Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
MD-UBYTOVNA
Firma z kraje Žatec

Kvalitní a cenově dostupná ubytovna pro firmy a dělníky v Praze 4 - Libuši.

Zobrazeno: 415x Zobrazit firmu
(0%)
Příjemné ubytování na vysočině v Penzionu Červeňák
Firma z kraje Česká republika

Rodinný penzion v obci Polnička u Žďáru nad Sázavou. Stylově zařízený penzion 25 lůžky včetně rodinných apartmánů s kuchyňkou. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení a ledničku.

Zobrazeno: 345x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Beskydy – chalupa v Beskydech
Firma z kraje Zlín

Ubytování v pravé roubené stylové Valašské dřevěnici na okraji obce Zašová 8 km od Rožnova pod Radhoštěm se zastřešeným posezením, internetem (WIFI) a ohništěm, na kterém lze i grilovat.

Zobrazeno: 514x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Olomouc
Firma z kraje Pardubický kraj

Vítáme Vás na stránkách levného, kvalitního ubytování v Olomouci dostupného pro každého. Ubytování je otevřené celoročně a je vhodné pro jednotlivce, studenty, turisty i zaměstnance firem, pro krátkodobé nebo dlouhodobé ubytování. Ubytování je umístěno v blízkosti MHD, dobře a rychle dostupné do centra Olomouce. Uvítáme spolupráci s ces...

Zobrazeno: 450x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Gól
Firma z kraje Česká republika

Hotel Gól svým klientům nabízí služby na vysoké profesionální úrovni s velmi výhodnou polohou v blízkosti centra města, v klidném prostředí, poblíž sportovního areálu SK Sigma. Kapacita našeho ubytování v Olomouci je 87 lůžek. Pokoje hotelu disponují koupelnou s vlastním sociálním zařízením, televizí se satelitním příjmem a telefonem. Velké m...

Zobrazeno: 354x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion Janouškovi
Firma z kraje Hradec Králové

Ubytování v rodinném penzionu v klidné části Harrachova. Vhodné pro všechny druhy sportovců, rodiny s dětmi, turisty i důchodce, 800 m od lanové dráhy a centra města Harrachova. Přijďte pobejt!

Zobrazeno: 478x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování v chatkách Máchovo jezero
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Ubytování v chatkách nebo na pokoj s vlastní koupelnou a WC. Příjemná letní dovolená Máchovo jezero. Romantická okolní krajina Máchova jezera s písečnými plážemi. Stravování formou polopenze. Vhodné i pro výlety a firemní akce aj. Vše za výhodné ceny.

Zobrazeno: 586x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion U muzea Liberec
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Penzion ve vilové čtvrti Liberce nabízí příjemné ubytování v pokojích se sociálním zařízením, TV/Sat. Blízko ZOO, botanická zahrada, plavecký bazén, výstaviště, Aquapark Babylon a Jizerské hory. Zdarma parkoviště, WiFi internet, káva, čaj.

Zobrazeno: 412x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Montenegro
Firma z kraje Frýdek-Místek

Hotel Montenegro poskytuje ubytování v Bruntále. Ubytování možno v plně vybavených apartmánech a nebo samostatných pokojích. Taktéž máte možnost využít restaurační i zasedací prostory pro svatební hostiny, firemní večírky a akce. Hotelová pizzerie a restaurace v Bruntále je Vám denně k dispozici do 7 - 23 hod.

Zobrazeno: 504x Zobrazit firmu
(0%)
Horský hotel Primavesi - Kouty nad Desnou
Firma z kraje Česká republika

Hotel leží v blízkosti lyžařského areálu Kouty, přečerpavací elektrárny Dlouhé stráně, nejvyšší hory Jeseníků - Pradědu a Červenohorského sedla.

Zobrazeno: 289x Zobrazit firmu
(0%)
Babiččino údolí ubytování
Firma z kraje Česká republika

Penzion nabízí útulné, nadstandardní ubytování s kapacitou 6 dvoulůžkových pokojů. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení a možnost přistýlky. Pro rodiny s dětmi je možné předem objednat dětskou postýlku.

Zobrazeno: 347x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Litomyšl
Firma z kraje Ústí nad Labem

Hostel-penzion Čtyřlístek je útulný nově zrekonstruovaný rodinný dům s venkovním posezením. Je vhodný pro řemeslníky, studenty i rekreanty. K dispozici je kuchyňský kout, koupelna i toaleta je součástí pokoje.

Zobrazeno: 510x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování v Českém ráji
Firma z kraje Hradec Králové

Nabízíme komfortní ubytování v apartmánu \"U čerta\" v Chráněné krajinné oblasti Český ráj. Během období letních prázdnin (červenec - srpen) nabízíme pouze týdenní pobyty, vždy od soboty 14:00 do soboty 10:00 hod. V ostatních částech roku lze dohodnout i jiné, individuální termíny. Pokud máte čtyřnohého miláčka, nemějte obavy - pejsci jsou u n...

Zobrazeno: 516x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion Hamštejn
Firma z kraje Liberec

Rodinný penzion Hamštejn se nachází na Zlaté stezce Českého ráje v osadě Hamštejn (Koberovy) mezi městy Železný Brod (4km) a Turnov (7km). Dobré umístění penzionu pod vrcholem kopce Kozákov nabízí překrásný výhled na celý Český ráj. Strávení několika dní v našem penzionu s romantickou scenerií Českého ráje, kde dominují Trosky, Hrubá Skála, Vald...

Zobrazeno: 482x Zobrazit firmu
(0%)
Lesovna, s. r. o.
Firma z kraje Česká republika

Luxusní ubytování na Šumavě v hotelu nad lipenským jezerem s výhledem na Alpy a vlastním wellness centrem. Nadstandardní ubytování v horském hotýlku v kouzelné části Šumavy. Horský hotel Sv. Tomáš - ubytování Šumava.

Zobrazeno: 263x Zobrazit firmu
(0%)
Dovolená na Lipně
Firma z kraje Český Krumlov

Nabízíme pronájem patrové chaty v obci Lipno nad Vltavou, v chatové osadě Kobylnice. Chata se nachází 300 m od jezera.

Zobrazeno: 425x Zobrazit firmu
(0%)
CA FAJN Pavla Hýbnerová
Firma z kraje Česká republika

Zájezdy do celého světa, last minute, dovolená u moře i na horách. Letecké zájezdy, poznávací zájezdy, exotika,lodní plavby, letenky,termály, lázně, eurovíkendy, ubytování v ČR, letenky.

Zobrazeno: 652x Zobrazit firmu
(0%)
Dovolená na Srí Lance, Srí Lanka luxusní domy a vily u more
Firma z kraje Česká republika

Dovolená a ubytování na Srí Lance. Srí Lanka nabízí luxusní ubytování ve vilách, apartmánech a hotelích po celém srílanském ostrove. Luxusní ubytování u more, v horách, na plantážích a v golfových resortech na Srí Lance.

Zobrazeno: 244x Zobrazit firmu
(0%)