Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Ing. Miroslav Zakřevský
Firma z kraje Karviná

Opravy a sestavení počítačů. Instalace komponent, periférií a operačních systémů. Zřízení domácí sítě. Odvirování, zálohování, záchrana dat. Tvorba webových stránek. Oprava počítače.

Zobrazeno: 1004x Zobrazit firmu
(0%)
BROUK servis s.r.o.
Firma z kraje Jeseník

Provádíme výrobu a opravy hadic. Dále nabízíme široký sortiment ložisek a osobních ochranných pomůcek - oděvy, obuv, ochrana sluchu, přilby, brýle a mnoho dalších.

Zobrazeno: 377x Zobrazit firmu
(0%)
JM - Elektro s.r.o. komplexní elektroinstalace
Firma z kraje Svitavy

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce. Elektro rozvody na klíč, návrh, projekt montáž silnoproudých i slaboproudých rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů. EZS, zabezpečovací systémy, strukturovaná kabeláž, domovní telefony.

Zobrazeno: 519x Zobrazit firmu
(0%)
www.kupujpc.cz David Machálek
Firma z kraje Žatec

Prodáváme nové komponenty za nejnižší ceny na trhu s dvouletou zárukou. Kategorie BAZAR -zde je možnost nakoupit použité,ale 100% funkční a spolehlivé komponenty,na které se také ze zákona vztahuje záruka,a to půl roku. Tyto komponenty jsou naprosto dosačující pro nenáročnou kancelářskou činnost a byly vyndány z důvodu vysokých hardwarovýc...

Zobrazeno: 589x Zobrazit firmu
(0%)
Automyčka HANIS
Firma z kraje Olomoucký kraj

Poskytujeme kompletní čištění vozidel. Hloubkové čištění interiéru mokrou či suchou cestou. Čištění a konzervace koženého interiéru. Ruční a strojní konzervace a renovace karosérie. Mytí motoru. Odstranění drobných vad laku. Používáme značkovou autokosmetiku MA*FRA, SONAX, 3M.

Zobrazeno: 638x Zobrazit firmu
(0%)
Předokenní rolety Garážová rolovací vrata Bezpečnostní mříže
Firma z kraje Žatec

Naše firma vyrábí, realizuje dodávky a montáž: předokenní rolety, garážová vrata, rolovací mříže, sítě proti hmyzu,hliníkové systémy. nabízíme široké spektrum pohonů pro řízení předokenních rolet: od klasických manuálních pohonů po moderní elektrické pohony s dalšími funkcemi.

Zobrazeno: 252x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Kylar - MK comp
Firma z kraje Kroměříž

Poskytujeme především pozáruční servis (opravy) počítačů, jak hardware tak software. Rovněž jsme dodavatelé výpočetní techniky. Možno zakoupit i repasovaných PC.

Zobrazeno: 647x Zobrazit firmu
(0%)
Robert Hosa
Firma z kraje Praha-východ

OPRAVY A ÚDRŽBA KOMUNIKACI Naše firma se zabývá: 1.Opravy komunikací tryskovou technologií Vysprávky, opravy a údržba komunikací - stroj k této práci je TURBO 5000 COMBI, jde o moderní tryskovou metodu , kdy je nanášena emulze se štěrkem a následně uválcována pro dokonale rovný povrch Jedná se o speciální stroje na podvozcích nákladních ...

Zobrazeno: 499x Zobrazit firmu
(0%)
Radovan Moravec
Firma z kraje Žatec

Hodinový manžel - kdo to je? Hodinový manžel je synonymum pro zručného muže, šikovného kutila, lakýrníka, malíře, opraváře prostě univerzální technicky nadaný muž který v jedné osobě zvládá rozličné druhy oprav v domácnosti a kanceláři. Hodinový manžel spojuje mnoho profesí do jedné. Hodinový manžel nechce nahradit vašeho partnera v životě n...

Zobrazeno: 515x Zobrazit firmu
(0%)
Top-Insta František Doohnal
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme instalatérské, topenářské, zednické a elektrikářské práce. Rozvody vody, kanalizace, kompletní rekonstrukce rozvodů, podlahová topení, oprava a výměna kotlů, obkladačské práce, elektroinstalace a mnoho dalších.

Zobrazeno: 505x Zobrazit firmu
(0%)
KUNCPIANO
Firma z kraje Pelhřimov

Veškerý servis, prodej a pronájem pian, prodej všech hudebních nástrojů, not, zpěvníků a doplňků (eshop).

Zobrazeno: 731x Zobrazit firmu
(0%)
Stavební výtahy DE JONG LIFTEN CO s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

De Jong Liften CO s.r.o. - naším oborem jsou výtahy, stavební výtahy, servis výtahů, půjčovna výtahů v lokalitě Brno a celé ČR.

Zobrazeno: 365x Zobrazit firmu
(0%)
Východočeské plynárenské strojírny, a.s.
Firma z kraje Česká republika

Východočeské plynárenské strojírny se zabývají výrobou tlakových nádob, tlakových nádrží, nádrží na plyn, ocelových zásobníků a cisteren na plyn. Jednotlivé nádoby a nádrže jsou vyráběny dle požadavků evropských norem a jsou označeny značkou CE.

Zobrazeno: 358x Zobrazit firmu
(0%)
Pohotovost PC
Firma z kraje Žatec

Servis a opravy počítačů. Zálohování, reinstalace, odvirování systémů. Čištění PC, pravidelný servis. Tvorba web stránek a grafických prvků.

Zobrazeno: 431x Zobrazit firmu
(0%)
Elektrorevize Jiří Buben - revize elektro
Firma z kraje Trutnov

Elektrorevize Jiří Buben provádí revize vyhrazených elektrických zařízení NN.Provádí revize strojů, elektroinstalací,hromosvodů, revize elektro spotřebičů a nářadí,svářeček.Poskytuje poradenskou činnost v oboru elektro a smluvní elektroúdržbu.

Zobrazeno: 643x Zobrazit firmu
(0%)
PETORA, spol. s r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Čisticí prostředky určené pro povrchy kovů, resp. jejich chemickou úpravu, zesilovače, odpěňovače, odstraňovače skvrn a rzi, odlakování, fosfátování, odfosfátování, dávkovací a čisticí technika, poradenský servis pro strojírenství.

Zobrazeno: 543x Zobrazit firmu
(0%)
Ing.Miroslav KŘENEK
Firma z kraje Zlín

Odborné technické konzultace a poradenství v oboru průmyslových vyhrazených plynových zařízení (plynu), jejich dodávky, montáže, kontroly, prohlídky, opravy, rekonstrukce, revize, zkoušky, servis, vypracování předepsaných provozních předpisů, návodů, technologických postupů, místních provozních řádů a revizních knih, školení a přezkoušení odborn...

Zobrazeno: 520x Zobrazit firmu
(0%)
Josef Loučka
Firma z kraje Žatec

Broušení dřevoobráběcích, kovoobráběcích a ostatních řezných nástrojů.

Zobrazeno: 386x Zobrazit firmu
(0%)