Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Blog o ubytování - recenze hotelů
Firma z kraje Česká republika

Na tomto portálu naleznete spoustu zajímavých informací ze života rezervačního portálu www.hotel.cz. Pobavit se můžete nad čtením zajimavých recenzí hotelů od našich klinetů nebo můžete sledovat, nové ubytovací zařízení, které každý den pridáváme. Pro novináře je zavedena sekce Tiskové zprávy.

Zobrazeno: 240x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion ART – ubytování Lázně Bohdaneč
Firma z kraje Česká republika

Penzion Art nabízí k ubytování 4 dvoulůžkové pokoje, jeden třílůžkový a 2 apartmány. K dispozici je hlídané parkoviště, kuchyň, kde si návštěvníci mohou sami uvařit.

Zobrazeno: 287x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion Jindřichovka - ubytování v Jizerských horách
Firma z kraje Liberec

Penzion Jindřichovka nabízí ubytování v Jizerských horách přímo na nástupním místě Jizerské magistrály. Lyžaři i cyklisté mohou přímo z dveří penzionu vyrazit na cyklistické stezky a běžecké tratě. Na hranici pozemku začínají lesy.

Zobrazeno: 604x Zobrazit firmu
(0%)
Vila BARBORA s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Penzion nabízí útulné, nadstandardní ubytování s kapacitou 6 dvoulůžkových pokojů. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení a možnost přistýlky. Pro rodiny s dětmi je možné předem objednat dětskou postýlku.

Zobrazeno: 334x Zobrazit firmu
(0%)
Resort Darovanský dvůr: wellness, golf, hotel
Firma z kraje Česká republika

Golf & Wellness Resort Darovanský dvůr - komplex tvoří několik budov v uzavřené lokalitě bývalého selského dvora. Nabízíme ubytování ve stylovém hotelu, wellness centrum, golfový klub a golfové hřiště.

Zobrazeno: 367x Zobrazit firmu
(0%)
Rekreační areál MOTÝLEK
Firma z kraje Česká republika

Rekreační areál MOTÝLEK se nachází nedaleko od Moravské Třebové v překrásné rekreační oblasti Svojanova, jedné z oblasti s nejčistším ovzduším v České republice.

Zobrazeno: 251x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel U Splavu, Flumen - CZ s.r.o.
Firma z kraje Trutnov

Hotel v rekreační části města Kostelec n. Orl. vhodný pro rekreaci, firmy, svatby, školení, srazy. Ubytování v 1 - 3 l. pokojích a apartmánech s vl. soc. zařízením. Restaurace, salonek, zahrádka, WIFI, u cyklostezky, koupaliště, tenisových kurtů.

Zobrazeno: 575x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion Na Hradečku Třeboň
Firma z kraje Písek

Nabízíme ubytování v lesním penzionu v Třeboni, vhodné pro rodiny s dětmi, cyklisty a skupiny. Vlastní WC s koupelnou, možnost vlastního vaření, zahradní posezení v pergole u krbu, dětské hřiště, úschova kol, parkování v objektu.

Zobrazeno: 439x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Praha v Liberci, ubytování Liberec
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Ubytování, hotel Praha v centru města Liberec poskytuje kvalitní a cenové výhodné ubytování v tříhvězdičkovém hotelu, vlastní bezpečné parkoviště a WIFI zdarma.

Zobrazeno: 387x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion u Jany, Sokolov
Firma z kraje Děčín

Penzion U Jany je umístěn v centru města Sokolov. V pěti pokojích s 10 lůžky poskytujeme ubytování jednotlivcům, skupinám i organizacím. Penzion není bezbariérový. Pokoje jsou plně vybavené, včetně umyvadla a televize.

Zobrazeno: 484x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Novohradské Hory
Firma z kraje Český Krumlov

Ubytování v Novohradských horách za skvělou cenu. Klidný kout českého pohraničí. Patrová rekonstruovaná chalupa na Pohoří, se zařízenou kuchyní, společenskou místností s krbem, 3 samostatné pokoje, 2 koupelny. Velký pozemek, přilehlé parkoviště. Ideální místo pro relaxaci a načerpání nové energie i sportovní a turistické aktivity. Přijďte k nám ...

Zobrazeno: 433x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion Pod Zámkem - ubytování Jížní Čechy
Firma z kraje Česká republika

Nabídka ubytování v penzionu v Jížních Čechách, romantické pokoje, přímo nad řekou Nežárkou s výhledem na řeku a zámek. Provoz restaurace, kavárny a letní zahrady s možností pořádání svateb, narozeninových oslav, firemních akcí a školení. nabízí kompletní služby pro organizaci a zajištení Vašeho svatebního dne. Penzion disponuje 13 pokoji s vla...

Zobrazeno: 369x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Český Krumlov
Firma z kraje Česká republika

Hotel ARCADIE nabízí zcela nové ubytovací prostory v klidném prostředí v hotelu v centru města Český Krumlov. Důraz je kladen na maximální pohodlí a ochranu soukromí hostů. Součástí objektu je hotelová restaurace, pizzerie a solná jeskyně.

Zobrazeno: 286x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Minor ubytování  České Budějovice
Firma z kraje Český Krumlov

Rodinný tříhvězdičkový hotel Minor Vám poskytne levné a kvalitní ubytování v klidné části města České Budějovice.Hotel Minor Vám kromě ubytování nabídne také restauraci a uzavíratelné parkoviště.

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
Lázně a wellness pobyty
Firma z kraje Česká republika

Široká nabídka lázeňských a wellness zařízení v šesti státech střední Evropy. Součástí naší nabídky jsou: lázeňské pobyty, wellness pobyty, relaxační a další zajímavé léčebné a tématické pobyty. Dohromady více než 600 lázeňských a wellness balíčku v Mariánských lázních, Františkových lázních a dalších oblíbených lázeňských destinacích. Svěřte se...

Zobrazeno: 775x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Teplice - levné ubytování Teplice
Firma z kraje Česká Lípa

Nabízíme nově zrekonstruované jedno, dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení (wc, sprch. kout nebo rohovou vanu). Pokoje mají společný kuchyňský kout s jídelnou. TV v každém pokoji.

Zobrazeno: 491x Zobrazit firmu
(0%)
Agentura Posedlost s.r.o.
Firma z kraje Olomoucký kraj

Letenky, pobytové, poznávací, lyžařské a exotické zájezdy do celého světa: Chorvatsko, Itálie, Rakousko, Egypt, Turecko, Tunisko, Bulharsko, Kuba, Thajsko, Dominikánská Republika a další. Sportovní zájezdy: formule, cyklozájezdy. Last minute zájezdy.

Zobrazeno: 620x Zobrazit firmu
(0%)
Restaurace penzion GrilTour, Protivanov
Firma z kraje Česká republika

Restaurace penzion Gril Tour v Protivanově na Drahanské vrchovině nabízí ubytování pro 29 osob, 2 a 3 lůžkové pokoje, restaurace, bar pro 70 osob, salonek s mutivybavením pro 20 osob, gastronomie, wi-fi, parkoviště, celosezónní turistika.

Zobrazeno: 354x Zobrazit firmu
(0%)