Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Moderní obrazy do bytu
Firma z kraje Česká republika

Výroba a tisk moderních obrazů na míru z vlastní rozsáhlé nabídky motivů a z fotografií zákazníka. Obrazy na malířském plátně, v hliníkovém rámu a clip-rámu. Obrazy s kuchyňskými a abstraktními motivy, obrazy s akty, obrazy květin a krajiny a mnoho dalších obrazových motivů.

Zobrazeno: 696x Zobrazit firmu
(0%)
VN design, spol. s. r. o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Již od svého založení je cílem společnosti VN design, spol. s.r.o. poskytovat komplexní služby v oblasti realizace interiérů s využitím výrobků nejvyšší kvality. Samozřejmostí je pro nás také zajištění drobných stavebních úprav v interiéru. Společnost VN design zastupuje renomované Italské výrobce nábytku, sedacích souprav a doplňků. Interiér...

Zobrazeno: 707x Zobrazit firmu
(0%)
Zábradlí L-B
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Nerezové zábradlí pro firmy i domácnosti. Kovové zábradlí na míru. Dodáváme balkónové zábradlí, vnitřní i venkovní zábradlí schodiště. Součástí je návrh, zaměření, výroba a montáž. Zakázková kovovýroba a zámečnictví od L-B na klíč.

Zobrazeno: 699x Zobrazit firmu
(0%)
Vovo design s.r.o.
Firma z kraje Praha-východ

Nabízíme moderní designový nábytek vyrobený z tvrzeného skla, oceli, hliníku, nerezu, dřeva, plastu. Neotřelý nábytek, který zaujme jak svým designem tak kvalitou zpracování. Nabízíme nábytek od designově jednoduchých kusů jako například konferenčních stolků vyrobených z jednoho kusu skla přes tvarovatelné stolky s otočnými mechanismy po rozklád...

Zobrazeno: 629x Zobrazit firmu
(0%)
Interiéry Kladno
Firma z kraje Kolín

Kuchyňské linky, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, školní nábytek, sedací nábytek a vše ostatní do vašeho interiéru. Pomůžeme navrhnout a zařídíme.

Zobrazeno: 679x Zobrazit firmu
(0%)
Bureš Art s.r.o.
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

Moderní, bezrámové a lehké obrazy na napínacím rámu – imitace plátna. Dekorace do bytu nebo do kanceláře. Snadné přizpůsobení do každého interiéru. Internetový obchod, snadné a rychlé objednání. Široký výběr motivů pro každý typ interiéru.

Zobrazeno: 543x Zobrazit firmu
(0%)
Šarapatka Light Studio
Firma z kraje Česká republika

Šarapatka Light Studio poskytuje komplexní servis v oblasti osvětlovací techniky, od projektového návrhu až po montáž svítidel a příslušenství.

Zobrazeno: 511x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Bělský
Firma z kraje Svitavy

Zabýváme se prodejem masivních dubových parket, podlahovek, briket a lišt.

Zobrazeno: 585x Zobrazit firmu
(0%)
Luana s.r.o.
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Velkoobchod, maloobchod a e-shop sedací vaky, sedací pytle, koberce, garnyže, bytový textil, povlečení, prošívané deky, keramika, sklo, porcelán, profi nádobí.

Zobrazeno: 728x Zobrazit firmu
(0%)
ab concept & design s.r.o. - realizace interiérů na klíč
Firma z kraje Česká republika

Zajišťujeme kompletní řešení interiérů, služby architekta a dodávku veškerého sortimentu nábytku včetně doplňků. Vybavení domů, bytů, penziónů i hotelů.

Zobrazeno: 506x Zobrazit firmu
(0%)
Urban KUCHYNĚ
Firma z kraje Pardubický kraj

moderní kuchyně Olomouc - kuchyňské studio, fotogalerie, nábytek, nabízíme kuchyně Infini - 5 let záruka, kuchyně, skříně, zakázková výroba nábytku

Zobrazeno: 607x Zobrazit firmu
(0%)
DIFFERENT DESIGN – panDOMO, Benátský štuk a imitace betonu
Firma z kraje Svitavy

Nabízíme podlahy a stěny PANDOMO. Imitace betonových stěn. Benátský štuk. Kompletní služby v oblasti PANDOMO – návrhy , realizace a následný servis.

Zobrazeno: 779x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství David Pjaták
Firma z kraje Vyškov

Specializujeme se nazakázkovou výrobu nábytku . K výrobnímu sortimentu patří vestavěné skříně, kuchyňské linky, nábytek doobývacích pokojů,kanceláře,dětské pokoje

Zobrazeno: 674x Zobrazit firmu
(0%)
Bytový textil online
Firma z kraje Praha-východ

Prodáváme zboží - ložní povlečení, záclony, bytové doplňky a bytový textil ze zemí EU a většinou dodáváme v dodací lhůtě cca 14-30 dnů od objednání, u některého zboží i dříve. Záclony, bytové doplňky a bytový textil online prodej

Zobrazeno: 464x Zobrazit firmu
(0%)
Pavel Kočička
Firma z kraje Jihlava

Galerie na schodech. Olejomalby inspirované impresionisty. Galerie obrazů, na nichž barvy, světla, stíny a kompozice vytvářejí harmonii pro oči. Obrazové cykly s názvy: Kytice, Slunce v zahradách, Děti, Claude Monet v Giverny, Havlíčkův Brod, Kopie slavných obrazů.

Zobrazeno: 756x Zobrazit firmu
(0%)
Samolepící dekorace
Firma z kraje Třebíč

Nabízíme Vám dekorativní samolepky do interiéru. Samolepky na zeď, ledničku, dlaždičky, okna, podlahu... na cokoliv! Vybírat můžete z katalogu originálních motivů, nebo si nechat vytvořit motiv.

Zobrazeno: 628x Zobrazit firmu
(0%)
Portál o bydlení Skvělé Bydlení
Firma z kraje Žatec

Skvělné Bydlení je informační portál, přinášející informace o nových trendech v bydlení a zařízení interiéru Vašeho bytu nebo domu. Přinášíme různé tipy, rady, návody a informace, jak zařídit jednotlivé místnosti v domě nebo bytě, například jak vybrat matraci, jak zařídit kuchyň a mnoho dalších tipů. Projekt Skvělé Bydlení je tu pro vás, návštěv...

Zobrazeno: 411x Zobrazit firmu
(0%)
Jiří Mellar
Firma z kraje Ostrava

Naše společnost se zabývá návrhy a realizací sestav a vestavných celků moderního bydlení. Specializujeme se především na kuchyně, šatny a pracovny.

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)