( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362120{main}( ).../index.php:0
20.0002372744Application->run( ).../index.php:21
30.0021431976Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362120{main}( ).../index.php:0
20.0002372744Application->run( ).../index.php:21
30.0021431976Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0021432608substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Úklid, hlídání | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
SJ ÚKLIDOVÁ AGENTURA
Firma z kraje Žatec

Úklid všech domácností a kanceláří. Pravidelné a generální úklidy,praní, žehlení , nákupy, mytí oken, čištění koberců, úklid po řemeslnících,údržba podlahové krytiny, hospodyně do domácnosti.Vánoční speciál-generální úklid, nákupy a balení dárků, nákup potravin, výzdoba vánoční.

Zobrazeno: 426x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Němeček – Čištění koberců a aut po celé Moravě
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme čištění koberců, sedaček, čalounění, kůže a automobilů, ale i grilů či digestoří po celé Moravě. Zajistíme vyčištění grafity a impregnaci kamene.

Zobrazeno: 384x Zobrazit firmu
(0%)
Hodinový manžel - Octopus
Firma z kraje Česká republika

Nabídka služeb Hodinového manžela pro Váš byt, dům, firmu, zahradu a chalupu. Údržba, pravidelný servis Vaší domácnosti. Hodinový manžel se Vám postará o drobné domácí práce jako jsou práce úklidové, zahradnické, elektro a instalatérské práce, vrtání do všech materiálů, malířské a lakýrnické zakázky, údržbu automobilů, drobné opravy a menší tr...

Zobrazeno: 356x Zobrazit firmu
(0%)
Deratizace Praha
Firma z kraje Žatec

Deratizace,dezinfekce,dezinsekce.Hubíme veškeré druhy hmyzu (švábi, rusi, mravenci, štěnice)roztočů (klíšťáci, klíšťata, čmelíci, sametky) ZDARMA - průzkum objektu a následný podrobný rozbor situace (určení škůdce, ohniska výskytu.

Zobrazeno: 465x Zobrazit firmu
(0%)
Alion – úklidová firma Praha
Firma z kraje Žatec

Úklidová firma Alion Praha – zajišťujeme úklid kanceláří, úklid domácností, mytí oken, čištění koberců v lokalitě Praha.

Zobrazeno: 409x Zobrazit firmu
(0%)
Výškové práce Praha – práce ve výškách
Firma z kraje Česká republika

Výškové práce Praha – zajišťujeme práce ve výškách jako mytí oken, nátěry fasád, čištění okapů i úklidové práce a služby Praha.

Zobrazeno: 313x Zobrazit firmu
(0%)
Ochrana proti škůdcům od A do Z
Firma z kraje Česká republika

Činnost naší firmy je specializována na oblast dezinsekce, dezinfekce, deratizace, dezikace, ochrany dřeva, asanačních prací a sanačních prací po celé ČR

Zobrazeno: 371x Zobrazit firmu
(0%)
PROFIVYKLÍZENÍ - úklid a likvidace pozůstalostí
Firma z kraje Příbram

Vyklízecí a úklidová firma Profivyklízení nabízí zajištění vyklízení bytů a likvidaci pozůstalostí, vyklízení kanceláří, kancelářských prostor a dalších bytových či nebytových prostor. Prohlídka zdarma, výkup, konzultace při prodeji Vašich cenností. Volejte kdykoli, rádi Vám pomůžeme!

Zobrazeno: 556x Zobrazit firmu
(0%)
AK facility services
Firma z kraje Česká republika

Poskytujeme komplexní úklidové služby pro podniky, firmy i jednotlivce. VYZKOUŠEJTE NÁS! BUDETE MILE PŘEKVAPENI. Specializujeme se především na úklid panelových domů, úklid společných prostor, úklid činžovních domů a další

Zobrazeno: 345x Zobrazit firmu
(0%)
Paur Marketing s.r.o.
Firma z kraje Svitavy

Zabýváme se správou nemovitostí v Pardubicích, Klálovehradeckém a Středočeském kraji. Jestliže potřebujete úklidové služby, správcovskou činnost či provést stavební práce, můžete se obrátit na nás. Dále nabízíme marketingové služby pro segment trhu zaměřený na sport a využití volného času.

Zobrazeno: 492x Zobrazit firmu
(0%)
RPM Service CZ
Firma z kraje Česká republika

Společnost RPM Service poskytuje komplexní služby v oblasti průmyslového úklidu a čištění. Zabezpečuje pravidelné úklidy interiérů (včetně mytí oken a čištění koberců), exteriérů, zimní údržbu, údržbu zeleně i jednorázové a speciální úklidy. Síť regionálních poboček pokrývá celou ČR a SR.

Zobrazeno: 322x Zobrazit firmu
(0%)
NoNap CZ s r.o. - ostraha, správa nemovitostí úklid
Firma z kraje Žatec

Zajišťujeme komplexní souhrn služeb v oblasti facility managementu. Kromě správy budov poskytujeme zákazníkům bezpečnostní služby, úklidové služby a zajišťujeme provoz recepcí a kompletní údržbu budov.

Zobrazeno: 452x Zobrazit firmu
(0%)
Úklidová a čistící technika
Firma z kraje Česká republika

V našem eshopu najdete profesionální čistící, mycí a úklidové prostředky, pomůcky, stroje, vysavače, čističe a příslušenství.

Zobrazeno: 345x Zobrazit firmu
(0%)
Abaca CZ, s.r.o.
Firma z kraje Jičín

Provádíme úklid domácností, úklid společných prostor, kanceláří, prodejen, ordinací, průmyslový úklid.

Zobrazeno: 413x Zobrazit firmu
(0%)
Ekogarant - Deratizace Praha
Firma z kraje Žatec

Jsme rodinná firma s dlouholetou tradicí deratizace, která sahá do 60. let minulého století. Můžeme nabídnout dlouhodobé zkušenosti, znalosti nových technologií hubení hlodavců a obtížného hmyzu, přípravky se 100% účinností.

Zobrazeno: 486x Zobrazit firmu
(0%)
Bedřich Chroust - Chrpa
Firma z kraje Česká republika

Poskytujeme kompletní služby jako jsou úklid, stavební práce, vyklízení, řemeslné práce, zámečnické práce a technické služby. Naše firma je hodinový manžel, přijde, uklidí, vyčistí, vyklidí, opraví. Dopřejte si kvalitní úklid v Praze a okolí.

Zobrazeno: 459x Zobrazit firmu
(0%)
Josef Kopřiva RACIO s.r.o.
Firma z kraje Brno-venkov

Technologické čištění vysokotlakými vozy, čištění nádrží, jímek, lapolů, cisteren, kontejnerů, myček, tukových jímek, septiků a ostatních nádrží znečištěných usazeninami a kaly, čištění a monitoring kanalizací do 1000 mm, revize kamerovým systémem

Zobrazeno: 470x Zobrazit firmu
(0%)
Lenka Vogničová
Firma z kraje Žatec

AB úklidové práce zajišťují úklid domácností a úklid kanceláří a další úklidové práce v lokalitě Praha a Středočeský kraj.

Zobrazeno: 446x Zobrazit firmu
(0%)