Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Databáze - restaurace, bary
Firma z kraje Česká republika

Schází vám inspirace, kam zajít na oběd, večeři nebo dobrou kávu? Pomůžeme vám najít vhodnou restauraci, hospůdku, kavárnu i bar. V detailu každé restaurace najdete kromě adresy a stručného popisu také telefon pro případné rezervace.

Zobrazeno: 436x Zobrazit firmu
(0%)
Potrefená Husa Sport Bar
Firma z kraje Žatec

Nabídka teplých, studených jídel, gastronomických akcí, alkoholických a nealkoholických nápojů, výběr značkových piv, denní nabídka hotových jídel, sledování sportovních akcí na velkoplošné obrazovce, svatby, oslavy, podnikové akce, rauty, večírky, možnost rezervace, nekuřácká část

Zobrazeno: 601x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Bílá růže Písek
Firma z kraje Prachatice

Nabízíme v zrekonstruovaném hotelu ubytování a stravování v centru města s garáží. Zajistíme firemní večírky, catering, svatby, školení, VIP, velikonoční a romantické pobyty, kongresy, prezentace. Kongresová turistika. Hokejové pobyty. Silvestr 2009.

Zobrazeno: 606x Zobrazit firmu
(0%)
Italská Pizzeria Restaurace Positano v Praze, Donáška jídel
Firma z kraje Česká republika

Chcete li poznat skutečnou chuť Itálie a přitom neopouštět Českou republiku, pak je návštěva Restaurace - Pizzerie Positano ta správná volba, protože jedině u nás Vás obslouží číšník z Itálie, kde Vám nabídne široký výběr italských jídel a doporučí specialitu dne, k vybranému jídlu náš personál Vám doporučí to správné italské značkové víno z vin...

Zobrazeno: 373x Zobrazit firmu
(0%)
Ristorante IL Giardino - pizzerie
Firma z kraje Česká republika

Pizzerie s příjemnou atmosférou a pizzou z pece na dřevo. Italská kuchyně, lahodné pokrmy z čerstvých ryb, velký výběr salátů, dezertů i několik jídel z tzv. kuchyně texmex.

Zobrazeno: 344x Zobrazit firmu
(0%)
LA ROCCAFORTE CAFÉ
Firma z kraje Nymburk

Kavárna v centru Mladé Boleslavi, klidné prostředí pěší zóny Starého Města v blízkosti parkovacího domu. Oddělená kuřácká a nekuřácká část, výhodná polední menu, rozvoz jídel zdarma, k dispozici bezdrátový WiFi. Cateringový a svatební servis, akce na klíč, kurzy stolování.

Zobrazeno: 1229x Zobrazit firmu
(0%)
Hospudka Dřevák
Firma z kraje Brno-venkov

Restaurace s venkovní terasou,restaurací,party stanem.Pořádání oslav,večírků,firemních rautů,svatebních hostin.V blízkosti nádrř Benedikt v Mostě,rekreace a sportoviště. Česká a zahraniční kuchyně,pizzerie,rauty,catering.

Zobrazeno: 598x Zobrazit firmu
(0%)
Restaurace. Databáze - restaurace, bary
Firma z kraje Olomoucký kraj

Schází vám inspirace, kam zajít na oběd, večeři nebo dobrou kávu? Pomůžeme vám najít vhodnou restauraci, hospůdku, kavárnu i bar. V detailu každé restaurace najdete kromě adresy a stručného popisu také telefon pro případné rezervace.

Zobrazeno: 453x Zobrazit firmu
(0%)
Restaurace U Gigantu
Firma z kraje Česká republika

Restaurace U Gigantu se nachází v klidné vilové čtvrti Plzeň - Doudlevce. Ráno od 9:00 je využívána jako jídelna se širokým výběrem hotovek a minutek. Od 14:00 je tradiční restaurací se všemi specialitami naší výborné kuchyně a obsluhou.

Zobrazeno: 342x Zobrazit firmu
(0%)
Pizzerie & Restaurant Kuřim - pizza a rozvoz jídel
Firma z kraje Česká republika

Pizzerie & Restaurant Na Staré škole nabízí 35 druhů originální italské pizzy , různé druhy těstovin, salátů, rizot, moučníků a všeho co je spojené s výbornou italskou kuchyní. Všechny pizzy jsou vyráběny dle tradičních italských receptur. Nabízíme pizzu o průměru 33 cm a mega pizzu o průměru 60 cm. Nabízíme také rozvoz jídel do firem a domácnos...

Zobrazeno: 360x Zobrazit firmu
(0%)
Zámecká restaurace Austerlitz
Firma z kraje Znojmo

Luxusní zámecká restaurace Austerlitz, nabízí studená a teplá jídla, obědy, večeře, pořádáme rauty, grilování, svatební hostiny, firemní akce, rodinné oslavy. Polední menu.

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)
Restaurace Brno Silmaril
Firma z kraje Česká republika

Brněnská restaurace Silmaril je příjemným prostředím pro Vás, Vaše přátelé, známé, kolegy, obzvláště pro Vaše děti. Ocitnete se mezi pohádkovými postavami ze známého Tolkienova díla Pán Prstenů. Naše Menu minutek a specialit Vás zavede např. do Mordoru, Středozemě či Roklinky, kde se známý příběh odehrává, ale zůstat můžete i u typicky české kuc...

Zobrazeno: 354x Zobrazit firmu
(0%)
Luxusní restaurace v Praze
Firma z kraje Česká republika

Restaurace Pálffy Palác Vás okouzlí neopakovatelným dobovým interiérem, který umocňuje její magickou atmosféru.

Zobrazeno: 367x Zobrazit firmu
(0%)
Těsně Vedle
Firma z kraje Jihočeský kraj

pizza bar,rozvoz pizza,pořádání hudebních akcí,oslav,firemních večírků,ochutnávky piva,sportovní přenosy

Zobrazeno: 553x Zobrazit firmu
(0%)
Restaurace v Pardubicích
Firma z kraje Česká republika

Tato stránka nabízí vytvoření webových stránek přesně ve stylu Vaší restaurace. Není pro nás problém se Vám přizpůsobit a to jak vzhledem, tak i funkční stránkou (rezervační systém online pro pohodlí klientů, jídelní lístek online atd). Pokud již máte webovou prezentaci pro Vaší restauraci a jste s ní spokojeni, můžeme Vám nabídnout její optimal...

Zobrazeno: 376x Zobrazit firmu
(0%)
Restaurace v Liberci
Firma z kraje Česká republika

Stránka obsahuje seznam mnoha restaurací, hospůdek, kaváren a barů v Liberci. Můžete zde také zveřejnit článek přímo o Vaší restauraci. Navíc tato stránka nabízí tvorbu webových stránek pro Vaši restauraci, či její optimalizaci.

Zobrazeno: 327x Zobrazit firmu
(0%)
Restaurace Levský - Ostrava centrum
Firma z kraje Česká republika

Ideální místo v centru Ostravy pro oslavu narozenin nebo firemní večírek a to vše, dle vašich představ. Naše restaurace V.R. Levský nabízí dobré jídlo a pití v klidném a stylovém prostředí v centru Ostravy kousek od Stodolní ulice. Dále nabízíme 3 druhy vyhlášeného poledního menu, 3 druhy piva, wi-fi free, speciální on-line rezervační systém, a ...

Zobrazeno: 372x Zobrazit firmu
(0%)
Katalog restaurací a rezervační systém v jednom
Firma z kraje Česká republika

Katalog restaurací s on-line rezervačním systémem. Registrace do katalogu je ZDARMA. A navíc speciální rezervační systém, kde stoly se vybírají pomocí fotografie, takže host přímo vidí jak stůl vypadá, a jestli je volný nebo ne.

Zobrazeno: 343x Zobrazit firmu
(0%)