaráme se o úklid v domácností a stejně tak dobře uklidíme kancelářské prostory....

Zobrazeno: 345x Zobrazit firmu
(0%)
Agentura Crystal
Firma z kraje Česká republika

Zajistíme Vám prověřené hospodyně

Zobrazeno: 336x Zobrazit firmu
(0%)
Fast & Clean úklidové služby, Olomouc
Firma z kraje Pardubický kraj

Úklidová firma Fast and Clean Olomouc zajišťuje komplexní úklidové služby pro firmy a domácnosti. Provádíme úklid bytů, rodinných domů, kanceláří a činžovních domů. Uklidíme rychle, čistě a levně.

Zobrazeno: 398x Zobrazit firmu
(0%)
Prima Hospodyně - Martina Šedivá
Firma z kraje Žatec

Naše hospodyně provedou pravidelný úklid Vaší domácnosti a ostatní hospodyňské služby. Provádíme také nárazové a generální úklidy domácností a hloubkové čištění koberců.

Zobrazeno: 304x Zobrazit firmu
(0%)
demorss
Firma z kraje Pardubický kraj

drobne opravy i kompletí rekonstrukce Nabízené práce, řemesla: vodo - topo, malířské a nateračské, úklid, kompletní stavební činnost, sádrokartony, fasády, obklady, dlažby, omítky, bourání demolice, domovnická činnost, servis a údržba nemovitostí, sanace, průmyslové čištění WWW.DEMORSS.CZ

Zobrazeno: 554x Zobrazit firmu
(0%)
Úklidový servis Škaroupka s.r.o. Brno
Firma z kraje Jihočeský kraj

Úklidová agentura provozující úklidové práce zaměřená převážně na Brno. Zajišťuje pravidelný i jednorázový úklid různých typů komerčních objektů od menších firem až po různá administrativní a obchodní centra, uklízení domácností a úklid bytu.

Zobrazeno: 332x Zobrazit firmu
(0%)
Úklid Praha
Firma z kraje Česká republika

Společnost Promax service center poskytuje služby ve vysoké kvalitě a lhůtách dle požadavků zákazníků v následujících oblastech: správy a údržby nemovitostí, úklidové činnosti,..

Zobrazeno: 299x Zobrazit firmu
(0%)
Sáčky do vysavačů HitBags
Firma z kraje Česká republika

Vyrábíme a prodáváme kvalitní filtrační sáčky do vysavačů (250 druhů papírových sáčků, 30 druhů látkových antibakteriální sáčků z netkané textilie). Dále filtry do fritéz, kuchyňských odsavačů, osvěžovačů vzduchu. Vyrobíme i filtrační sáčky na zakázku.

Zobrazeno: 389x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Matějček - HORMAT
Firma z kraje Žatec

Úklidová firma zaměřená na pravidelný, ale i jednorázový úklid domácnosti a firemních prostor. Provádíme také čištění koberců a mytí oken. Zázemí české rodinné úklidové firmy. Pracovití a poctiví zaměstnanci, garance kvality úklidových prací.

Zobrazeno: 376x Zobrazit firmu
(0%)
Ladislav Slapnička - Úklidové služby
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Profesionální mytí oken, hloubkové čištění koberců a čalounění, čištění a ochrana podlahových ploch, čištění horizontálních a vertikálních žaluzií, úklidy sněhu ze střech, kompletní úklidový servis po stavbě či rekonstrukci,speciální úklidové práce v průmyslových a skladových halách ( čištění ocelových konstrukcí, vzduchotechniky, strojového vyb...

Zobrazeno: 402x Zobrazit firmu
(0%)
Leep
Firma z kraje Česká republika

Úklid domácností a firem, hodinový manžel, řemeslné práce a hlídání dětí expres. Specializujeme se na úklidové služby a opravy doma i ve firmě. Úklidy, hlídání dětí i hodinového manžela zajistíme vždy rychle profesionálně a spolehlivě.

Zobrazeno: 357x Zobrazit firmu
(0%)
Úklidová firma Bohunka
Firma z kraje Kroměříž

Zajišťujeme na profesionální úrovni úklidy bytů, kanceláří, čistění koberců, mytí oken, osobních i nákladních automobilů.

Zobrazeno: 390x Zobrazit firmu
(0%)
Oto Unverdorben
Firma z kraje Česká republika

Profesionální úklid, čištění koberců a mytí oken pro firmy a domácnosti v Brně a Moravském kraji. V naší nabídce služeb jsou také předkolaudační úklidy, čištění čalounění a kůže včetně impregnace.

Zobrazeno: 290x Zobrazit firmu
(0%)
Martina Šedivá - Prima hospodyně
Firma z kraje Žatec

Hospodyňské služby, úklid domácnosti, mytí oken, žehlení

Zobrazeno: 448x Zobrazit firmu
(0%)
AZclean, s.r.o.
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Společnost AZclean s.r.o. zajišťuje úklidové služby jako je úklid komerčních objektů, čištění koberců, podlah, mytí oken, čištění vozidel i údržbu venkovních ploch. Zajišťujeme také správu budov a bezpečnostní služby i dodávku hygienických materiálů.

Zobrazeno: 710x Zobrazit firmu
(0%)
Odklízení sněhu ze střech
Firma z kraje Mladá Boleslav

Odklízení sněhu ze střech a jineé výškové práce vč. zpevňování skalních masívů, kácení rizikových stromů.

Zobrazeno: 681x Zobrazit firmu
(0%)
M2 CLEAN - úklidová služba
Firma z kraje Jihočeský kraj

Čištění koberců a čalounění, ruční čištění interiérů vozidel, úklidy kanceláří a komerčních prostorů.

Zobrazeno: 614x Zobrazit firmu
(0%)