Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
trepp-art.cz
Firma z kraje Ústí nad Labem

Dřevěné schody a schodiště vyrábíme na CNC strojích a dodáváme po celé ČR. Dřevěné i nerezové zábradlí na schodiště a schody, schodiště.

Zobrazeno: 438x Zobrazit firmu
(0%)
Serhiy Baranyuk
Firma z kraje Žatec

Odborná montáž bytového a kancelářského nábytku.

Zobrazeno: 370x Zobrazit firmu
(0%)
J+J Truhlářství
Firma z kraje Praha-východ

Zabývá se zakázkovou výrobou nejen atypického nábytku na míru, ale i kompletní dodávkou interiérů pro domácnosti a firmy. Naše zakázkové truhlářství Vám nabízí truhlářské výrobky vysoké kvality jak z umělých materiálů (laminované desky) bez povrchové úpravy, tak z přírodních materiálů (dýha, masiv) s povrchovou úpravou....

Zobrazeno: 602x Zobrazit firmu
(0%)
A-V Domácí sauny
Firma z kraje Ústecký kraj

Výroba a instalace saun, klasické sauny, venkovní sauny, infra sauny, parní sauny. Saunová kamna, infrazářiče, celoskleněné dveře, saunové doplňky, dřevo na stavbu sauny. Obklad - severský smrk, abachi, topol, hemlock a west red cedr. Sauny od 29900Kč+DPH. Do 24h vypracujeme nabídku.

Zobrazeno: 815x Zobrazit firmu
(0%)
PILA CIGNA, s.r.o.
Firma z kraje Karviná

Výroba a preodej řeziva pro truhláře, stolaře a stavebníky. Sušené řezivo buk, dub, jasan, jilm, javor, olše, lípa, bříza, třešeň, smrk, borovice, modřín, douglaska

Zobrazeno: 476x Zobrazit firmu
(0%)
A-typ truhlářství Lang
Firma z kraje Třebíč

Naše truhlářství vyrábí atypické dřevěné výrobky na zakázku. Vyrobíme pro Vás cokoliv podle Vašich představ. Nejvíce zákazníků máme z Prahy a Brna, pro které zhotovujeme hlavně: kuchyňské linky, dveře, schody, okna, různé doplňky, nábytek a další.

Zobrazeno: 575x Zobrazit firmu
(0%)
Dřevěná okna a dřevěné dveře firmy Testo
Firma z kraje Brno

Dřevěná okna, dřevěné dveře a dřevěná vrata nabízíme v různé variabilitě provedení. Dřevěná okna eurookna stejně jako dřevěné dveře mají výborné tepelně izolační vlastnosti. Výroba dveří a oken se provádí ve vysoké kvalitě. Atypická výroba, repliky dveří, oken a vrat vyrábíme dle požadavku zákazníka. Špaletová okna, kastlová okna mají historický...

Zobrazeno: 604x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Válek s.r.o.
Firma z kraje Zlín

Hlavní činností jsou výroba, dodávky a montáže interiérových dveří, bytového zařízení, které zahrnují návrhy, prodej, dopravu, montáže interiérových dveří (včetně kování) a obložkových zárubní do stavebních otvorů v rodinných domech, bytech, provozovnách.

Zobrazeno: 483x Zobrazit firmu
(0%)
Tesařství Braun - střechy, pergoly, altány
Firma z kraje Blansko

Společnost tesařství Braun provádí veškeré tesařské a pokrývačské práce. Opravy střešních konstrukcí. Montáže střešních oken. Zakázková výroba altánů, pergol a dřevěných plotů. Cenová nabídka zdarma!

Zobrazeno: 697x Zobrazit firmu
(0%)
VPD Hranice s.r.o.
Firma z kraje Šumperk

Prodej spojovacího materiálu a stavební chemie.

Zobrazeno: 407x Zobrazit firmu
(0%)
Nábytek pro mateřské školy, studentský nábytek, dětský nábyt
Firma z kraje Česká republika

Vyrábíme nábytek pro mateřské školy a školky, studentský a dětský nábytek. Naše výrobky jsou z kvalitních materiálů a splňují ta nepřísnější kriteria kvality. Náš dětský i studentský nábytek svým designem odpovídá nejnovějším trendům.

Zobrazeno: 427x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství Formánek Bořek
Firma z kraje Brno

Výroba kuchyní , vestavěných skříní, nábytku, stolů a židlí, pergol.

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství Kučera
Firma z kraje Písek

Truhlářská výroba pro váš interiér i exteriér. Truhlářství Kučera vyhotoví dle přání zákazníka jakýkoli nábytek ze dřeva na míru.

Zobrazeno: 680x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství Libor Husák
Firma z kraje Žatec

Dlouholeté zkušenosti v oboru výroby nábytku. Zhotovíme nábytek do interiérů, provozoven, kuchyní a dalších. Komplexní služby.

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)
Josef Hroch
Firma z kraje Jihlava

Pila u Moravců v Ovesné Lhotě. Provádíme pořez dřeva a kulatiny. Nabízíme trámy, prkna, latě, soustružení dřeva, drobnou dřevovýrobu, broušení a šraňkování kmenových pásových pil, sváření a broušení truhlářských pásových pil.

Zobrazeno: 649x Zobrazit firmu
(0%)
Interiéry Kladno
Firma z kraje Kolín

Kuchyňské linky, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, školní nábytek, sedací nábytek a vše ostatní do vašeho interiéru. Pomůžeme navrhnout a zařídíme.

Zobrazeno: 679x Zobrazit firmu
(0%)
Nábytek - V.I.N.D., nábytek pro Váš prostor
Firma z kraje Česká republika

Zabýváme se navrhováním a realizací interiérů na zakázku. Důraz klademe na originalitu a individuální přístup. Dodáme Vám nábytek do obývacích pokojů, ložnic, koupelen, dětských a studentských pokojů. Dále kuchyňské linky, vestavěné skříně, kancelářský nábytek. Cenu si u nás vytváříte sami.

Zobrazeno: 525x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství Pleschner
Firma z kraje Žatec

Nabízíme zakázkovou výrobu nábytku-zhotovení na míru.Vyrábíme kuchyňské linky,nábytek do obývacího pokoje, ložnice,koupelny,dětského pokoje,vestavěné skříně, vybavení prodejen,kanceláří,.. Zhotovíme větší komplety,ale i jednotlivé kusy ke stávajícímu nábytku.

Zobrazeno: 420x Zobrazit firmu
(0%)