( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002362344{main}( ).../index.php:0
20.0003372968Application->run( ).../index.php:21
30.0020432232Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002362344{main}( ).../index.php:0
20.0003372968Application->run( ).../index.php:21
30.0020432232Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0020432864substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Finanční poradenství | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Finanční a ekonomické poradenství PragoEcon
Firma z kraje Česká republika

PRAGOECON Consulting, s.r.o. nabízí kompletní vedení účetnictví, outsourcing mzdové a personální agendy, účetní, daňové a ekonomické poradenství.

Zobrazeno: 568x Zobrazit firmu
(0%)
stavební spoření s liškou
Firma z kraje Mladá Boleslav

Provozovatelka stránek Hana Skaláková uzavírá stavební spoření \"Liška\", Českomoravské stavební spořitelny.

Zobrazeno: 702x Zobrazit firmu
(0%)
Finanční poradenství pro firmy
Firma z kraje Česká republika

Dáváme k dispozici praktické zkušenosti z řízení rozvoje středně velké mezinárodní společnosti, akademické poznatky získané na zahraniční univerzitě a stážích, ale hlavně naši schopnost myslet v souvislostech a hledat řešení.

Zobrazeno: 429x Zobrazit firmu
(0%)
Šrotovné v Česku
Firma z kraje Olomoucký kraj

Jednodušeně řečeno - šrotovné je příspěvek lidem z dané země na nové auto, ovšem s tou podmínkou, že zároveň nechají sešrotovat své staré auto. Díky šrotovnému se opět probouzí výroba aut a automobilový průmysl.

Zobrazeno: 427x Zobrazit firmu
(0%)
Finanční poradce Ostrava
Firma z kraje Olomoucký kraj

Finanční poradce Ostrava nabízí seriózní finanční poradenství, bezplatné kalkulace, rychlý servis, nízké úrokové sazby. Díky dlouholetým zkušenostem a široké nabídce produktů Vám v každé situaci pomůžeme najít nejvýhodnější řešení.

Zobrazeno: 552x Zobrazit firmu
(0%)
ZFP Čapek
Firma z kraje Žatec

ZFP akademie Jiřího Čapka Praha poskytuje klientům ZFP akademie služby finančních zprostředkovatelů výhodných hypoték a dále penzijní připojištění, pojištění života i majetku, stavební spoření. Na seminářích ZFP akademie učí lidi rozumět financím.

Zobrazeno: 470x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Sedlák
Firma z kraje Hodonín

ZFP akademie Petra Sedláka Břeclav prostřednictvím kvalitních služeb finančních poradců ZFP akademie nabízí životní pojištění, penzijní důchodové připojištění, hypotéky, pojištění majetku, stavební spoření. ZFP akademie učí rozumět financím.

Zobrazeno: 553x Zobrazit firmu
(0%)
Jaroslav Palenčár
Firma z kraje Olomoucký kraj

Finanční programy, které nabízí ZFP akademie Jaroslava Palenčára v Ostravě, poskytují klientům ZFP akademie možnost uzavřít životní pojištění, penzijní důchodové připojištění, stavební spoření, ale také rychlé hypotéky nebo půjčky.

Zobrazeno: 596x Zobrazit firmu
(0%)
TOP Economy
Firma z kraje Česká republika

Jsme Váš partner v oblasti kapitálových trhů a internetu. Nabízíme zdarma kompletní finanční poradenství a poradenství v oblasti e-komerce (výroba webů,katalogů a online obchodů). Zprostředkováváme také obchod s nemovitostmi. Doveďte Vaší image k dokonalosti s využitím našich služeb

Zobrazeno: 740x Zobrazit firmu
(0%)
Gabriela Hrůzová
Firma z kraje Česká republika

Zpracování účetnictví Praha, vedení podvojného účetnictví pro fyzické i právnické osoby. Pořádáme i odborné kurzy zpracování účetnictví, vedení mezd a základů podnikání.

Zobrazeno: 734x Zobrazit firmu
(0%)
Client Service CZ s.r.o.
Firma z kraje Praha-východ

poradenství a konzultace v oblasti controllingu, reportingu, financování, marketingu a obchodu, služby pro rychle rostoucí firmy, návrh nadstaveb IS, webdesign, vedení účetnictví a daňové evidence

Zobrazeno: 801x Zobrazit firmu
(0%)
e-Finance, a.s. | finanční, pojišťovací a realitní makléři
Firma z kraje Jihočeský kraj

e-Finance, a.s. - finance, pojištění, reality, hypotéky. Povinné ručení, havarijní pojištění - objednání pojištění přes internet nebo telefon s doručením smlouvy až domů, následující pracovní den. Pojištění podnikatelů, pojištění průmyslu. Realitní kancelář pro Brno a Jižní Moravu.

Zobrazeno: 701x Zobrazit firmu
(0%)
Dotace z EU - Vše o dotacích z EU
Firma z kraje Česká republika

1. 5. 2004 vstoupila Česká republika do Evropské unie. Kromě celé řady dalších změn, výhod a nových možností, se podnikatelům otevřela i regionální politika EU. Jedná se o nástroj sloužící k dosažení co možná nejrovnoměrnějšího rozvoje.

Zobrazeno: 371x Zobrazit firmu
(0%)
b 4 life finance s.r.o.
Firma z kraje Žatec

b4life působí v oblasti finančního poradenství. Klientům poskytuje služby především v oblastech investic, pojištění a hypoték.

Zobrazeno: 867x Zobrazit firmu
(0%)
FIMEX CAPITAL – Váš investiční poradce
Firma z kraje Česká republika

Zprostředkování obchodů futures a komodit na světových burzách a to za špičkových podmínek. Investiční poradenství a odborný dohled samozřejmostí. Dlouhodobá znalost trhů komodit a futures společně s úspěšnými investičními výsledky – to jsou naše reference. Pro vstup do světa komodit využijte FIMEX. To jsou zisky pro Vás...

Zobrazeno: 1123x Zobrazit firmu
(0%)
Moje Banka 24 - Vše o bankách
Firma z kraje Česká republika

Vše o bankách. Hodnocení, recenze, ptejte se, na co chcete. Víme vše a je to zdarma! Československá obchodní banka, Česká spořitelna, Komerční banka, GE Money Bank, Poštovní spořitelna, Union banka a mBank

Zobrazeno: 560x Zobrazit firmu
(0%)
Auditor a daňový poradce, Praha | audit-praha.cz
Firma z kraje Česká republika

Ing. Alena Malá působí jako auditor již od roku 1991, jako daňový poradce od 1995. Poskytuje audit, daňové poradenství i účetní a ekonomické poradenství. Je členkou Komory daňových poradců i Komory auditorů ČR. Praha a blízké okolí.

Zobrazeno: 434x Zobrazit firmu
(0%)
Texas Data s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Krizový management, Optimalizaci finančních toku a finanční řízení, Průzkum trhu, Interní a personální audit, US GAAP SOX, Školení managementu ke krizovému řízení, vymáhaní pohledávek v ČR a EU

Zobrazeno: 697x Zobrazit firmu
(0%)