( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362120{main}( ).../index.php:0
20.0005372744Application->run( ).../index.php:21
30.0021431976Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362120{main}( ).../index.php:0
20.0005372744Application->run( ).../index.php:21
30.0021431976Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0022432608substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Úklid, hlídání | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Úklid  Brno – Smart – servis
Firma z kraje Česká republika

Úklidová firma Brno- úklid kanceláří, úklid bytových domů, hotelů, obchodů, úklid škol, úklid zdravotnických zařízení, čištění koberců a čalounění. Homestaging - příprava Vaší nemovitosti k prodeji.

Zobrazeno: 436x Zobrazit firmu
(0%)
DOLEŽAL-DUHA, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Úklidové služby Praha zajišťuje společnost DOLEŽAL-DUHA, s.r.o. Firma má dlouholeté zkušenosti v oblasti profesionálního úklidu. Díky modernímu zařízení je schopna zajistit i náročnější zakázky. Nezávazně vám také zpracuje cenovou nabídku.

Zobrazeno: 466x Zobrazit firmu
(0%)
Čištění koberců a sedaček systémem VAXing
Firma z kraje Žatec

Provádíme účinné hloubkové čištění koberců, které navrací i starému koberci barevnost a hygienickou čistotu. Využíváme kvalitní britské vysavače značky VAX a čisticí přípravky, které patentovanou technologií VAXing odstraní i zaschlé skvrny.

Zobrazeno: 449x Zobrazit firmu
(0%)
Domácí hospodyňka - úklid Olomouc
Firma z kraje Česká republika

Domácí hospodyňka - úklid Olomouc, úklidové služby, úklid domácností, úklid domů, úklid kanceláří, hospodyně, šití oděvů, opravy oděvů, žehlení. Naše priority: spokojenost Vás - našich zákazníků, dbáme na rychlost a kvalitu prováděných služeb.

Zobrazeno: 338x Zobrazit firmu
(0%)
Suzi & Suzi s.r.o.
Firma z kraje Pelhřimov

Agentura Suzi s.r.o. má celostátní působnost. Zajišťujeme kompletní služby v oblasti úklidových služeb. Dále nabízíme služby hlídání dětí, doučování jazyků a předmětů, venčení psů a virtuální asistentky.Garantujeme kvalitu poskytovaných služeb.Všichni naši zaměstnanci mají čistý trestní rejstřík.Fungujeme 24 hodin denně, 7 dní v týdnu v rámci ce...

Zobrazeno: 408x Zobrazit firmu
(0%)
Úklidové služby T-AR s.r.o
Firma z kraje Česká republika

Úklidové služby T-AR s.r.o. je tu pro Vás za přijatelné ceny. Pro Vás jsou připraveni každý den a každou hodinu lidé, kteří Vám úklidí byt, dům, kancelář, výstavní halu, loď, vytepují koberec, vyčistí koberce.

Zobrazeno: 381x Zobrazit firmu
(0%)
Česká bezpečnostní agentura, a.s.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Poskytujeme komplexní bezpečnostní a úklidové služby. Dále nabízíme facility consulting a bezpečnostní poradenství. Veškeré námi poskytované služby zajišťujeme prostřednictvím poboček na území celé České republiky.

Zobrazeno: 478x Zobrazit firmu
(0%)
Divize úklidové firmy J&H Úklid
Firma z kraje Znojmo

Divize úklidové firmy J&H ÚKLID, provádí komplexní úklidové služby převážně v lokalitách Praha, Brno, Vyškov, Prostějov, Olomouc, Kroměříž, Zlín, Boskovice, Blansko. Specializace na čištění koberců, sedaček, kůže, dlažby, podlah a mytí oken. Dále provádíme úklid bytových domů, úklid domácností, úklid firem, výškové práce a úklid státních instit...

Zobrazeno: 499x Zobrazit firmu
(0%)
Úklidové služby - Renata Kratinová
Firma z kraje Jeseník

Jednorázové i pravidelné úklidy domácností a komerčních prostor, úklid po řemeslnících, žehlení prádla a další domácí práce, mytí oken, sekání trávníků, čištění bazénů, drobné opravy a udržovací práce atd.

Zobrazeno: 478x Zobrazit firmu
(0%)
úklid, úklidový servis
Firma z kraje Česká republika

Naše společnost Perico s.r.o. nabízí komplexní a kompletní úklidový servis. Společnost je následovníkem firmy Jaroslav Peřina – Perico, která již od roku 1992 zajišťuje úklid pro širokou klientelu v rámci České republiky.

Zobrazeno: 290x Zobrazit firmu
(0%)
MISSIVA, spol. s r.o.
Firma z kraje Česká Lípa

Výroba, velkoobchod a prodej ekologicky šetrných českých čisticích a úklidových prostředků Celestína, Medium, pracího programu PERMON, gelu s bylinnými výtažky Sněhurka a doplňků stravy Club 21 na posílení imunit. systému Fytotonic a vzdělávacích CD.

Zobrazeno: 544x Zobrazit firmu
(0%)
Soukromé jesle Bumbrlik
Firma z kraje Olomoucký kraj

Jsme soukromé jesle pro děti do 1 roku,zajistíme péči o děti v pěkném prostředí, kvalifikovaný personál, tradice, Ostrava-Mar.Hory a Poruba

Zobrazeno: 662x Zobrazit firmu
(0%)
DA-PO úklidová firma
Firma z kraje Žatec

úklidová firma

Zobrazeno: 443x Zobrazit firmu
(0%)
Solda úklid
Firma z kraje Česká republika

Solda úklid Zlín - úklid budov, kanceláří, firem a domácností ve Zlíně a okolí. Pravidelné i nárazové úklidy v kancelářích, bytech a domech. Úklidy po stavebních pracích, předkolaudační úklidy. Chemické čištění koberců a sedaček.

Zobrazeno: 346x Zobrazit firmu
(0%)
Úklidové služby ESO úklid, s.r.o.
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Úklidová firma Eso úklid Liberec Vám nabízí úklidové služby. Úklidové práce jako je čištění koberců, mytí oken, čištění vozidel. Ostraha majetku a osob. Zaměření nejen na Liberec, působnost po celé České republice.

Zobrazeno: 410x Zobrazit firmu
(0%)
Jiřina Tkáčová - INKA
Firma z kraje Ústecký kraj

Jsme flexibilní úklidová firma zaměřená na úklid kanceláří, drobných obchodů a jiných komerčních objektů.Dále provádíme uklid bytů a rodinných domů.Nabízíme též mytí oken a výloh.

Zobrazeno: 398x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Seifert – cleaning services
Firma z kraje Chomutov

Firma Jan Seifert – cleaning services nabízí komplexní služby v oblasti úklidu. Našim cílem je vytvořit z Vašich domovů čisté místo, kde se Vám bude dobře žít, z Vašich firem reprezentativní místo, kam se budou Vaši zákazníci rádi vracet.

Zobrazeno: 473x Zobrazit firmu
(0%)
Ladislav Dalík
Firma z kraje Česká republika

Čištění koberců,čalouněného nábytku a automobilů

Zobrazeno: 266x Zobrazit firmu
(0%)