( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362472{main}( ).../index.php:0
20.0004373096Application->run( ).../index.php:21
30.0043432392Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362472{main}( ).../index.php:0
20.0004373096Application->run( ).../index.php:21
30.0043432392Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0043433024substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Servis, údržba, opravy, revize | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Opravy a servis tiskáren i plotrů Havlíček
Firma z kraje Jeseník

Provádíme opravy a servis všech typů tiskáren i plotrů všech známých výrobců se specializací na tiskárny HP.

Zobrazeno: 568x Zobrazit firmu
(0%)
Antonín Hubka, elektroinstalace, revize
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

- elektroinstalace, - revize – výchozí i periodické - revize vyhrazených elektrických zařízení bez nebezpečí výbuchu do 1000V - revize hromosvodů - revize přenosných ručních nářadí a elektrospotřebičů

Zobrazeno: 540x Zobrazit firmu
(0%)
Opravy, montáže, revize, kontroly, měření osvětlení
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Revize elektroinstalace budov, revize, el. spotřebičů, revize, el. ručního nářadí, revize hromosvodů,revize pracovního stroje, měření osvětlení, elektroinstalační práce a montáž

Zobrazeno: 585x Zobrazit firmu
(0%)
AAA - ZÁCHRANNÁ TECHNICKÁ SLUŽBA, spol. s r.o.
Firma z kraje Žatec

Komplexní servis Praha v oborech: instalatéři, elektrikáři, topenáři, plynaři, sklenáři, zámečníci, kanalizace, revize, opravy kotlů. Běžné opravy i havarijní servis. Rekonstrukce a opravy všech rozvodů. Nonstop dispečink - bezplatná linka.

Zobrazeno: 438x Zobrazit firmu
(0%)
Šátek - nářadí a stroje
Firma z kraje Praha-východ

Naše firma Šátek se zabývá prodejem profi a hobby nářadí, svářecí techniky, zahradní a lesní mechanizace. Zapůjčujeme sortiment ručního elektrického nářadí dle vašich potřeb. V našem servisním středisku provádíme záruční i pozáruční servis.

Zobrazeno: 415x Zobrazit firmu
(0%)
Opravy notebooků, servis pro notebooky
Firma z kraje Ostrava

Rychle, levně, kvalitně opravy notebooků, servis pro notebooky v celé ČR - odvoz a dovoz. Neopravíme neplatíte. HP, Asus, Lenovo, IBM, Acer, DELL, Fujitsu-Siemens, Compaq, Sony, Toshiba, MSI, Premio, Packard-Bell. Servis notebooků ostatních značek.

Zobrazeno: 408x Zobrazit firmu
(0%)
COMPRESSED GAS CZ s.r.o.
Firma z kraje Pelhřimov

Kompresory Boge, autorizovaný prodej, opravy, revize a servis kompresorů BOGE,GHH Rand, dmychadel Hibon a sušiček stlačeného vzduchu a filtrů SPX FLAIR DELAIR DELTECH HANKISON. Servis kompresorů RENNER, HAFI, dmychadel AERZEN

Zobrazeno: 515x Zobrazit firmu
(0%)
Abax - servisní centrum techniky
Firma z kraje Ostrava

Provádíme opravy výpočetní techniky, elektroniky, kvalitní a levný servis. Odvoz-dovoz po celé ČR. Nabízíme servisní opravy notebooků, tiskáren, monitorů, počítačů, kopírek a faxů. Projektory, kamery, záchrana dat z PC, renovace inkoustů a tonerů.

Zobrazeno: 537x Zobrazit firmu
(0%)
Opravna slov
Firma z kraje Žatec

Korektury a jazyková redakce. Opravujeme pravopis, hlídáme gramatiku, brousíme styl. Ničíme chyby a překlepy, čistíme češtinu. Copywriting. Stavíme texty na klíč.

Zobrazeno: 412x Zobrazit firmu
(0%)
Miroslav Nehonský
Firma z kraje Česká republika

Firma Miroslav Nehonsky topení Tábora nábízí výstavbu, údržbu a opravy zařízení v oborech vodoinstalace, plyn a topení včetně dalších souvisejících profesí.

Zobrazeno: 383x Zobrazit firmu
(0%)
Roman Chmel SERVIS A MONTÁŽE VAH
Firma z kraje Česká republika

Firma Servis a montáže vah Děčín provádí servis, prodej, výkup, montáže a repase všech druhů vah, vážicích systémů a závaží. Zajišťujeme úřední ověření - cejchování, záruční a pozáruční opravy včetně generálních.

Zobrazeno: 402x Zobrazit firmu
(0%)
Rostislav Bednář
Firma z kraje Benešov

Udržba nemovitostí,Zámečnictví Zateplování nemovitosti Malířské a natěračské práce Instalaterské práce Podlahářské práce Zednické práce Elektro servisní práce Uklidové práce Udržba zeleně ,okrasných keřu a rostlin Pravidelná kontrola nemovitosti v době vaší nepřítomnosti,Hodinovy manžel

Zobrazeno: 637x Zobrazit firmu
(0%)
Blog o bezpečnostních páskách
Firma z kraje Česká republika

Vítejte na blogu, který se věnuje bezpečnostním lepícím páskám. Při expedici zboží je třeba zajistit neporušení zásilky a rozbalení až u adresáta. Právě díky využití pásek se speciální folíí je toho možné docílit. Podívejte se na videa a praktické ukázky použití.

Zobrazeno: 345x Zobrazit firmu
(0%)
Jaroslav Toman SATOM servis
Firma z kraje Žatec

Instalujeme televizní a satelitní antény, UPC a set top box (digitální vysílání), opravy satelitů a seřízení antény, kamerové systémy. Návrhy a poradenství pro problémové oblasti (měření signálu). Zajišťujeme servis i opravy. Bezdrátové alarmy.

Zobrazeno: 537x Zobrazit firmu
(0%)
ABRASIV, akciová společnost
Firma z kraje Nymburk

Firma ABRASIV nabízí všem uživatelům technicko-poradenský servis a dodávky brousicích a řezacích kotoučů pro ruční a úhlové brusky, diamantové řezací kotouče pro řezání skla a jiné brousící pomůcky a nářadí.

Zobrazeno: 557x Zobrazit firmu
(0%)
TÜV NORD Czech, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Inspekční a certifikační společnost TÜV Nord. TUV certifikace systémů managementu a systémů řízení jakosti - ISO, certifikace výrobků,technické inspekce a kontroly. Certifikace en iso 9001, inspekční orgán pro tlaková zařízení, výtahy, svařování

Zobrazeno: 463x Zobrazit firmu
(0%)
Vrtačka a aku šroubovák od nás něco vydrží
Firma z kraje Louny

Kvalitní profi i hobby nářadí, rychlé dodání, spolehlivý servis se zázemím v kamenné prodejně. Bourací kladivo, přímočará pila, rozbrušovačka – cokoliv si vzpomenete.

Zobrazeno: 460x Zobrazit firmu
(0%)
Plyn Servis Kolín
Firma z kraje Česká republika

Servis plynových spotřebičů

Zobrazeno: 482x Zobrazit firmu
(0%)