Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Dekoratérské studio Inspire-decor
Firma z kraje Žatec

Šijeme všechny druhy záclon, závěsů a přehozů na míru, provádíme montáž u nás zakoupených kolejnic a garnýží.

Zobrazeno: 467x Zobrazit firmu
(0%)
SZABO INTERIER - Realizace interiérů
Firma z kraje Jihočeský kraj

Kompletní realizace kuchyně, obývacího pokoje, kanceláří, ložnice a dětské pokoje. Dodáváme nábytek na míru, vestavěné skříně do předsíní a doplňky do interiéru.

Zobrazeno: 475x Zobrazit firmu
(0%)
DecoStyle Company s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Dekorace a výzdoba interiérů. Pokojové rostliny, řezané květiny a květinová aranžmá, údržba zeleně. Dekorační předměty, živé i neživé dekorace, obrazy, květinové obaly, tapety, svíčky atd. Pravidelný květinový servis pro firmy, restaurace hotely.

Zobrazeno: 545x Zobrazit firmu
(0%)
Vizuall - vizualizace a animace
Firma z kraje Olomoucký kraj

Fotorealistické vizualizace staveb a interiérů pro projektanty, architekty, developery a soukromé osoby. Vyhotovujeme několik barevných variant, se stafáží i bez. Vizualizace RD standardně do 2 dnů...

Zobrazeno: 416x Zobrazit firmu
(0%)
Samolepící dekorace na stěnu nebo zeď
Firma z kraje Česká republika

Pořiďte si moderní samolepící dekorace na stěnu. Dekorativní samolepky do dětského pokoje, kuchyně nebo ložnice. Samolepící dekorace: abstraktní, dětské, zvířata, květiny, vzory. Kvalitní samolepící fóĺie. Akční slevy, soutěže a poštovné zdarma.

Zobrazeno: 382x Zobrazit firmu
(0%)
NEWTON–LED Technology s.r.o.
Firma z kraje Teplice

Firma NEWTON–LED technology s.r.o. se zabývá výrobou, distribucí a prodejem LED systémů - osvětlení, které se považuje v současné době jako nejmodernější a nejekonomičtější zdroj světla na světě. Nabízíme velmi kvalitní, vždy testované a certifikované LED tuby, jako náhradu za lineární zářivkové trubice v provedení AC, DC, žárovky, kompletní o...

Zobrazeno: 528x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Dalibor Frank
Firma z kraje Česká republika

Komplexní služby při přípravě a realizaci stavby. Vedení investičních projektů. Poradenství, Projektová dokumentace všech stupňů od studie až po projekt provedení stavby a interiér, Organizace výběrových řízení, Vyhodnocení nabídek, Příprava smlouvy o dílo, Technický (stavební) dozor investora, Kontrola financování, Inženýrská činnost, Technické...

Zobrazeno: 600x Zobrazit firmu
(0%)
MADRA s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Stínící technika. Veškeré žaluzie, rolety, římské rolety, závesy - kolejnice, předokenní rolety, řešení pro střešní okna, markýzy, garážová vrata, japonské posuvné stěny. Prodej a montáž.

Zobrazeno: 541x Zobrazit firmu
(0%)
SunShield Fólie
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Profesionální instalace-protisluneční autofólie s doživotní zárukou, s atesty a homologací MDČR - Brno,Praha. Tónování autoskel vždy z jednoho kusu,bezchybný vzhled zatmavení jako z výroby. Zadrží az 65% tepla,99% UV filtr. Bezpečnostní fólie certifikát P1A P2A, EN ČSN 356, montáže po celé ČR. Okenní fólie protisluneční zrcadlové,privátní-pískov...

Zobrazeno: 829x Zobrazit firmu
(0%)
Nante interier s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Moderní, klasické i rustikální kuchyně a komerční či bytové interiéry. Nante interiér a jeho zakázková výroba a návrhy interiérů, kuchyní či nábytku na míru.

Zobrazeno: 465x Zobrazit firmu
(0%)
Bytové doplňky
Firma z kraje Česká republika

Bytové dopňky a dekorace pro váš dům, byt i zahradu. Eshop nabízí tapety, fototapety, moderní samopleky na zeď, nebo praktické a efektní dekorativní šablony na zeď. Dále stylové obrazy a dětské obrázky, svítidla a lampičky a mnoho dalšího.

Zobrazeno: 425x Zobrazit firmu
(0%)
Umělé květiny
Firma z kraje Česká republika

Specializovaný e-shop pro umělé květiny, stromy, palmy, kaktusy, vánoční umělé stromky a další rostliny jako bambusy, girlandy, keře apod. Dále nabízíme květináče a vázy nejen pro umělé květiny.

Zobrazeno: 448x Zobrazit firmu
(0%)
Malé rodinné domy - typové a individuální projekty
Firma z kraje Olomoucký kraj

Individuální a typové projekty moderních, nízkoenergetických a pasivních rodinných domů, interiérů, zateplení pro programy zelená úsporám a nový panel, 3D vizualizace. Nabízíme projekční služby architekta a projektanta. Výběr z katalogu domů.

Zobrazeno: 539x Zobrazit firmu
(0%)
Kusové koberce
Firma z kraje Česká republika

E-shop kusové koberce. Široká nabídka kusových koberců on-line. Indické koberce.

Zobrazeno: 439x Zobrazit firmu
(0%)
Siostore s.r.o. - koupelny, kuchyně
Firma z kraje Jeseník

Realizujeme koupelny, kuchyně, interiéry na klíč a přestavby bytových jader v Ústí nad Labem, kompletní servis v oblasti rekonstrukce a modernizace bytů a rodinných domů od zaměření až po realizaci.

Zobrazeno: 396x Zobrazit firmu
(0%)
Marek Novák - Kožené sedací soupravy
Firma z kraje Žatec

Nabízíme německé sedací soupravy a sedačky kožené a látkkové se zárukou až 5 let.

Zobrazeno: 459x Zobrazit firmu
(0%)
ELmarket
Firma z kraje Žatec

Recenze elektra Snad každý z nás během svého života zažil nákup nějakého elektro přístroje. Jistě se shodneme v tom, že se nejedná o jednoduchou záležitost. Obzvláště když se náklady na „novou hračku“ do domácnosti pohybují ve vyšší cenové hladině. Pak se rozhodování a vybírání může snadno stát „během na dlouhou trať“. Pokud chcete být při výbě...

Zobrazeno: 408x Zobrazit firmu
(0%)
GATTABIANCA, interiérové studio
Firma z kraje Žatec

Návrhy a realizace bytových a komerčních interiérů na klíč. Bytová architektura, design a dekorování. Komplexní řešení interiérů.

Zobrazeno: 424x Zobrazit firmu
(0%)