( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002362344{main}( ).../index.php:0
20.0006372968Application->run( ).../index.php:21
30.0027432232Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002362344{main}( ).../index.php:0
20.0006372968Application->run( ).../index.php:21
30.0027432232Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0027432864substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Restaurace a pizzerie | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Pension Doctor - ubytování Dvůr Králové
Firma z kraje Blansko

Hledáte levné ubytování ve Dvoře Králové nad Labem? Penzion Doctor poskytuje ideální podmínky pro pěší výlety do okolí, cykloturistiku, lyžování i výlety autem. Navštívit můžete ZOO Dvůr Králové, Ratibořice, zámek Kuks i celé severovýchodní Čechy.

Zobrazeno: 549x Zobrazit firmu
(0%)
Restaurace u Přístavu Děčín.
Firma z kraje Chomutov

Nabízíme Vám příjemné posezení ve stylově zařízené restauraci s kapacitou 45 míst, nekuřácký salonek pro 25 osob a letní terasu s nádherným výhledem na řeku Labe

Zobrazeno: 514x Zobrazit firmu
(0%)
Austerlitz - Zámecká restaurace, Slavkov
Firma z kraje Znojmo

Tři salonky restaurace v příjemném prostředí barokního stylu jako slavkovský zámek, nabízí bohatý výběr různých specialit zámecké kuchyně. Gril, galerie vín, tuzemská i zahraniční vína. Svatební hostiny, firemní večírky, posezení s přáteli.

Zobrazeno: 543x Zobrazit firmu
(0%)
Rauty-Catering.cz
Firma z kraje Česká republika

Pro Vaše slavnostní a společenské příležitosti, vernisáže, křesty, konference, semináře, work shopy, porady, eventy, oslavy, zahradní barbecue a další události zajistíme kompletní cateringový servis.

Zobrazeno: 410x Zobrazit firmu
(0%)
VESELÁ KAVÁRNA
Firma z kraje Česká republika

Centrem Veselé kavárny je velký herní kout. Kolem jsou rozmístěny stoly, umožňující kontrolu dětí a současně užívání kavárenské pohody. Pořádání uzavřených oslav pro firmy, rodiče a děti je samozřejmostí, o víkendech divadelní představení pro děti.

Zobrazeno: 388x Zobrazit firmu
(0%)
Rozvoz pizzy v Brně - pizza U Honzy, pizza 55 cm
Firma z kraje Jihočeský kraj

Rozvoz pizzy v Brně, pizza o průměru 33 nebo 55cm. Jako jediní v Brně nabízíme bezlepkovou pizzu. Dbáme na čerstvost, proto každou pizzu připravujeme těsně před rozvozem. Tomatová polévka, hlavní jídlo, bezlepkové těstoviny, pití , rozvoz po Brně.

Zobrazeno: 489x Zobrazit firmu
(0%)
Alessandria Hradec Králové, spol. s r.o.
Firma z kraje Jičín

Nabízíme levné ubytování v klidné části Slezského předměstí v blízkosti centra Hradce Králové. Ubytovna je situována 10 minut pěšky od centra. Ubytování je většinou ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením(WC, koupelna, sprcha, vana). Cena začíná již od 135 Kč. Vhodné pro dlouhodobého ubytování pracovníků, studentů. Možnost strav...

Zobrazeno: 744x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion a restaurace U Zámku Bečov nad Teplou
Firma z kraje Sokolov

Penzion a restaurace U Zámku Bečov nad Teplou nabízí ubytování, kvalitní služby a rozumné ceny. V blízkosti jsou pěší a cyklistické trasy. K Penzionu patří část rekonstruovaného starobylého městského opevnění, zde je dnes letní terasa s restaurací.

Zobrazeno: 567x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel na Jánské, Kroměříž - hotel, restaurace
Firma z kraje Uherské Hradiště

Nově vybudovaný Hotel na Janské Vám nabízí ubytování ve středu města Kroměříže. Součástí hotelu je restaurace. Mezi prohlídkami památek UNESCO se můžete ubytovat v hotelu nebo se občerstvit v hotelové restauraci.

Zobrazeno: 633x Zobrazit firmu
(0%)
Kavárna – restaurace Jenom tak
Firma z kraje Kutná Hora

Najdete nás v městské památkové zóně města Kouřim na jeho hlavním Mírovém náměstí v přízemí měšťanského domu Jsme nekuřácká restaurace-kavárna, za příznivého počasí máme otevřenu letní zahrádku s posezením i pro kuřáky.

Zobrazeno: 512x Zobrazit firmu
(0%)
Poddžbánský pivovar
Firma z kraje Domažlice

Poddžbánský pivovar s restaurací nabízí příjemné posezení, výbornou českou a mezinárodní kuchyň, světlé a černé kvasnicové pivo, točenou Kofolu. Restaurace je rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část, k dispozici je také salonek pro pořádání oslav. Po dohodě s majitelem je možná prohlídka pivovaru.

Zobrazeno: 552x Zobrazit firmu
(0%)
Frankův dvůr s.r.o.
Firma z kraje Písek

Ubytováni v luxusním hotelovém komplexu na samotě v malebné jihočeské krajině. Hotelový komplex zajišťuje univerzální využití - od rodinných pobytů až po firemní a kongresové akce. Kongresový sál, restaurace se specialitami, bazén s mořskou vodou a protiproudem, whirpool, solárium, sauna, minigolf, dětské prolézačky. Cykloturistika, rybaření, pa...

Zobrazeno: 533x Zobrazit firmu
(0%)
Restaurace Na Špici v Bílovci
Firma z kraje Opava

Restaurace Na Špici v Bílovci nabízí zejména česká klasická jídla a krajové speciality. Denní Menu, přesnídávkové polévky, hotová jídla.Můžete u nás oslavit také různá výročí, svatbu, promoci, uspořádat školení i firemní večírek.

Zobrazeno: 673x Zobrazit firmu
(0%)
Společenský dům Rožnov pod Radhoštěm
Firma z kraje Zlín

Stylová restaurace s vestavěným interiérem, inspirovaným rožnovským náměstím z počátku 18. stol. Restaurace nabízí nejvybranější pokrmy a nápoje krajové i mezinárodní kuchyně.

Zobrazeno: 533x Zobrazit firmu
(0%)
A-ESTA s.r.o.
Firma z kraje Blansko

Speciální restaurace v centru Vrchlabí zaměřená na grilování – vepřová kolena, žebra a další druhy mas. Restaurant typicky horského stylu s dominantním krbem až pro 80 strávníků. Rozsáhlá venkovní zahrada s dětským parkem.

Zobrazeno: 798x Zobrazit firmu
(0%)
Vyšehrad 2000 – catering a firemní akce pro každého
Firma z kraje Česká republika

Poskytujeme kvalitní bankety, narozeninové oslavy, akce pro firmy i kompletní cateringové zajištění svateb.

Zobrazeno: 405x Zobrazit firmu
(0%)
Pizzeria Sweet Home
Firma z kraje Česká republika

DOMÁCÍ PIZZA Z PECE,ITALSKÉ TĚSTOVINY,VELKÉ SALÁTY,FRANCOUSKÉ PALAČINKY,VČETNĚ TOČENÉHO PIVA A VÝBORNÉHO ESSPRESA CAFE. TO VŠE SI MŮŽETE OBJEDNAT V NAŠÍ RESTAURACI NA PRAŽSKÉM LETIŠTI ZA VELMI PŘÍJENMNÉ CENY S KRÁSNOU VYHLÍDKOU NA LETADLA.TĚŠÍME SE.

Zobrazeno: 400x Zobrazit firmu
(0%)
U Chcípáka – česká restaurace a pivnice Praha
Firma z kraje Žatec

Česká restaurace a pivnice U Chcípáka na Praze 8 v Karlíně. Čeká na Vás česká kuchyně, polední menu, rozvoz jídel po Praze. Hospůdka je vhodná pro pořádání firemních akcí, pořádání oslav, firemní večírky i rauty. Točíme pivo Heineken a Krušovice.

Zobrazeno: 717x Zobrazit firmu
(0%)