Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Martin Pecháček
Firma z kraje Uherské Hradiště

Zakázková výroba nábytku. Kuchyňské linky šité na míru, dětské pokoje, obývací stěny, ložnice, vestavěné skříně. Zajistíme vše od návrhu až po montáž.

Zobrazeno: 795x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství Jantar
Firma z kraje Česká republika

Truhlářství Jantar Havlíčkův Brod nabízí zakázkovou výrobu nábytku. Výroba truhlářství zahrnuje převážnou část vybavení interiérů rodinných domů, kanceláří a barů.

Zobrazeno: 353x Zobrazit firmu
(0%)
Sedací soupravy na zakázku
Firma z kraje Česká republika

Zakázková výroba sedacích souprav a postelí na míru. Látek na výběr máme 1000 kusů, výrobní termíny 2 měsíce.

Zobrazeno: 663x Zobrazit firmu
(0%)
ibmont
Firma z kraje Hodonín

Výroba dvří a zárubní.Dveře posuvné, otočné, skládací, bezpečnostní.Dveře a zárubně foliové, laminátové, dýhované.

Zobrazeno: 581x Zobrazit firmu
(0%)
Stolařství Josef Basler
Firma z kraje Kroměříž

Zabýváme se výrobou kuchyňských linek včetně dodání spotřebičů, vestavných skříní a kancelářského nábytku. Provádíme veškeré truhlářské práce.

Zobrazeno: 712x Zobrazit firmu
(0%)
Vestavěné skříně na míru - Pavel Vlach
Firma z kraje Žatec

Nabízíme vestavěné skříně s posuvnými a otevíracími dveřmi a nábytek na míru do ložnic, obývacích a dětských pokojů, šatny, skříně, předsíně, kancelářský nábytek. Nábytek z masivu, postele, sektorový nábytek. Zaměření nezávazně a zdarma.

Zobrazeno: 510x Zobrazit firmu
(0%)
Kuchyně Kristek s.r.o.
Firma z kraje Frýdek-Místek

Zakázková výroby kuchyní.

Zobrazeno: 511x Zobrazit firmu
(0%)
MH TRUHLÁŘSTVÍ, Jiří Mocek a Jakub Hradecký
Firma z kraje Česká republika

Zabýváme se zakázkovou truhlářskou výrobou nábytku, realizací interiérů na míru, ale i moderním a atypickým designem. Specializujeme se především na výrobu kuchyní, kuchyňských dvířek, vestavěných skříní, interiérových dýhovaných dveří ale i veškerého bytového a kancelářského nábytku. Velkou předností zakázkové výroby je navržení nábytku podle V...

Zobrazeno: 534x Zobrazit firmu
(0%)
Dřevovýroba - FEDOR Vratislav Knaisl
Firma z kraje Česká republika

Truhlářství FEDOR - truhlářská zakázková výroba, palety, bednění, latění, zpracování velkoplošného materiálu, schody, schodiště, zábradlí, zahradní nábytek, altány, přístřešky, špaletová okna, kuchyňské linky, postele, ochozy bazénů

Zobrazeno: 456x Zobrazit firmu
(0%)
Vestavěné skříně na míru | StudioABC
Firma z kraje Česká republika

Vyrábíme na zakázku vestavěné skříně na míru. Mezi naší nabídku patří také: Posuvné dělící stěny, Šatny na míru, Doplňky

Zobrazeno: 423x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství Šiška
Firma z kraje Jihočeský kraj

Zakázková výroba nábytku a komplexní řešení interiéru na míru dle individuálních přání a požadavků zákazníka. Stolařské a truhlářské práce.

Zobrazeno: 559x Zobrazit firmu
(0%)
Nábytek/truhlářství Novák
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Specializujeme se na výrobu kuchyní, ale vyrábíme také vestavěné skříně, kancelářské vybavení, nábytek do dětského pokoje atd. Používáme pouze kvalitní laminované desky!

Zobrazeno: 588x Zobrazit firmu
(0%)
Regály a regálové systémy | e-regaly.cz
Firma z kraje Žatec

Vybavení pro archivy, sklady a dílny. Dodáváme všechny druhy regálových systémů - policové regály, regály na pneu, patrové sklady a paletové regály. Policové regály máme skladem. Zaměření a nabídka zdarma.

Zobrazeno: 499x Zobrazit firmu
(0%)
Euro-regály.cz
Firma z kraje Nymburk

Naše regály jsou vysoce stabilní, bezšroubové systémy, které jsou určeny přímo pro skladování nebo archivaci. Regály jsou lehké, ale zároveň velmi stabilní, s nosnostmi od 145 kg na 1 podlaží.

Zobrazeno: 593x Zobrazit firmu
(0%)
INKEA s.r.o.
Firma z kraje Jičín

Výroba a dodávky interiérů. Návrhy a výroba zakázkového nábytku, zakázkové truhlářství. Výroba kuchyní, výroba bytového nábytku - vestavěné skříně, šatny, ložnice, interiérové dveře. Design nábytek ve spolupráci s architekty, luxusní kuchyně, kvalitní nábytek - provedení vysoký lesk, masiv, dýha, lamino. Kompletní dodávky bytových i komerčního i...

Zobrazeno: 679x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství FAMI
Firma z kraje Kladno

Zakázkové truhlářství - Truhlářství FAMI Vyrábíme nábytek z masivu i lamina, kuchyně, interiérové i vchodové dveře, špaletová okna, dřevěná schodiště a zábradlí. Provádíme dýhování, olepování hran, tesařské práce - střešní krovy, pergoly. Tesařství - Kuchyňské linky - Dveře - Euro okna.

Zobrazeno: 478x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství Fedor - Vladimír Knaisl
Firma z kraje Česká republika

Truhlářství Fedor  - atypická i standardní zakázková výroba, zpracování velkoplošného materiálu, schody, schodiště, zábradlí, zahradní nábytek, altán, altány, přístřešek, přístřešky, terasy, verandy, špaletová okna, kuchyňské linky, postele, postel, stůl, stoly dveře, obklady a ochozy bazénů, masiv, lamino, dýhované dřevo, vestavěné skříně, stro...

Zobrazeno: 394x Zobrazit firmu
(0%)
Palubky a plotovky - Truhlárna Müller
Firma z kraje Česká republika

Truhlárna Müller – výroba a prodej smrkových palubek, plotovek a ekobriket. Vyrábíme prvotřídní palubky a plotovky za přijatelné ceny. Z hoblin a dřevěného odpadu lisujeme ekologické dřevěné brikety. Doprava zajištěna.

Zobrazeno: 485x Zobrazit firmu
(0%)