( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362344{main}( ).../index.php:0
20.0002372968Application->run( ).../index.php:21
30.0023432232Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362344{main}( ).../index.php:0
20.0002372968Application->run( ).../index.php:21
30.0023432232Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0024432864substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Restaurace a pizzerie | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Inferno Pizza Bar Ristorante
Firma z kraje Česká Lípa

Naší předností jsou speciality italské kuchyně připravené výhradně z italských surovin. Pizza, těstoviny, saláty a velký výběr vín z moravských regionů, to je jen malý souhrn toho, co u nás můžete najít.

Zobrazeno: 538x Zobrazit firmu
(0%)
Dancing a Pizzerie Domino
Firma z kraje Plzeňský kraj

Příjemné posezení a intimní atmosféra interiéru restaurace je určena pro pořádání společenských akcí, kulturních večírků nebo jen posezení s přáteli či večeři ve dvou. Přijďte ochutnat široký sortiment různých druhů pizz, italských specialit, steaků a nápojů. Velice se těšíme na Vaši návštěvu. Náš personál se bude starat o Vaše pohodlí a příjemn...

Zobrazeno: 496x Zobrazit firmu
(0%)
Pohoštění Benešovsko
Firma z kraje Česká republika

Hospůdka za potokem a Pohostinství Petroupim nabízí pořádání různých oslav, svatebních hostin, pohoštění k honům, promocím, třídním srazům, výročním schůzím, apod. Kapacita Hospůdka 30 osob, Pohostinství 40 - 80 osob.

Zobrazeno: 323x Zobrazit firmu
(0%)
ROZVOZ MENU ŠUMPERK
Firma z kraje Česká republika

Rozvoz české a asijské(CHINA) kuchyně z menu na webových stránkách www.rozvozsumperk.cz

Zobrazeno: 371x Zobrazit firmu
(0%)
Fast food - Pizza food and wine - Praha 5 Smíchov
Firma z kraje Žatec

Nabízíme pizzy, italskou pizzu s sebou, sudová vína společnosti Pavlovín, čerstvé a zapečené bagety a saláty, česká, italská a chilská lahvová vína, alkoholické či nealkoholické nápoje. Objednávku můžeme připravit na požadovanou hodinu.

Zobrazeno: 434x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion a restaurace Dvorce Třeboň
Firma z kraje Písek

Nabízíme nové stylové ubytování na farmě Dvorce v Třeboni. Ubytování je ve 2 až 3lůžkových pokojích a apartmánech s kuchyňkou, vlastním sociálním zařízením a TV. Penzion je vhodný pro rekreaci, vyjížďky na kolech, možnost zajištění vyhlídkových letů.

Zobrazeno: 471x Zobrazit firmu
(0%)
Restaurace Mlýn
Firma z kraje Česká republika

Restaurace Tálský Mlýn Vám nabízí příjemné posezení ve stylové restauraci, dobré jídlo po celý den a samozdřejmostí je také příjemná obsluha.

Zobrazeno: 314x Zobrazit firmu
(0%)
KOLIBA PRAHA spol.s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Jistě budete souhlasit s tím, že vy sami i vaši hosté stejně vždycky nejvíce oceníte jednoduchost a mile nevtíravou pohodu. Proč si tedy nedopřát kulinářský zážitek tradičních specialit připravených na otevřeném grilu v báječné atmosféře vzdušného prostředí příjemného restaurantu? Profesionální cimbálová muzika Vás snadno přesvědčí o tom, že i u...

Zobrazeno: 369x Zobrazit firmu
(0%)
Little Italy Fast Food
Firma z kraje Žatec

Little Italy je pizza drive in u čerpací stanice Informtour pod Motolským mostem. Zastavte se na pizzu nebo hamburger. Po okolí rozvážíme zdarma nad 200 Kč.

Zobrazeno: 542x Zobrazit firmu
(0%)
Robert Čopák
Firma z kraje Karlovy Vary

Dobrý catering, to jsou cateringové služby od profesionálů. Chcete uspořádat společenskou akci, na které by mělo být zajištěno kvalitní jídlo a pití? Pak jsme tu přímo pro Vás. Připravíme raut, banket, firemní oslavu, garden party, oslavu narozenin…

Zobrazeno: 464x Zobrazit firmu
(0%)
Restaurace a penzion Štípský šenk
Firma z kraje Benešov

Naše restaurace nabízí širokou paletu vybraných jídel a specialit. Samozřejmostí je i pořádání slavnostních událostí jako jsou svatby, promoce, oslavy, rodinné slavnosti a další.

Zobrazeno: 430x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion Pod Zámkem - ubytování Jížní Čechy
Firma z kraje Česká republika

Nabídka ubytování v penzionu v Jížních Čechách, romantické pokoje, přímo nad řekou Nežárkou s výhledem na řeku a zámek. Provoz restaurace, kavárny a letní zahrady s možností pořádání svateb, narozeninových oslav, firemních akcí a školení. nabízí kompletní služby pro organizaci a zajištení Vašeho svatebního dne. Penzion disponuje 13 pokoji s vla...

Zobrazeno: 369x Zobrazit firmu
(0%)
ŠIMI GASTRO s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

ŠIMI GASTRO: rozvoz jídel Praha - v našich třech pražských restauracích jsme pro Vás připravili speciální menu, které Vám od 10:00 do 23:00 rádi dovezeme kamkoliv v Praze. Od šéfkuchaře přímo k Vám domů.

Zobrazeno: 350x Zobrazit firmu
(0%)
Catering Praha
Firma z kraje Česká republika

ŠIMI catering Praha- nabízíme komplexní cateringové služby pro Vaše firemní i soukromé akce - rauty, koktejly, bankety, zahradní párty, výročí, prezentace a další cateringové akce na klíč.

Zobrazeno: 382x Zobrazit firmu
(0%)
TOMMY FOOD – Jídlo jako na zavolanou!
Firma z kraje Česká republika

Denně si můžete vybrat z více jak dvanácti čerstvých chlazených jídel, které přivezeme na Vámi určenou adresu v rámci Prahy a okolí standardně do 13 hodin. Doprava hlavního jídla je ZDARMA. Nabízíme polévky, hlavní jídla, saláty a cukrářské výrobky včetně nápojů.

Zobrazeno: 342x Zobrazit firmu
(0%)
Pajda Ostrava
Firma z kraje Olomoucký kraj

Prodej, pronájem a provoz výherních i nevýherních automatů, VLT, stolních fotbalů, šipek, boxerů, hokejů, jukeboxů, pinballů pro bary a restaurační zařízení.

Zobrazeno: 553x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Mlýnská *** Uherské Hradiště - ubytování v centru
Firma z kraje Vsetín

Moderní ubytování v klidné části centra města Uherské Hradiště.

Zobrazeno: 631x Zobrazit firmu
(0%)
Rekreační středisko Častoboř
Firma z kraje Česká republika

Rekreační středisko Častoboř nabízí svatební hostinu a svatební obřad v romantickém prostředí u Slapské přehrady, k tomu nabízí ubytování svatebčanů ve čtyřlůžkových chatkách. Svatební obřad je u vody. Svatební hostina je v místě svatebního obřadu. Svatební hostinu je možné uspořádat pro 30 - 120 osob.

Zobrazeno: 458x Zobrazit firmu
(0%)