( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362312{main}( ).../index.php:0
20.0005372936Application->run( ).../index.php:21
30.0023432128Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362312{main}( ).../index.php:0
20.0005372936Application->run( ).../index.php:21
30.0023432128Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0023432760substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Hotely a penziony | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Penzion Mája Třeboňsko
Firma z kraje Česká republika

Nabídka ubytování na Třeboňsku ve čtyřlůžkových pokojích s vlastním soc. a WC. K dispozici je prostorná kuchyň, společenská místnost, zahrada s bazénem, krb, úschova kol a parkování u domu. Ubytování nedaleko Třeboně je vhodné pro rodiny s dětmi.

Zobrazeno: 318x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion \
Firma z kraje Písek

Malý rodinný penzion v České Kanadě - pomezí jižních Čech a Vysočiny. Ubytování v 2-5 lůžkových apartmánech v vlastní kuchyňkou, WC a sprchovým koutem. Ubytování v tichém a klidném prostředí našeho penzionu Vám poskytne ideální možnost odpočinku od ruchu města a starostí všedních dnů. V nedalekém okolí penzionu se nacházejí historická města Telč...

Zobrazeno: 469x Zobrazit firmu
(0%)
Hotely a pobyty v Mariánských Lázních
Firma z kraje Karlovy Vary

Jsme specialisté na pobyty v Mariánských lázních. Rádi vám zajistíme nejen ubytování, ale i lázeňské a wellness služby za velice výhodné ceny.

Zobrazeno: 513x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Luhačovice - Apartmány Kolonáda
Firma z kraje Benešov

Soukromé dvoulůžkové apartmány Kolonáda s možností přistýlky nabízejí ubytování v Luhačovicích, pouze několik minut chůze od lázeňského areálu. Apartmány jsou plně vybaveny k vaší plné spokojenosti a pohodlí.

Zobrazeno: 423x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion a restaurace U náhonu - Jizerské hory
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích se sociálním zařízením a v apartmánech. Ideální pro školy v přírodě, svatby, firemní a cyklistické akce. Domácí kuchyně, hotová jídla i minutky.

Zobrazeno: 331x Zobrazit firmu
(0%)
VV HOTEL garni
Firma z kraje Česká republika

VV HOTEL garni v Brně nabízí ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích. Pokoje jsou komfortně a moderně zařízené. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem a fénem, TVsatelitem, WIFI připojením. Bohatá snídaně v ceně ubytování.

Zobrazeno: 333x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytovna Koněvova
Firma z kraje Žatec

Ubytovna Praha Koněvova poskytuje levné ubytování v Praze 3 - Žižkově, v nově zrekonstruované ubytovně. Ubytovna Praha Žižkov - Na Chmelnici. Ubytování pro firmy, turisty, studenty, zaměstnance.

Zobrazeno: 370x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel TOMMY***
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

Ať přijíždíte za poznáním, odpočinkem či obchodem, chceme Vám přátelským a individuálním přístupem co nejvíce zpříjemnit pobyt v jednom z nejkrásnějších míst.

Zobrazeno: 537x Zobrazit firmu
(0%)
Pension Galko Český Krumlov
Firma z kraje Česká republika

Atraktivní ubytování v historickém centru Českého Krumlova.Dvoulůžkové pokoje a vybavené apartmány.

Zobrazeno: 279x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování v hotelu Pohoda na Sněžníku
Firma z kraje Kroměříž

Nabízíme ubytování v příjemném prostředí tříhvězdičkového hotelu na náměstí ve Starém Městě pod Kralickým Sněžníkem. Kromě ubytování nabízíme také pronájem konferenčních prostor.

Zobrazeno: 414x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Špindlerův mlýn - Krkonoše
Firma z kraje Česká republika

Chata Dias Vám nabízí ubytování v lokalitě Špindlerův mlýn – Krkonoše. Nabízíme pronájem chaty a ubytování pro soustředění.

Zobrazeno: 333x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion a restaurace Dvorce Třeboň
Firma z kraje Písek

Nabízíme nové stylové ubytování na farmě Dvorce v Třeboni. Ubytování je ve 2 až 3lůžkových pokojích a apartmánech s kuchyňkou, vlastním sociálním zařízením a TV. Penzion je vhodný pro rekreaci, vyjížďky na kolech, možnost zajištění vyhlídkových letů.

Zobrazeno: 471x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel ALEXANDER
Firma z kraje Cheb

Hotel Alexander se nachází na strategickém místě přímo v srdci města Stříbro. Je ideálním výchozím bodem pro výlety do přírody a za památkami. Doporučujeme návštěvu například Hracholuské přehrady, kláštera Teplá, Kladrub, golfového hřiště Alfrédov, světoznámého Plzeňského pivovaru a pro aktivní dovolenou rozsáhlou síť cyklostezek....

Zobrazeno: 557x Zobrazit firmu
(0%)
Privát Vyhlídka Světlá pod Javořicí
Firma z kraje Česká republika

Ubytování v soukromí - náš dům je částečně přestavěná zemědělská usedlost - pronajímáme zařízený byt 3 + 1 s balkónem, dvěma ložnicemi (3 a 3 lůžka), kuchyní a příslušenstvím. K dispozici je zahrada s ohništěm.

Zobrazeno: 326x Zobrazit firmu
(0%)
Chalupa JANA
Firma z kraje Náchod

Prostorná vybavená chalupa k ubytování pro zimní i letní sezónu, rozlehlá zahrada a parkování až pro 3 auta. Objekt se nachází v klidné vesničce v Podkrkonoší nedaleko hlavní silnice Praha - Krkonoše.

Zobrazeno: 500x Zobrazit firmu
(0%)
Vila Josefina
Firma z kraje Liberec

Vila Josefína je secesní vila z roku 1905 s pěti nově rekonstruovanými apartmány a interiérem (ústřední topení, elektrika, vnitřní vybavení apartmánů). V každém apartmánu je k dispozici vlastní kuchyň s vybavením (lednice, dvouvařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí), sprcha a oddělené WC na pokoji, jídelní kout, TV, internet. Může...

Zobrazeno: 537x Zobrazit firmu
(0%)
Dovolená Seychely
Firma z kraje Česká republika

Rodinný penzion Villa Vanilla nabízí ubytování v rovníkovém ráji na ostrově Mahé - Seychely. Mimo ubytování jsme schopni Vám zajistit aktivní dovolenou. Je možné se zde věnovat tenisu, golfu, rybaření, potápění nebo cestování po souostroví.

Zobrazeno: 310x Zobrazit firmu
(0%)
Chalupa Relax
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

Ubytování v soukromí ve vybavených apartmánech za příznivé ceny v malebné krajině se spoustou krásných míst a památek.

Zobrazeno: 496x Zobrazit firmu
(0%)