Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Karel Kamenovský - truhlářství
Firma z kraje Vsetín

Truhlářství Karel Kamenovský nabízí nejen zakázkovou výrobu veškerého druhu nábytku z masivu i lamina, ale i jiných výrobků z našich i cizokrajných druhů dřev. Na zakázku vyrobíme kancelářský, koupelnový a zahradní nábytek, vestavěné a šatnové skříně s posuvnými dveřmi, kuchyně, kuchyňské linky, ložnice, zimní zahrady, pergoly, bary a světelné r...

Zobrazeno: 536x Zobrazit firmu
(0%)
RenoPlast - Pavel Veselý
Firma z kraje Česká republika

Renovace dveří a dveřních rámů, vlastní výroba dveří - exteriér, interiér. Renovujeme a vyrábíme kuchyňské linky a vestavěné skříně. Prodáváme a pokládáme laminátové a dřevěné podlahy.

Zobrazeno: 474x Zobrazit firmu
(0%)
Kuchyně ELBEN
Firma z kraje Česká republika

ELBEN s.r.o., výrobce kuchyní a vestavěných skříní na míru. Výrobce a dodavatel kancelářského nábytku, vybavení hotelů a ubytoven. 6 vlastních poboček. Prodej sedacích souprav, stolů, židlí a dalších bytových doplňků.

Zobrazeno: 382x Zobrazit firmu
(0%)
Kronospan Jihlava - desky z aglomerovaného dřeva
Firma z kraje Česká republika

Výrobce velkoplošných materiálů na bázi dřeva - dřevotřískové desky, laminované a dýhované desky, stavební desky OSB Superfinish, MDF a HDF desky pro truhlářskou a stavební výrobu. Výroba z domácích surovin, vývoz do celé Evropy.

Zobrazeno: 395x Zobrazit firmu
(0%)
Interiéry Radys - vestavěné skříně a šatny na míru
Firma z kraje Žatec

Prodej a výroba vestavěných skříní a šaten. Zhotovíme Vám šatny a skříně na míru. Nabízíme skříně s posuvnými dvěrmi do ložnic, pokojů a podkroví.

Zobrazeno: 484x Zobrazit firmu
(0%)
Společnost Plzeňská truhlárna, spol. s r.o.
Firma z kraje Česká republika

Společnost Plzeňská truhlárna, spol. s r.o. je od června 2007 novým provozovatelem bývalé Truhlárny Škoda, Hutě Plzeň. Odkoupením stávajícího technologického vybavení, převzetím zaměstnanců s dlouholetou praxí a investicemi do nových technologií tak navazuje na více než 100. letou tradici truhlářské výroby.

Zobrazeno: 345x Zobrazit firmu
(0%)
GO IN Gmbh - Nábytek pro restaurace a hotely
Firma z kraje Česká republika

Designerský nábytek, zařízení hotelů, zařízení pro gastronomii a konference. Konferenční židle, barové stoličky, gastrozařízení, interiéry a nábytek. Hotelový nábytek, zahradní nábytek, interiéry, gastronomie a zařízení restaurací. Nabízíme špičkový kvalitní nábytek a doplňky.

Zobrazeno: 443x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství 1990 Schulhof Miroslav
Firma z kraje Příbram

Zakázková výroba nábytku, vestavěné skříně,kuchyně pro vozíčkáře, plovoucí podlahy, žaluzie, rolety, technické poradenství, návrhy a realizace na klíč, včetně potřebných stavebních prací ( obklady a zednické práce, elektro, voda, plyn).

Zobrazeno: 512x Zobrazit firmu
(0%)
Schody, zábradlí a dveře - JELÍNEK interiér s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Naše společnost vyrábí a dodává dřevěné samonosné schody a zábradlí, kovové schody a zábradlí, vřetenové schody a obkládání betonových monolitů. Vyrábí masivní interiérové a vchodové dveře.

Zobrazeno: 424x Zobrazit firmu
(0%)
Korekt–N spol. s.r.o. Smiřice - nábytek
Firma z kraje Jičín

Vyrábíme nábytek na zakázku - kancelářský, lékárenský a kuchyňský nábytek pro atypické interiéry, hotely a penziony, lékárny. Dodáváme nábytek pro market OBI, materiál LTD s hranou ABS. Stavíme sruby z kompaktních smrkových trámů, pergoly.

Zobrazeno: 486x Zobrazit firmu
(0%)
Masiví dřevěné parkety a plovoucí podlahy na podlahyparkety.cz od IBC Parkety – Igor Brezovar
Firma z kraje Žatec

Masivní dřevěné parkety a plovoucí podlahy. Výběr z více jak 400 druhů podlah. Nabízíme pokládku a renovaci parket po celé České republice. Prodejny v Praze a Brně s ukázkou vzorků všech podlah v nabídce.

Zobrazeno: 443x Zobrazit firmu
(0%)
HOUFEK a.s.
Firma z kraje Jihlava

Společnost HOUFEK a.s. se zabývá výrobou a prodejem dřevoobráběcích strojů. Součástí výrobního závodu společnosti je podniková prodejna nabízející kompletní výrobní řadu firmy HOUFEK, ruční nářadí a spotřební materiál pro truhláře.

Zobrazeno: 528x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlarstvi
Firma z kraje Česká republika

Naše specializace je především v navrhování a výrobě kuchyní, vestavěných skříní, koupelnových setů, nábytku kancelářský nábytek, nábytek do dětských a obývacích pokojů, ložnic a předsíní a nejrůznějších doplňků

Zobrazeno: 359x Zobrazit firmu
(0%)
Strejček Kovo - Dřevo
Firma z kraje Hodonín

-výroba tříděných vyspravovacích lodiček -čtyřstrané hoblovaní -tvarové frézování s pěti vřeteny -soustružení, frézování, broušení, obrážení, stříhání a ohýbání plechů, dělení materiálu -výroba jednoúčelových strojů, výrobních přípravků, zámečnické práce

Zobrazeno: 500x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství Hnídek-Liberec
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Zakázková výroba nábytku v Liberci. Kuchyně, ložnice, dětské a obývací pokoje, koupelnový nábytek, vestavěné skříně, dveře, interiéry komerčních prostor. Individuální přístup. Návrh v 3D a předběžná kalkulace zdarma.

Zobrazeno: 519x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství Šádek
Firma z kraje Náchod

Výroba kuchyní a zakázkového nábytku.Prodej a montáž interierových dveří.

Zobrazeno: 629x Zobrazit firmu
(0%)
DaBe -  Daniel Bezděk
Firma z kraje Svitavy

Zabýváme se navrhováním, výrobou a vybavením kuchyní, obývacích, dětských pokojů a veškerých interierů včetně podlahových krytin.

Zobrazeno: 1048x Zobrazit firmu
(0%)
STEN-SKRINE.CZ
Firma z kraje Žatec

Nabízíme skříně na míru, vestavěné skříně a další šatní příslušenství. Provádíme výrobu a montáž vestavěných šatních skříní z hliníkových systémů. Online návrhář na webu a 10 let záruka.

Zobrazeno: 475x Zobrazit firmu
(0%)