( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362344{main}( ).../index.php:0
20.0006372968Application->run( ).../index.php:21
30.0025432264Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362344{main}( ).../index.php:0
20.0006372968Application->run( ).../index.php:21
30.0025432264Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0026432896substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Finanční poradenství | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Kalkulačka online
Firma z kraje Česká republika

Tyto stránky si dávají za úkol shromažďovat na jednom místě veškeré potřebné vzorečky a kalkulačky. Můžete zde použít jak klasickou online kalkulačku tak i vědeckou kalkulačku. Na stránkách se dá taky vypočítat bmi index, důchodový věk, mzda pro rok 2009 a podobně.

Zobrazeno: 539x Zobrazit firmu
(0%)
Jak na půjčky
Firma z kraje Česká republika

Nestranné informace o úvěrovém sektoru. Na co si dávat pozor, jak neupadnout do dluhové pasti, jak postupovat a zda-li si opravdu potřebujete nějaké peníze půjčovat.

Zobrazeno: 586x Zobrazit firmu
(0%)
Easy Support Praha
Firma z kraje Žatec

Nabízíme prodej ready made společností, založení s.r.o., založení a.s., prodej s.r.o., prodej a.s. po celé ČR. Naše společnost pro Vás komletně zařídí založení firmy po celé ČR. Organizace valných hromad, poskytnutí sídla.

Zobrazeno: 838x Zobrazit firmu
(0%)
GPM invest, s.r.o.
Firma z kraje Vsetín

Společnost GPM invest, s.r.o., Uherský Brod vznikla v roce 2007. Jsme tedy mladá společnost, avšak navazujeme na tradici naší spřátelené firmy, která se na českém trhu pohybovala od roku 1993. Mezi naše činnosti patří činnost ekonomických poradců, realitní a ediční činnost. Mezi činnost ekonomických poradců patří zejména: • Poradenství v o...

Zobrazeno: 715x Zobrazit firmu
(0%)
Euro kalkulačka
Firma z kraje Česká republika

EURO-KALKULAČKA pomôcka na výpočet EURA. Konverzný kurz:30,1260 SKK/EUR. Euro-kalkulačka slúži na prepočet z eura na slovenské koruny, prípadne zo slovenských korún na euro.

Zobrazeno: 452x Zobrazit firmu
(0%)
Hypotéky, žívotní pojištění, povinné ručení
Firma z kraje Česká republika

Sjednáváme hypotéky, životní pojištění, penzijní připojištění, stavební spoření a povinné ručení od drtivé většiny finančních ústavů na našem území. Proto víme, které produkty se vyplatí a které ne. Pokud potřebujete poradit jsme tu pro vás a zdarma.

Zobrazeno: 479x Zobrazit firmu
(0%)
Alena Černá - pomoc všem předluženým a nemajetným
Firma z kraje Liberec

Oddlužení bez zástavy, oddlužení se zástavou, nebankovní půjčky, nebankovní hypotéky. Bez poplatku. Pomoc všem předluženým a nemajetným.

Zobrazeno: 695x Zobrazit firmu
(0%)
Finanční poradenství - důchodové pojištění
Firma z kraje Kroměříž

Poradenství v oblasti penzijního připojištění + dalšího daňově uznatelného spoření na důchod, půjčky, úvěry (nebankovní, mateřská, pro důchodce, pro podnikatele, hypotéky, na zástavu nemovitosti), všechny druhy pojištění včetně výhodného povinného ručení s uplatněním různých slev a bonusů !!! Domluvte si schůzku a pak už to nechte na nás, přeji ...

Zobrazeno: 709x Zobrazit firmu
(0%)
Jak uspět při vyjednávaní
Firma z kraje Česká republika

Web si klade za cíl pomoci Vám při důležitých obchodních vyjednáváních. Hlavní cíl budeme klást na problematiku námitek, rozebereme jejich formy a způboby užití.

Zobrazeno: 721x Zobrazit firmu
(0%)
Olivius
Firma z kraje Děčín

Poradenství v oblasti poskytování dotací EU, vzdělávání, ostatní služby.

Zobrazeno: 813x Zobrazit firmu
(0%)
Jana Teindlová - Finanční služby
Firma z kraje Kroměříž

Nabídka finančního poradenství v oblasti investic, pojištění, půjček a úvěrů. Najdeme a zajistíme pro Vás to nejlepší řešení Vašich potřeb.

Zobrazeno: 1003x Zobrazit firmu
(0%)
Web o problematice insolvenčního řízení
Firma z kraje Česká republika

V dnešní době je pojem insolovenční řízení poměrně často používán a aplikován v praxi. Jeho problematika je ovšem složitá, proto Vám přinášíme tyto stránky. Když se dostanete do finančních problémů, aby jste věděli, jak se orientovat v problematice i

Zobrazeno: 812x Zobrazit firmu
(0%)
Máte dluhy, potřebujete půjčku?
Firma z kraje Česká republika

Rádi pomůžeme. Zařídíme pro vás oddlužení bez zástavy i se zástavou, hypotéku bez nahlížení do registru dlužníků, půjčku na cokoliv - vše bez poplatků předem.

Zobrazeno: 534x Zobrazit firmu
(0%)
Bc. Pavel Bílý - finanční a pojišťovací makléř
Firma z kraje Plzeň

Poskytujeme komplexní poradenství v oblasti pojištění a financí - risk managemet a outsourcing firem, povinné ručení, životní pojištění, penzijní připojištění, stavební spoření, hypotéky, reality. Nabízíme serióznost a kvalitní klientský servis.

Zobrazeno: 958x Zobrazit firmu
(0%)
Miroslava Štolbová
Firma z kraje Ústecký kraj

Trápí vás dluhy,půjčky,exekuce?Jsme tady proto,abychom vám pomohli vybřednout z vašich problémů-nabízíme oddlužení se zástavou nemovitosti i bez,americkou hypotéku od 400 OOO,půjčky a úvěry od 250 000,nově i ručení automobilem!A navíc i spolupráci-vydělávejte s námi z pohodlí vašeho domova!Jsme solidní firma,žádné poplatky předem!...

Zobrazeno: 496x Zobrazit firmu
(0%)
Finance a management
Firma z kraje Česká republika

Vysvetleni ruznych financnich, manazerskych a ekonomickych pristupu, teorii a modelu aplikovanych v praxi. Doplneno o clanky tykajici se aktualit a zajimavych temat z oboru finance a management.

Zobrazeno: 466x Zobrazit firmu
(0%)
Hypotéky - Informace o hypotečních produktech
Firma z kraje Česká republika

Praktické informace o hypotékách a jednotlivých typech hypotečních úvěrů. Postup vyřízení hypotéky, poplatky, splácení a refinancování hypoték.

Zobrazeno: 469x Zobrazit firmu
(0%)
Splátky
Firma z kraje Česká republika

On-line kalkulace a srovnání spotřebitelských úvěrů a splátek. Možnost vyplnění žádosti o online 5P půjčku.

Zobrazeno: 472x Zobrazit firmu
(0%)