Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Zdeněk Škop
Firma z kraje Jihočeský kraj

Provádíme autorizované měření emisí CO a NOx, dle zákona č.86/2002Sb.

Zobrazeno: 425x Zobrazit firmu
(0%)
Komerční spisovna s.r.o.
Firma z kraje Pardubice

Komerční spisovna - poskytování komplexních spisových služeb pro právnické osoby, likvidátory a insolvenční správce

Zobrazeno: 499x Zobrazit firmu
(0%)
Servis plynových kotlů - AGA servis
Firma z kraje Česká republika

Provádíme odborný servis, opravy a montáže plynových kotlů v Praze a okolí. Zastupujeme v oboru servisu takové společnosti jako je Vailant, Junkers, Buderus, Dakon, Destila, Therm, Viadrus, John Wood, Karma, Mora, Gamat, Nefit, Protherm a mnoho dalších.

Zobrazeno: 410x Zobrazit firmu
(0%)
GN hromosvody
Firma z kraje Kolín

Zabýváme se montáží a demontáží hromosvodů, opravami a nátěry před revizí, svody na vysokých budovách pomocí horolezecké techniky. Nabízíme komplexní servis od vypracování návrhů a cenové kalkulace, dodání materiálu

Zobrazeno: 736x Zobrazit firmu
(0%)
Motorové pily a sekačky Drahoš, Chotěboř
Firma z kraje Jihlava

Autorizovaný servis a prodej zahradní a lesní techniky již 16 let. Provádíme záruční i pozáruční opravy, broušení řetězů pil a nožů sekaček a vlastníme certifikace firem Solo, Werco, Stihl, Gardena, MTD, Brill, Dolmar, Husquarna a dalších.

Zobrazeno: 595x Zobrazit firmu
(0%)
Satom
Firma z kraje Žatec

Instalujeme televizní a satelitní antény, UPC a set top box (digitální vysílání), opravy satelitů a seřízení antény, kamerové systémy. Zabezpečení objektů, alarmy. Návrhy a poradenství pro problémové oblasti. Zajišťujeme servis, opravy, instalace.

Zobrazeno: 669x Zobrazit firmu
(0%)
Klimatizace Toshiba
Firma z kraje Česká republika

Od roku 1999 jsme trvale jednoznačně největším distributorem klimatizačního zařízení TOSHIBA v ČR s rostoucím podílem na trhu přes 70% (březen 2009). Firma Klima-classic s.r.o. je výhradně českou firmou bez podílu zahraničního kapitálu.

Zobrazeno: 492x Zobrazit firmu
(0%)
Levné Váhy CZ
Firma z kraje Pardubice

Váhy od zahraničních i tuzemských výrobců včetně vlastní zakázkové výroby. Váhy analytické, laboratorní, podlahové, můstkové, jeřábové, paletové, pásové, silniční a další. Kompletní záruční i pozáruční servis, montáže, kalibrace či úřední ověřování.

Zobrazeno: 826x Zobrazit firmu
(0%)
ABC Instalatéři
Firma z kraje Žatec

Čištění odpadů a kanalizací, havarijní servis nonstop levně - Praha a okolí. Tel. 603 264 217, 732 738 983. Revize kamerou vč. záznamu, čištění tlakovou vodou, opravy kanalizace, instalatérské a topenářské práce. Zmrazovací technika.

Zobrazeno: 566x Zobrazit firmu
(0%)
pracenazavolanou.cz
Firma z kraje Žatec

Provádíme práce typu hodinový manžel a to: drobné stavební práce, různé domácí práce jako například: montáž nábytku, zapojení a instalace domácích spotřebičů, instalace vodovodních baterií. Opravíme kapající kohoutek, protékající záchod a dovedeme připojit pračku, myčku a ostatní spotřebiče. Pomůžeme vyměnit žárovku nebo opravit zásuvku. Prob...

Zobrazeno: 364x Zobrazit firmu
(0%)
Čistírna Oděvů - internetová čistírna, online objednávky
Firma z kraje Příbram

Cistirna-odevu.cz je první internetová čistírna v ČR, svoz prádla, objednávky on-line, telefonické objednávky. Cistirna-odevu.cz je prádelna hlavně pro Prahu. Nabízíme čištění koberců, šatů, kůže, oblečení, svatebních šatů, express, žehlení, praní.

Zobrazeno: 440x Zobrazit firmu
(0%)
iMaRo
Firma z kraje Rakovník

Zhotovení a vyhodnocení termosnímků pomocí termokamery. Kontrola objektů, tepelných zařízení (podlahové vytápění bez destrukce, stropní izolace), preventivní kontrola elektrorozvodů.

Zobrazeno: 450x Zobrazit firmu
(0%)
Plošiny Rybáček s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Pracovní plošiny - prodej a půjčovna. Půjčujeme montážní plošiny samohybné, na automobilovém podvozku, nůžkové, speciální, sloupové a další. Provádíme kompletní servis plošin a zdvihací techniky. Bazar - nabídka ojetých plošin.

Zobrazeno: 265x Zobrazit firmu
(0%)
Obaly-servis
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Naše společnost působící na trhu již 18-tým rokem a zabývá se zásobováním velkých, ale i malých firem veškerým obalovým, hygienickým, úklidovým a spotřebním materiálem.

Zobrazeno: 642x Zobrazit firmu
(0%)
Center Net spol. s r.o.
Firma z kraje Žatec

Center Net jako autorizovaný dealer Motorola zajišťuje prodej, pronájem, půjčovnu a autorizovaný servis pro vysílačky (radiostanice) Motorola – a to jak pro profesionální využití, tak pro sport a volný čas. Nabízíme také produkty výrobce Entel UK, prodej originálního příslušenství pro radiostanice, vysílačky Motorola, prodej profesionálních zák...

Zobrazeno: 428x Zobrazit firmu
(0%)
SKI & CYKLO Koněvka – skiservis, cykloservis, prodej a bazar
Firma z kraje Žatec

Provádíme montáže, opravy a seřizování lyží, snowboardů, bruslí a jízdních kol. Prodáváme lyžařskou a cyklistickou výbavu. Dále provozujeme půjčovnu sportovního vybavení a současně i výkup a prodej použitých sportovních potřeb i formou komisního prodeje.

Zobrazeno: 487x Zobrazit firmu
(0%)
LIPRACO s. r. o.
Firma z kraje Nymburk

Komplexní zakázková činnost ve strojírenství a stavebnictví. Zabýváme se vývojem, konsktrukcí, výrobní přípravky, jsme zkušení ve kovovýrobě. Dokážeme zhotovit palety, rámy, Ocelové konstrukce. V oboru stávebnictví stavíme rodinné domy, rekonstrujeme objekty či zateplujeme budovy.

Zobrazeno: 598x Zobrazit firmu
(0%)
OKASSION
Firma z kraje Žatec

opravy tiskáren konica minolta , servis tiskáren konica minolta , servis plotery servis multifunkčních tiskáren servis multifunkcí , hewlett packard servis , údržba tiskáren , čištění tiskáren , údržby tiskáren , počítačové tiskárny , servis počítačových tiskáren , opravy počítačových tiskáren , kyocera servis , xerox servis , eps...

Zobrazeno: 346x Zobrazit firmu
(0%)