Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
LOKVAS čištění výtahů
Firma z kraje Žatec

Specializujeme se na čištění výtahů a všech výtahových technologií. Provádíme čištění prosklených, zděných i pletivových výtahových šachet, osobních i nákladních výtahů včetně strojoven. Dále provádíme čištění eskalátorů a pohyblivých chodníků. Nabízíme také čistící a úklidové služby po rekonstrukcích výtahů, nových instalacích i modernizacích v...

Zobrazeno: 498x Zobrazit firmu
(0%)
Tegamo s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Tegamo.cz - Analyzujeme potřeby zákazníka v oblasti čištění odpadních vod, čištění a filtrace olejů atd. a navrhujeme řešení, které umožní regenerovat co největší množství těchto materiálů.

Zobrazeno: 451x Zobrazit firmu
(0%)
Hana Koptova - Uklidíme pro Vás
Firma z kraje Žatec

Provádíme kompletní služby v oblasti správy a údržby budov-běžný úklid, mytí oken,mytí výloh,čištění koberců a čalounění,předkolaudační úklidy,úklidy po řemeslnících.

Zobrazeno: 468x Zobrazit firmu
(0%)
pracenazavolanou.cz
Firma z kraje Žatec

Provádíme práce typu hodinový manžel a to: drobné stavební práce, různé domácí práce jako například: montáž nábytku, zapojení a instalace domácích spotřebičů, instalace vodovodních baterií. Opravíme kapající kohoutek, protékající záchod a dovedeme připojit pračku, myčku a ostatní spotřebiče. Pomůžeme vyměnit žárovku nebo opravit zásuvku. Prob...

Zobrazeno: 364x Zobrazit firmu
(0%)
Čistírna Oděvů - internetová čistírna, online objednávky
Firma z kraje Příbram

Cistirna-odevu.cz je první internetová čistírna v ČR, svoz prádla, objednávky on-line, telefonické objednávky. Cistirna-odevu.cz je prádelna hlavně pro Prahu. Nabízíme čištění koberců, šatů, kůže, oblečení, svatebních šatů, express, žehlení, praní.

Zobrazeno: 440x Zobrazit firmu
(0%)
Lyčková Michaela
Firma z kraje Karviná

Půjčovna čistících strojů Karcher a úklidové služby.

Zobrazeno: 444x Zobrazit firmu
(0%)
Agentura Onýsek - Eva Nekvapilová
Firma z kraje Hodonín

Milé maminky, milí tatínkové, hledáte někoho na úklid Vaší domácnosti? Někoho, kdo Vám pohlídá Vaše dítko, kdo Vám pomůže s nákupy? Kdo vysvětlí dítěti to, co si už vy nepamatujete? Pak je tu právě pro Vás agentura Onýsek se svojí širokou nabídkou služeb pro domácnost. www. onysek.cz, info@onysek.cz, 724001433

Zobrazeno: 784x Zobrazit firmu
(0%)
1.Support&Service Industry
Firma z kraje Ústecký kraj

Naše společnost poskytuje služby občanům,kteří potřebují jednorázovou, ale i dlouhodobější pomoc . Nabízíme služby : - nákup do domu - úklid domácnosti -vyřízení úredních záležitostí

Zobrazeno: 624x Zobrazit firmu
(0%)
Helena Pikhartová - úklid firem a domácností
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme jednorázový i periodický kompletní úklid firem, domácností a bytových domů. Zajistíme předkolaudační, generální úklidy po stavebních pracích. Úklidové služby včetně dezinfekce, mytí oken, úklid po řemeslnících, čištění koberců a čalouněného nábytku.

Zobrazeno: 445x Zobrazit firmu
(0%)
Jižní Palmíra, družstvo
Firma z kraje Jihočeský kraj

Plný servis úklidových služeb. Nabízíme pravidelný i jednorázový úklid administrativních budov, jednotlivých kanceláří, rodinných domů i bytů. Provádíme čištění koberců a čalounění, mytí oken. Cena je 130,- Kč na hodinu.

Zobrazeno: 592x Zobrazit firmu
(0%)
DELLCON s.r.o.
Firma z kraje Pardubice

Společnost Dellcon s.r.o. se zabývá čištěním průmyslových objektů, čištěním a nátěry stavebních povrchů. Služby společnosti Dellcon zahrnují čištění střech a střešních krytin, hydrofobizace, čištění zámkové a kamenné dlažby, mytí podlah, výškové mytí stavebních konstrukcí, údržba a čištění vzduchotechniky, čištění konstrukcí (mostové jeřáby, tec...

Zobrazeno: 383x Zobrazit firmu
(0%)
Úklidové služby
Firma z kraje Žatec

Úklidové služby a podlahářské práce.

Zobrazeno: 359x Zobrazit firmu
(0%)
Úklidové firmy Hašek a spol.
Firma z kraje Česká republika

Provádíme profesionální úklid bytů, úklid kanceláří, domů, hal a průmyslových objektů. Zajišťujeme úklid vnějšího prostranství, dvorů, chodníků a vnitrobloků včetně odklízení sněhu. Vyklízíme sklepy, půdy a světlíky.

Zobrazeno: 327x Zobrazit firmu
(0%)
Doson s.r.o. - bezpečnostní agentura
Firma z kraje Česká republika

Společnost zajišťuje bezpečnostní služby, tzn. ochranu objektů, majetku a osob formou pevné i mobilní fyzické ostrahy, detektivní a také úklidové služby. Zabývá se rovněž poradenskou činností v oblasti PO a BOZP.

Zobrazeno: 488x Zobrazit firmu
(0%)
KAF Facility, s.r.o.
Firma z kraje Nymburk

Facility Management, úklid a čištění, dodávky chemie a materiálů pro průmyslové a komerční objekty

Zobrazeno: 620x Zobrazit firmu
(0%)
EKOCONEX.cz - odvoz odpadu suti, zemní práce a výkopové prác
Firma z kraje Žatec

Firma EKOCONEX spadá pod společnost Telecon group, s.r.o. a nabízí kompletní služby v oblasti odvozu a zpracování odpadu a sutě. Dále nabízí zemní, výkopové, bourací a vyklízecí práce v Praze a středočeském kraji.

Zobrazeno: 383x Zobrazit firmu
(0%)
Agentura Berunka
Firma z kraje Jihočeský kraj

Jsme mladá a dynamická agentura na hlídání dětí, která působí v brněnském regionu. Specializujeme se na hlídání dětí od 0 - 3 let věku, avšak pohlídáme Vám i dítko starší. Mezi doplňkové služby patří poradenství v těhotenství a šestinedělí, provoz dětských koutků a zřizování dětských koutků na klíč. Naší prioritou je zajistit klientovi odborně k...

Zobrazeno: 462x Zobrazit firmu
(0%)
Úklid a úklidové služby na 111 Úklid
Firma z kraje Žatec

Poskytujeme komplexní úklidový servis. Pro nás úklid neznamená pouze jen dát něco do pořádku, ale také to znamená udržovat Váš majetek v dobrém stavu.

Zobrazeno: 336x Zobrazit firmu
(0%)