Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Virtus Vincit s.r.o. - Michal Palánek
Firma z kraje Benešov

Prodej a servis pc - diagnostika hw a sw - prodej a instalace hw a sw - pc sítě - IT správa - opravy pc na počkání

Zobrazeno: 602x Zobrazit firmu
(0%)
Jižní Palmíra, družstvo
Firma z kraje Jihočeský kraj

Plný servis úklidových služeb. Nabízíme pravidelný i jednorázový úklid administrativních budov, jednotlivých kanceláří, rodinných domů i bytů. Provádíme čištění koberců a čalounění, mytí oken. Cena je 130,- Kč na hodinu.

Zobrazeno: 592x Zobrazit firmu
(0%)
Čištění kanalizace,vodoinstalatérství
Firma z kraje Žatec

Čištění kanalizace strojem i tlakovou vodou, čištění domovních, dešťových i venkovních odpadů, revize kamerou vč. záznamu DVD, rekonstrukce kanalizace, havarijní služba NON-STOP. Instalatérské práce.

Zobrazeno: 370x Zobrazit firmu
(0%)
Hofman Rostislav - HR Soundlight
Firma z kraje Přerov

Dovoz, servis, distribuce a prodej originálních náhradních dílů pro dj techniku PIONEER PRO DJ. Velkoobchod, maloobchod.

Zobrazeno: 765x Zobrazit firmu
(0%)
Lezecká výstroj - OOPP proto pádu.
Firma z kraje Jeseník

Poskytujeme servis pro výškové práce. Nabízíme školení pro osoby provádějící práce ve výškách pomocí horolezecké techniky, prodej osobních ochranných pracovních prostředků proti pádu z výšky, autorizované periodické prohlídky OOPP, poradenské služby.

Zobrazeno: 660x Zobrazit firmu
(0%)
NONSTOP instalatérství | instalatéři a instalatérské práce
Firma z kraje Žatec

NONSTOP instalatérství nabízí instalatérské práce a služby v Praze, okolí Prahy a ve středočeském kraji, čištění a opravy odpadu i kanalizace, montáže a zapojení domácích spotřebičů jako jsou pračky, bojlery, kotle, karmy, měřící přístroje, instalace i montáže vodovodního a odpadního potrubí, instalace a výměny umyvadel, WC, vodoměrů, baterií, ...

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
SPÁČIL ŽALUZIE
Firma z kraje Praha-západ

Prodej, montáž a servis horizontálních, vertikálních, interiérových i venkovních žaluzií, látkových a předokenních rolet, sítí proti hmyzu a markýz.

Zobrazeno: 495x Zobrazit firmu
(0%)
Barko, s. r. o.
Firma z kraje Teplice

Společnost Barko zajišťuje výkup barevných kovů, výkup železa, výkup autobaterií, likvidace autovraků a kovošrot. Vykupujeme druhotné suroviny jako NiCd baterie, elektromotory, kabely, něď, hliník, mosaz a další železné šroty.

Zobrazeno: 625x Zobrazit firmu
(0%)
ČKD Mobilní Jeřáby a.s.
Firma z kraje Kolín

Společnost vyrábí, prodává a zajišťuje servis mobilních jeřábů a autojeřábů o nosnosti 10 - 30 tun montovaných na automobilové podvozky např. TATRA, MERCEDES-BENZ, MAN, IVECO, MAZ atd. Všechny jeřáby jsou vybaveny vícedílným teleskopickým výložníkem, plně hydraulickým ovládacím systémem, mikroprocesorovým řízením stability jeřábu atd....

Zobrazeno: 539x Zobrazit firmu
(0%)
Manipulační technika a vysokozdvižné vozíky
Firma z kraje Blansko

Manipulační technika, vysokozdvižné, nízkozdvižné, paletové a terénní vozíky zn. EuroliftCZ, Genkinger-Hubtex, Pramac a další - prodej, servis, pronájem. Po celé ČR zajišťujeme technické prohlídky, revize a údržby manipulační techniky všech značek. Bazar.

Zobrazeno: 592x Zobrazit firmu
(0%)
KAF Facility, s.r.o.
Firma z kraje Nymburk

Facility Management, úklid a čištění, dodávky chemie a materiálů pro průmyslové a komerční objekty

Zobrazeno: 620x Zobrazit firmu
(0%)
Řezání Laserem 4m, Ohraňování 4m, Vysekávání, vypalování Pla
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

CNC zpracování plechu: laser, Plazma, vysekávání, ohraňování, CNC Frézování, CNC Soustružení, drátořez a hloubička, dělení materiálu, lisování, nástrojařské práce, kompletní zámečnické práce, strojírenství a svařování nerez – hliník, výroba regálu a konstrukcí

Zobrazeno: 700x Zobrazit firmu
(0%)
ALGAZ s.r.o.
Firma z kraje Benešov

Prodej a servis lesní a zahradní techniky - motorové a elektrické pily, sekačky, vyžínače, křovinořezy, drtiče, foukače, postřikovače a plotostřihy Husqvarna, STIHL, Dolmar, Jonsered, AL-KO, Solo, Stiga.

Zobrazeno: 477x Zobrazit firmu
(0%)
Hana Císařová - Besopok
Firma z kraje Česká republika

Výroba, montáž, revize a servis požárních klapek.

Zobrazeno: 632x Zobrazit firmu
(0%)
Výškové práce Lang
Firma z kraje Česká republika

Výškové práce - specializace na montáž reklamních poutačů ve výškách horolezeckou technikou.

Zobrazeno: 845x Zobrazit firmu
(0%)
KART spol. s r.o.
Firma z kraje Žatec

Zajistíme komplexní technologický provoz budov a zařízení, pravidelné revize a kontroly dle ČSN, bezpečnostních předpisů a předpisů výrobců. Provádíme také havarijní a poruchovou službu, drobnou stavební údržbu, úklidové práce, údržbu okolní zeleně.

Zobrazeno: 408x Zobrazit firmu
(0%)
Zdeněk Keller OREM
Firma z kraje Olomoucký kraj

Provádíme elektroinstalace,práce ve výškách pomocí vysokozdvižné plošiny na automobilových podvozcích,pronájem plošiny,montáž,údržba a rekonstrukce - veřejné osvětlení,vánoční osvětlení,slavnostní osvětlení,periodické a výchozí revize,revize el.spotřebičů a el.nářadí.

Zobrazeno: 726x Zobrazit firmu
(0%)
Servis počítačů Liberec
Firma z kraje Česká republika

Provádíme servis a opravy počítačů v Liberci, nízké ceny, rychlá práce, objednávky na 71576107 nebo pocitace-liberec@centrum.cz. Více info na http://pocitace-liberec.kvalitne.cz

Zobrazeno: 509x Zobrazit firmu
(0%)